Joj ali i vi vazda nađete neke mane. Pa i Barsa zna pogriješiti , ali na kraju dobije.Mi smo još neuigrana ekipa dovoljno,radna temperatura će se dostići tek oko 5-6 kola, i tada ćemo imati ono što imamo. Mjesta za napredak će uvijek biti,ali ne toliko značajnog,kao do sada, dok se ekipa privikne, dok nadođu.
Ja kažem ovo danas je odlično, protivnik nije bio po mjeri iskreno,ali opet je meni sve odlično izgledalo.
Takođe neoboriva činjenica da Željo bez Miroslava i Blagojevića, nije Željo i ne može biti.
Koliko su samo puta njih dvojica danas kombinovali, ma ne mogu se sjetiti situacije a da su pogriješili. Sjetih se sada jedne situacije iz prvog poluvremena. Stevanović na desnom krilu, šalje dugu loptu na Blagojevića koji je na nekih 20-tak metara od gola na suprotnoj strani, i kada svi očekuju da će je Blagoje opalit, on vraća dugu loptu prema Stevanoviću koji je apsolutno sam na strani.To vam je kad neko ima mozak za ovu igru,od neočekivanog dođeš u mat poziciju. Da su nam oni igrali na derbiju,taman 2. crvena imali, dobili bi uhljupe.
Eto raspisao sam se o njima, pa da spomenem haubicu. Manje više sve napisano,ali i od njega mi je jedna scena ostala u glavi.Ono što najviše volim da vidim od Plavih ratnika. Na 35-40 metara od gola Olimpica, u drugom poluvremenu,napravi pressing na jednog igrača, ganjao ga dok je nije uzeo, povuče loptu i izrodi se šansa.Tip napadača kojeg ne pamtim kakvog je Željo imao. Sve u jednom:golgeter, veznjak, radilica.
Dalje o pojedinačnim ne bih komentarisao, i ovo mi je mrsko bilo, ali pohvale na račun cijele ekipe, posebno na taj trojac, Talijana, Sinišu i Uglješu.
Edit: Grijeh bi bilo ne komentarisati onu akciju kod gola. Meni se sve to čini da je ko uigrano,ne znam, možda griješim. Prvo je malo Uglješa provocirao igrače kod onog faula, koncentraciju im poremetio, onda Kosorić dugi pas u šesnaesterac, Nikolić ne slučajno propušta loptu,kao da je znao da neko ima iza njega, i Lendrić majstorski pogađa. Ja kažem,meni ovo miriše na nešto uigrano, ali kako god, akcija je bila