Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 28, 2016 11:14 am

boja mora je napisao/la:Može li mi neko napisati kako se stavlja ono formacija, teren i ikonice u boji. :zeljeznicar1:
http://www.footballuser.com/post
na ovo si mislio?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:16 am

south side je napisao/la:
Neznam jeli neko ovo vidio na lendrinom profilu.Kakvi su sve ljudi bili u klubu strašno čovjek je totalno nepismen :oops1:

Ahmed Muftic‎ primatelj Ivan Lendric

26. srpnja u 19:37 ·
Moj ivane neces juce dase pozdravis kad si jeo al nema veze pozdrav od violine

Harys Hare

sta se ima pozdravljati sa ljudima koji su protiv ove uprave koja je uradila vise nego vi za sve ove godine provedeni u Želji.

Ahmed Muftic
Ahmed Muftic Etoti ces to reci stati znas ocemu se radi nemjesaj se gdjeti nije mjesto hoces iti stan u kulama

Sviđa mi se · Odgovor · 20 sat

Stephen Steph

Stephen Steph Violina molim vas upisite neku večernju školu ili neki kurs za odrasle, pa vi ste bukvalno polupismen covjek, kako vas nije stid bilo sta komentarisati, pa sta god napisete ljudi vam se smiju jer je dijete u drugom osnovne pismenije od vas. Tek ovako kad covjek vidi koji su ljudi rukovodili godinama Željom postane svjestan koliko smo sad sretni s novom upravom.
Ne sviđa mi se · Odgovor · 1 · 11 minuta · Uređeno
Harys Hare
Ivane svaka ti čast za ovo :palacgore:
Da neko namjerno hoće biti nepismen imao bi manje grešaka od ovog. Pa ovo je strašno, fakat dobro smo mi i opstali u životu kad je ovaj bio neko nešto u Želji :r
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:18 am

Kosticu ce suditi samo rezultati pa taman da forsira 1-1-8 formaciju.. Rezultat je najmjerodavniji..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

vrbanjusa
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:18 am

Samo da pitam ove što ocjenjuju taktike trenera, koliko košta ta Profi licenca i koliko traje školovanje?
21 10 4

Petrović Slavko

irfo

čet jul 28, 2016 11:20 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
irfo je napisao/la:Kako zdenko jelic fino prica, uvijek ga je milina bilo slusat
meni je on namrzi lik koji je ikad navijao za zelju... :?
sto to

bablaz
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:21 am

Ceman
Sinisa, Aco, Zabar; Lazic
Mico, Jovan, Ugljesa, Tuce
Lendric, Stevo

Izmjene: Secerovic/Ugljesa, Bevab/Tuce, Pozder/ Stevo

0:3 (Lendric, Mico, Zabar)

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:23 am

vrbanjusa je napisao/la:Samo da pitam ove što ocjenjuju taktike trenera, koliko košta ta Profi licenca i koliko traje školovanje?
Lajkaš stranicu fakulteta u Travniku i dođe ti sama :lol:
Je*iga ne možeš očekivati da ljudi ne komentarišu taktiku, postavku Kostićeve igre. Kad je raja komentarisala Memijinog frizera, onda nek te ništa ne čudi. Jedini problem kod nas je što pri par negativnih rezultata ljudi koji ne znaju koja je uloga zadnjeg veznog postanu najglasniji, mediji jedva dočekaju da nešto napišu, stvara se pritisak na igrače, što kod nekih dovodi do nervoze i eto ti belaja. A da to promijeniš moraš vršiti promjene iz temelja našeg društva, što je jako dug posao i niko neće da se bavi time logično

vrbanjusa
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:27 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Samo da pitam ove što ocjenjuju taktike trenera, koliko košta ta Profi licenca i koliko traje školovanje?
Lajkaš stranicu fakulteta u Travniku i dođe ti sama :lol:
Je*iga ne možeš očekivati da ljudi ne komentarišu taktiku, postavku Kostićeve igre. Kad je raja komentarisala Memijinog frizera, onda nek te ništa ne čudi. Jedini problem kod nas je što pri par negativnih rezultata ljudi koji ne znaju koja je uloga zadnjeg veznog postanu najglasniji, mediji jedva dočekaju da nešto napišu, stvara se pritisak na igrače, što kod nekih dovodi do nervoze i eto ti belaja. A da to promijeniš moraš vršiti promjene iz temelja našeg društva, što je jako dug posao i niko neće da se bavi time logično
Daj mi link te stranice :rofl: :rofl: :rofl:
Ne očekujem ja da se ne komentariše, ali ako se to već radi moraš uzeti u obzir puno više faktora koji utiču na igru od samih imena na terenu ili rasporeda igrača na terenu.
21 10 4

