Brkoo je napisao/la:w0st je napisao/la:Dobro svi kazete , poljuljo nas crveni u 30' , ali mi smo igrali katastrofalno i prvih 30 nije bilo 4 povezana pasa , samo je fazon bio da je izbijes i kome ode , ako bude ovako i protiv Sirokog , bit cu razocaran i to pravo . Takodje kazete da smo lose igrali falila nam 3 igraca , a jesu a jel to znaci da ZELJO zavisi od 3 fudbalera ? Mozemo biti sretni sto smo izvukli 1 bod u prvoj utakmici , ne do Bog da je umjesto Sarajeva bila Sloboda , trica nam ne bi ginula ...
Blagojevic, Stevanovic, Kjosevski, Jahic i oba lijeva krila plus Zeric koji se uigravao sa ekipom za derbi su bili ili povrijedjeni ili suspendovani. Oduzmi Sarajevu Benku, Duljevica, Pavlovica itd a zamisli nas u punom sastavu pa pitaj zavise li od tih igraca, oduzmi Barceloni Messija, Neymara i Suareza i postavi isto pitanje

I pored svega toga, Hervas kojeg uigravas za derbi ode 3 dana prije derbija. I jos prva utakmica sezone, pritisak, naboj. Svaki derbi je los, ni na sta ne lici, u tri godine jednom se potrefi da bude iole dobra utakmica.
Od 4 krilna igraca, ostali smo bez ijednog. Bas moras biti peh da ti se to desi. I opet se naslo rjesenje. Sarajevo u najjacem sastavu, zamisli da su oni bili bez Dulje, Benke i Sarica npr...pa to bi bila smijurija. A Kostic je zelio pobjedu, do kraja utakmice. Veoma hrabro. Je li moglo biti boljih rjesenja? Pa mozda, ali pokusao je ovako. Mozda je mogao ubaciti Secerovica, ali ne bi ti napravio razliku u veznom redu, nema sanse, jer nemas sat vremena igraca. Ja mu skidam kapu za hrabrost i sto je isao na pobjedu.
Pita ga onaj frajer u emisiji s BHT-a koliko ste upoznati s ligom, on kaze iskreno veoma slabo. U hodu se upoznaje. To moze naravno biti problem. Samo da ne bude podcjenjivanja ekipa, ali sam je rekao opet da je izjednacena liga, sa 5-6 odlicnih ekipa koji se bore u vrhu.
U sljedecim utakmicama ocekujem igru kao sto je bila u onoj akciji kod gola. I maksimalni pritisak na protivnika kada ima loptu. Sto se rezultata tice, napisao sam, imate na prosloj stranici, sta bi bilo optimalno da se desi, ali mnogo faktora utice na to. Takav start bi Kosticu dao vjetar u ledja, imao bi vise samopouzdanja, a i navijaci bi bili vise zadovoljni. Ocekujem Jahica od treceg kola. Igrac koji odskace i koji ce nam donijeti mnogo radosti, na kojoj god poziciji igrao