Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 10:12 pm

Husić: Izvinjavam se saigračima, ostavio sam ih na cjedilu

Spoiler:
"Atmosfera na stadionu je bila zaista dobra i drago mi je da sam imao priliku iskusiti najveću utakmicu bh. fudbala. Uzimajući u obzir činjenicu da je ekipa sat vremena igrala s igračem manje, mislim da na kraju možemo biti zadovoljni i osvojenim bodom", kazao je Husić i dodao: "Osjećao sam se loše nakon što sam dobio drugi žuti karton. Mislim da moj start nije bio za drugog kartona, odluka je prestrogo donesena. Žao mi je što sam svoje saigrače ostavio na cjedilu. Nisam imao dovoljno vremena da se pokažem pred navijačima, ali ću dati maksimum da u narednim utakmica pokažem svoj kvalitet", istakao je Husić.
Husić vjeruje da će se u narednom periodu iskupiti. "Ovu priliku koristim da se izvinim svojim saigračima i navijačima zbog crvenog kartona. Nastojat ću da se iskupim dobrim radom i igrama u narednim utakmicama", riječi su Husića na kraju razgovora.

Neandertalac

ned jul 24, 2016 10:14 pm

Ne moze se previse vidjeti iz ove prve utakmice. Analize ko valja a ko ne trebaju bar nekoliko kola, par utakmica u sličnom sastavu.

Nakon deset minuta juce vidjelo se da su svi zadovoljni remijem, tako su se i postavili.
Željeznicar za život cijeli!

IvanOsim
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:17 pm

Kako je degutantno citati za Acu komentare, a kad je prosli derbi napravio potez utakmice, onako se bacio i skinuo loptu sa linije, nije se dizao u nebesa. Kakav smo mi narod grob te je.bo..

Sta kaze delinjo kriv je Memija za gol, jer je sa njegove strane dosao... moj decko blage ti veze nemas... a ocigledno je da ti je taj momak trn u oku... jadno da jadnije ne moze biti, al to samo ima kod nas bosnja da tako prema svojim igracima se postupa...

Za mene najprijatnije iznenadjenje Pozder, dosta dobar, dok za Talijana sam pretpostavio nakon pripremne da je dosta kvalitetan, nazalost nisam vidio taj momenat kad ga je Ahmetovic pretrcao tako lako, ni uzivo ni na tv..

Najnegativnije me iznenadio - Kostic, samo zbog toga sto nije ranije napravio dvije izmjene, po meni je trebao Secerovic osvjeziti sredinu umjesto Bekrije u 77', a Sinisa u istoj minuti umjesto Nikolica uci, zauzeti poziciju beka, a Memija krila... al opet ko zna, mozda bi i gol primili..

Sve u svemu ja sam zadovoljan, trebalo bi ovo ici naprijed sa Jovanom i Miroslavom vec sljedecu tekmu... A i Vedranu se radujem isto kao i njima dvojici... velika podrska ekipi i treneru..

Uprava svaka cast za poziv Stanicu...

Fatić Nermin
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 10:20 pm

Hurmasica je napisao/la:Eto grba :D. Kad smo kod toga, ima li ovih znački u fan shopu?

slika
Ima, 2 markice komad... To je jedna od rijetkih stvari koje ima u fan shopu koja je srazmjerna u odnosu kvalitet-cijena. Doduse, nije da ima puno stvari u fan shopu, ali hajde, bit ce bolje valjda.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:24 pm

IvanOsim je napisao/la:Kako je degutantno citati za Acu komentare, a kad je prosli derbi napravio potez utakmice, onako se bacio i skinuo loptu sa linije, nije se dizao u nebesa. Kakav smo mi narod grob te je.bo..
Nemoj da iznosis neistine. Svi smo Acu hvalili na derbiju i njegov potez. A ako je neku sasvim drugu tekmu imao los nastup, normalno je reci da je lose odigrao i uputiti POZITIVNU kritiku. Necemo za nekog ko je los reci da nije samo zato sto je prije tog odigrao ekstra. Ovo je samo primjer, Aco sinoc nije bio los. Odigrao je sasvim dobro, a gol koji smo primili ne moze se on kriviti, to sam i prije napisao, kad se napravi greska obicno ide lancana reakcija i svi su podjednako krivi.

