a to što je dao 4 gola za reprezentaciju u prošlim kvalifikacijama ne spominješ? ona dva lijevom što je zabio su remek djelo iskreno...LARS1921 je napisao/la:Nije Štilić, vrijedi 2 miliona, ima od 23 do 25 godina, i par nastupa za repku, ali nije naša
sad vi dumajte cijelu noć ko je
Grbavica je napisao/la:a to što je dao 4 gola za reprezentaciju u prošlim kvalifikacijama ne spominješ? ona dva lijevom što je zabio su remek djelo iskreno...LARS1921 je napisao/la:Nije Štilić, vrijedi 2 miliona, ima od 23 do 25 godina, i par nastupa za repku, ali nije naša
Znaci Boris Zivkovic i Mario Stanic,dobili smo dva strasna pojacanja !!Kazanova je napisao/la:Larso obojica su bila na tekmiLARS1921 je napisao/la:Nije Štilić, vrijedi 2 miliona, ima od 23 do 25 godina, i par nastupa za repku, ali nije naša
sad vi dumajte cijelu noć ko jeta dvojica su u kombinaciji, da sutra ne budem da sam inisajder los za ovu info znaju jos par forumasa
Niko me nije slagoo od onog sto ja znam ,sto sam vidio koga sam vidioLARS1921 je napisao/la:Onda ne mislimo mirso na istog, neko te valjda slagao
Na kojoj poziciji igra i za koju repku igra?Grbavica je napisao/la:a to što je dao 4 gola za reprezentaciju u prošlim kvalifikacijama ne spominješ? ona dva lijevom što je zabio su remek djelo iskreno...LARS1921 je napisao/la:Nije Štilić, vrijedi 2 miliona, ima od 23 do 25 godina, i par nastupa za repku, ali nije naša
Ja mislim ako Stilic potpise za Zeljeznicar ti ces biti pjan 0-24Grbavica je napisao/la:Nemojte mene ništa pitati, zakleo sam se Larsonu da neću nikome reći, pitajte njega možda će vam on reći. Ja zaista ne smijem.
Nesmijem nija zivotamiiii , larsu sam dao obecanje , kaze budes li reko ovde ban 7 danaGrbavica je napisao/la:Nemojte mene ništa pitati, zakleo sam se Larsonu da neću nikome reći, pitajte njega možda će vam on reći. Ja zaista ne smijem.
ja ću sam zašalovati i izliti istok, stolice namontirati i sve ostalo što treba, radim džabe moj prevoz i hranafk1921 je napisao/la:Ja mislim ako Stilic potpise za Zeljeznicar ti ces biti pjan 0-24Grbavica je napisao/la:Nemojte mene ništa pitati, zakleo sam se Larsonu da neću nikome reći, pitajte njega možda će vam on reći. Ja zaista ne smijem.
vraca se mario stanic iz penzije da pomogne u pohodu na tituluKazanova je napisao/la:Larso obojica su bila na tekmiLARS1921 je napisao/la:Nije Štilić, vrijedi 2 miliona, ima od 23 do 25 godina, i par nastupa za repku, ali nije naša
sad vi dumajte cijelu noć ko jeta dvojica su u kombinaciji, da sutra ne budem da sam inisajder los za ovu info znaju jos par forumasa
Dobra brojka, znaš li slučajno koliko se ukupno prodalo godišnjih, prije derbija je bilo 1.200?storm_raider je napisao/la:Dobro jutro.
Do kraja ove sedmice ce Sjever doci blizu cifre od 600 godisnjih.