Neandertalac je napisao/la:Nisam ni ja zadovoljan ali ne vazim nego gledam realno da smo itekako bili hendikepirani zbog povreda i odlaska Hervasa. Cim sam rekao koji je sastav izjasnio sam se da mi nema logike ali je to trenerova odluka. Moje je da navijam. Kao sto sam i rekao nekada ranije, cim pocne sezona pocet ce i pametovanje, kritike, paljba.
Pustite da prodje koje kolo pa da bacimo pricu, meni derbi sam po sebi nije tekma koja puno toga kaze, vazda nekako tvrdo, jalovo, bez lijepe igre ili akcija.
Sve strucnjaci trenutno uz svo duzno postovanje, nemam namjeru da vas uvrijedim ali ovako pomoci necemo sigurno.
Jos jednom, premalo smo vidjeli. Ne kazem da nema istine u vasoj priči ali nekako se poklopilo dosta nekih stvari koje mogu uticati na konacan sud pa bih trebao jos vremena za neke konacne analize i ocjene.
A drug Model@ ili drug Viola, sve si mi rekao onim postovima nakon derbija. Zgadio si mi se, ne znam za ostale.
Ja se bar ne zetoniram po forumu kao ti i prije sam sumnjao a sada sam siguran da si izmisljao one price o skautiranju na pripremama, drugu Violi itd... Bas malo bolesno

Re: FK Željezničar
PostPostao/la IvanOsim » uto juli 26, 2016 2:30 am
-------------------Fejzic/Cutahija---------------
Memija-----Kosoric----Talijan----Bevab
Stevanovic-Blagojevic--Radinovic-Lazic
-----------------Lendric-----Pozder-------------
Ako Lazic ne bude spreman, umjesto njega Zeric ili Bekric.
Sto rece neandertalac, i meni se ovaj Mirsad1964 srozo u ocima max zbog komentara poslije derbija, a ne bi me cudilo da je izmislio svu onu pricu, cak sam u nju sumnjao odmah od pocetka, a i onaj anonimni mail mogao bi on biti... ugl trebat ce mu mnogo vremena da se popravi u mojim ocima a malo da ode u igalo..

Imate mahanje
Neandertalac zar ti nisi mene i meni slicne stavio na ignore listu? A lažov se najbolje brani kada optužuje druge da lažu

Šifra ; Vraca se Amar i Janje

Ovo je forum i svako iznosi svoja mišljenja...ako se ne slažeš ti preskoci. Krajnje je neodgojeno bez dokaza reci da neko laže. Na tvoj obraz. Sada bih ja trebao da ti opišem ekipu Manijaka koje došla u Velenje, da ti pošaljem sms i maile ljudi koji znaju dobro nase trenere...kome sam nudio se da radim srem samo mi slab mob

Tamam posla

da ti dokazujem, ni tebi ni bilo kome. Puno sebi dozvoljavaš. Optužuješ Nikolica i Misimovica da se igraju menađera, peglaš danima o Dadi kao da si ga ti pravio.... popusti matereti, nemoj me citati i citirati, životati. Ja tebe vise necu ma šta napisao,

cak i pametno.
Da sam juce umro nebi znao da sam Mirsad

i da sam pitar
Digla se đeva na mene zbog pisanja o odgovornosti uprave za broj karata za HZ. Ja sam to napisao i stojim iza toga. Ako ste citali moje postove sa razumjevanjem

onda ste vidjeli da sam uvjek davao i davacu podršku ovoj upravi. Da ima propusta, ima. E sada što neko misli da je uprava sveta krava pa se ne smije ništa reci to je njegov problem.