http://www.footballuser.com/postboja mora je napisao/la:Može li mi neko napisati kako se stavlja ono formacija, teren i ikonice u boji.
na ovo si mislio?
http://www.footballuser.com/postboja mora je napisao/la:Može li mi neko napisati kako se stavlja ono formacija, teren i ikonice u boji.
Ivane svaka ti čast za ovosouth side je napisao/la:
Neznam jeli neko ovo vidio na lendrinom profilu.Kakvi su sve ljudi bili u klubu strašno čovjek je totalno nepismen
Ahmed Muftic primatelj Ivan Lendric
26. srpnja u 19:37 ·
Moj ivane neces juce dase pozdravis kad si jeo al nema veze pozdrav od violine
Harys Hare
sta se ima pozdravljati sa ljudima koji su protiv ove uprave koja je uradila vise nego vi za sve ove godine provedeni u Želji.
Ahmed Muftic
Ahmed Muftic Etoti ces to reci stati znas ocemu se radi nemjesaj se gdjeti nije mjesto hoces iti stan u kulama
Sviđa mi se · Odgovor · 20 sat
Stephen Steph
Stephen Steph Violina molim vas upisite neku večernju školu ili neki kurs za odrasle, pa vi ste bukvalno polupismen covjek, kako vas nije stid bilo sta komentarisati, pa sta god napisete ljudi vam se smiju jer je dijete u drugom osnovne pismenije od vas. Tek ovako kad covjek vidi koji su ljudi rukovodili godinama Željom postane svjestan koliko smo sad sretni s novom upravom.
Ne sviđa mi se · Odgovor · 1 · 11 minuta · Uređeno
Harys Hare
sto tojovanmaksimovic je napisao/la:meni je on namrzi lik koji je ikad navijao za zelju...irfo je napisao/la:Kako zdenko jelic fino prica, uvijek ga je milina bilo slusat
Lajkaš stranicu fakulteta u Travniku i dođe ti samavrbanjusa je napisao/la:Samo da pitam ove što ocjenjuju taktike trenera, koliko košta ta Profi licenca i koliko traje školovanje?
Daj mi link te straniceEisenbahner1921 je napisao/la:Lajkaš stranicu fakulteta u Travniku i dođe ti samavrbanjusa je napisao/la:Samo da pitam ove što ocjenjuju taktike trenera, koliko košta ta Profi licenca i koliko traje školovanje?![]()
Je*iga ne možeš očekivati da ljudi ne komentarišu taktiku, postavku Kostićeve igre. Kad je raja komentarisala Memijinog frizera, onda nek te ništa ne čudi. Jedini problem kod nas je što pri par negativnih rezultata ljudi koji ne znaju koja je uloga zadnjeg veznog postanu najglasniji, mediji jedva dočekaju da nešto napišu, stvara se pritisak na igrače, što kod nekih dovodi do nervoze i eto ti belaja. A da to promijeniš moraš vršiti promjene iz temelja našeg društva, što je jako dug posao i niko neće da se bavi time logično
po meni je veci hrvat i od tudjmana i od naseg kluba je zelio napraviti hrvatski klub... cak je i na njegovu inicijativu fk promjenjen u nk, pa tek onda 2000. vracen, kad vec nije bio u klubu...irfo je napisao/la:sto tojovanmaksimovic je napisao/la:meni je on namrzi lik koji je ikad navijao za zelju...irfo je napisao/la:Kako zdenko jelic fino prica, uvijek ga je milina bilo slusat
Valjda se nece pokazati kao Bekric.Virtu4L je napisao/la:On je posebna prica, ali doci ce i on na red.Elegant je napisao/la:Jahic nije spreman za Olimpik.
Pitaj Lesnika.vrbanjusa je napisao/la:Samo da pitam ove što ocjenjuju taktike trenera, koliko košta ta Profi licenca i koliko traje školovanje?
Virtu4L je napisao/la:Pitaj Lesnika.vrbanjusa je napisao/la:Samo da pitam ove što ocjenjuju taktike trenera, koliko košta ta Profi licenca i koliko traje školovanje?
Nesto ala Radinovic sa slabijim pregledom igre i slabijom tehnikom, barem meni. Agresivan, uvijek na lopti, pokriva ogroman dio terena ili ti ima motor u guziciPlavi orkestar je napisao/la:Imamo Blagojevica i Radinovica koji su fantasticni a uz njih bi Hadziahmetovic cuda pravio da ga sad imamo.Moje mišljenje je da nam sad trenutno nedostaje igrac tipa Hadziahmetovic.Imamo Secerovica o kojem ja ne znam ništa a vidim dosta ga raje hvali pa ako neko zna nešto više o Secerovicu volio bih da napiše.
Meni Lesnikova licenca uopste nije smijesna. Tebi ako jeste, bujrum.AsharaK je napisao/la: Wow, mnogo si jak brate, hocemol se smijati?
Kakav je to stav? Tebi ne smeta sto nam omladince vodi neko ko nema dovoljno skole za to? Ili cemo opet glavu u pijesak i forcati kao da je sve u najboljem redu.AsharaK je napisao/la:Svaka cast druze, samo naprijed. Za sad ti to slabo nesto, mislim da mozes mnogo jace. Poyy