Petrović Slavko

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:34 am

irfo je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
irfo je napisao/la:Kako zdenko jelic fino prica, uvijek ga je milina bilo slusat
meni je on namrzi lik koji je ikad navijao za zelju... :?
sto to
po meni je veci hrvat i od tudjmana i od naseg kluba je zelio napraviti hrvatski klub... cak je i na njegovu inicijativu fk promjenjen u nk, pa tek onda 2000. vracen, kad vec nije bio u klubu...
100/94/37/34 - i to je to!

Elegant
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:35 am

Virtu4L je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Jahic nije spreman za Olimpik.
On je posebna prica, ali doci ce i on na red.
Valjda se nece pokazati kao Bekric.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plavi orkestar
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:45 am

Imamo Blagojevica i Radinovica koji su fantasticni a uz njih bi Hadziahmetovic cuda pravio da ga sad imamo.Moje mišljenje je da nam sad trenutno nedostaje igrac tipa Hadziahmetovic.Imamo Secerovica o kojem ja ne znam ništa a vidim dosta ga raje hvali pa ako neko zna nešto više o Secerovicu volio bih da napiše.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Vrag

čet jul 28, 2016 12:03 pm

Ne moze se covjeku suditi po jednoj utakmici. Mozda su igraci imali los dan. Na derbi ni jedan trener nije briljirao. Ja mislim da Amar u ovom 2. mandatu nije ostvario ni jednu pobjedu na derbiju. Ne mogu se sjetiti. Imao ih je dovoljno.
Treba se strpiti.

1921.ba
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:05 pm

vraze nemoj zaboraviti tipovati ovo kolo :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Virtu4L

čet jul 28, 2016 12:07 pm

Pitaj Lesnika.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:08 pm

Virtu4L je napisao/la:
Pitaj Lesnika.

Wow, mnogo si jak brate, hocemol se smijati?
Željezničar ante portas !

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:09 pm

Plavi orkestar je napisao/la:Imamo Blagojevica i Radinovica koji su fantasticni a uz njih bi Hadziahmetovic cuda pravio da ga sad imamo.Moje mišljenje je da nam sad trenutno nedostaje igrac tipa Hadziahmetovic.Imamo Secerovica o kojem ja ne znam ništa a vidim dosta ga raje hvali pa ako neko zna nešto više o Secerovicu volio bih da napiše.
Nesto ala Radinovic sa slabijim pregledom igre i slabijom tehnikom, barem meni. Agresivan, uvijek na lopti, pokriva ogroman dio terena ili ti ima motor u guzici :ganja:... na par treninga sto sam gledao uvijek maximalan pristup 100% (zadnji put se zakacio sa Stevom zbog klizeceg starta)...u svakom slucaju dobar vezni igrac kojem je defanziva jaca strana. Meni je vise nego OK za PL.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Virtu4L

čet jul 28, 2016 12:10 pm

AsharaK je napisao/la: Wow, mnogo si jak brate, hocemol se smijati?
Meni Lesnikova licenca uopste nije smijesna. Tebi ako jeste, bujrum.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:11 pm

Svaka cast druze, samo naprijed. Za sad ti to slabo nesto, mislim da mozes mnogo jace. Poyy ;)

Virtu4L

čet jul 28, 2016 12:14 pm

AsharaK je napisao/la:Svaka cast druze, samo naprijed. Za sad ti to slabo nesto, mislim da mozes mnogo jace. Poyy ;)
Kakav je to stav? Tebi ne smeta sto nam omladince vodi neko ko nema dovoljno skole za to? Ili cemo opet glavu u pijesak i forcati kao da je sve u najboljem redu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:16 pm

Zar nisi pricao kako je odlican covjek za te stvari? Kakav si sa Acom? Kako teku dogovori sa nekim ovde ljudima preko fejsa? Slab vam lobby druze. Pozzz

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava