Ko je bio tada zaduzen za transfere?storm_raider je napisao/la:Inace, neki znaju, neki ne, a tice se sve ove price o Duljevicu. On je kao mali navijao za Zelju, zelja mu je bila da zaigra za nas i nudio se. Nasi su ga odbili i otisao je u Celik. Opet se nakon toga nudio i nasi su na sve to ostali nijemi, a Gracic nije. I nakon Olimpica i dobre sezone cekao je sta cemo reci. Mi smo sutili, a Gracic ga je savjetovao da predje u Sarajevo... Mozemo pricati sta hocemo, odlican igrac i veliki propust sto nije zaigrao za nas nikada.
storm_raider je napisao/la:Sve je to "sta bi bilo - kad bi bilo". Na stranu oni anamo i ove njegove idiotske izjave, gdje ga je ponio papanluk, ali trebamo pricati iskreno i bez kompleksa. Barem na ovom forumu nece biti represije i to sam obecao kada smo svi presli vamo i barem mi zelimo Zelji dobro. Pocistilo se dobro nase dvoriste u ove 2 godine, ali svega je bilo prije.Samo neka nastave sa "ciscenjem".
Ista stvar kao i sa Jahicem. Ako im sve propadne doci ce nama sigurno.Brkoo je napisao/la:Mi smo i Stili i Bubi zadnja opcija, to morate da shvatite, ako im sve propadne i kad ne budu mogli naci sebi klub doci ce kod nas. Jos uvijek i Stila i Buba mogu zaradjivati mnogo vise nego sto im mi mozemo ponuditi. Da se u klubu godinama dobro radilo kao sto se sad radi pare koje traze Stilic i Buba bi nam bile smijesne jer bi mogli dovesti duplo bolje igrace i od njih..
Lazem ja jbg ,P.S.do kraja sedmice il iduce dobicemo dozvoluLARS1921 je napisao/la:Šta vam mirso priča 7 dana nego da su kontaktirani..
Napast ErdoganaDr. Kostic je napisao/la:Sta treba činit? Sve za Zelju
Ma Erdoan brat nas. Hahaha do njega bi fbi nebi mogao doćiLARS1921 je napisao/la:Napast ErdoganaDr. Kostic je napisao/la:Sta treba činit? Sve za Zelju
Od subica nista nasi nece igrace na posudbu isti slucaj je bio sa zakaricemZeljo AP je napisao/la:Ne znam za ostale,al meni bas vokri sto ne dovedosmo Subica,pa i na posudbu
Ponovilo se sa malim Hadžićemstorm_raider je napisao/la:Gluposti kao sto je Duljevic (koji nam se nudio i cak i kao mladji redovno isao na utakmice) i Gojak se ne smiju ponoviti. Dobro, Gojak je skroz druga prica, tu je klub bio dobro ogranicen. Zato ovo i pisemo. Sistematski raditi i pratiti mlade igrace, pogotovo ove iz provincija. Zeljo je sa djecom iz provincija i pokorio Jugoslaviju. Radnicka klasa!