Vrag

ned jul 24, 2016 10:25 pm

Ima li kakav stream za BHT da se moze gledati na mobitelu

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:27 pm

Vrag je napisao/la:Ima li kakav stream za BHT da se moze gledati na mobitelu
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" target="_blank

Radi li ovo?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:28 pm

Zeljo je nas, a mi smo svi Manijaci Željini!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ellaxaz
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:29 pm

Model1964 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:
pinki je napisao/la:Meni u ovom svemu je drago sto su ih nasi natamburali gore za sve i Varadero i lomljenje stolica
:palacgore: :palacgore:
Nije to rješenje :ne: :ne:
Onda smo isti. A oni pametniji jer su prvi poceli i dogli željeno ;)
Buraz kad si iz cista mira napadnut, branit ces se, i ne mozes nikako biti isti. Mozes samo biti jaci ili slabiji. Poljaci su prosle godine u Vogosci pokazali kako se smiruju neizivljeni tinejdzeri, nesto slicno su i nasi odraditi sinoc.
Necu valjda cekati da ovakva drzava rjesi ove devijacije ili da mi Irfan Nefic procita da je sigurnosna situacija zadovoljavajuca, nego cu sam "postaviti svakoga na svoje mjesto".
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

TheSvenderMan
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:32 pm

Model1964 je napisao/la:Lijepo je kada imamo o cemu fudbalskom raspravljati. U jakim tekmama moraju se na sredini ovako postaviti : Šecer,Uglješa , Jovan ,Miroslav.
Šecer sa svojom trkom i motorikom može pokriti tu lijevu stranu veze i pomagati beku. Uglješa nije samo destruktivac. Proljetos je cupo Bojac pravo dobro. Po potrebi,u toku igre (vidjeli smo juce) može i ko treci stoper. Imamo matreijala da složimo dobar abdomen :-) , još da nije izradio kerovođa bilo bi to ekstra.
Juce se nisam slozio s tobom al evo sad da te podrzim :)

Upravo tako , mislim da bi nam sredina bila fantasticna sa tom cetvorkom samo je pitanje lijeve strane gdje bi mozda trebao igrati pozder ili lazic umjesto secerovica. Zao mi je sto u toj situaciji ispasta igrac kvalitete secera... A mozda i grijesim i ugljesa recimo sasvim solidno moze drzati lijevu stranu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:36 pm

To i ja napisah danas @model,da ova cetvorka mora igrati, uz to da bi Secer mogao biti kao ispomoc po lijevoj strani, jer itekako zna sa loptom.
Pomislih da sam ja jedina budala koja tako zamišlja.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:37 pm

Sredina sa Radinovicem, Secerovicem i Blagojevicem bi pojela zemlju i ponistila sve vezne redove u ligi, garantujem. Jos kad dodas da onda mozes iskoristiti Bekrica zadnjih 20-ak minuta kao zagusti gdje bi se sigurno istakao... mislim da bi morali igrati sa trojicom u sredini, morali...

IvanOsim
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:37 pm

Leon_Professional je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Kako je degutantno citati za Acu komentare, a kad je prosli derbi napravio potez utakmice, onako se bacio i skinuo loptu sa linije, nije se dizao u nebesa. Kakav smo mi narod grob te je.bo..
Nemoj da iznosis neistine. Svi smo Acu hvalili na derbiju i njegov potez. A ako je neku sasvim drugu tekmu imao los nastup, normalno je reci da je lose odigrao i uputiti POZITIVNU kritiku. Necemo za nekog ko je los reci da nije samo zato sto je prije tog odigrao ekstra. Ovo je samo primjer, Aco sinoc nije bio los. Odigrao je sasvim dobro, a gol koji smo primili ne moze se on kriviti, to sam i prije napisao, kad se napravi greska obicno ide lancana reakcija i svi su podjednako krivi.
Ne znam na sta si mislio neistine, rekao sam da se nije dizao u nebesa, kao sto nije, Miroslav, Ivan i Jovan su se poslije te utakmice etiketirali kao najbolji, tako da ne vidim koje neistine.

Jedno pitanje, jel za tebe pozitivna kritika recenica tipa Acu na klupu, Grka u prvih 11, jel to POZITIVNA kritika?

Mi smo narod koji brzo zaboravlja, a Aco je nas najbolji stoper, i koliko vidim tako ce biti najmanje do sljedeceg prelaznog roka.

Model1964

ned jul 24, 2016 10:40 pm

TheSvenderMan je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Lijepo je kada imamo o cemu fudbalskom raspravljati. U jakim tekmama moraju se na sredini ovako postaviti : Šecer,Uglješa , Jovan ,Miroslav.
Šecer sa svojom trkom i motorikom može pokriti tu lijevu stranu veze i pomagati beku. Uglješa nije samo destruktivac. Proljetos je cupo Bojac pravo dobro. Po potrebi,u toku igre (vidjeli smo juce) može i ko treci stoper. Imamo matreijala da složimo dobar abdomen :-) , još da nije izradio kerovođa bilo bi to ekstra.
Juce se nisam slozio s tobom al evo sad da te podrzim :)

Upravo tako , mislim da bi nam sredina bila fantasticna sa tom cetvorkom samo je pitanje lijeve strane gdje bi mozda trebao igrati pozder ili lazic umjesto secerovica. Zao mi je sto u toj situaciji ispasta igrac kvalitete secera... A mozda i grijesim i ugljesa recimo sasvim solidno moze drzati lijevu stranu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zato je i rotacija, pa ubaciš po potrebi u neka doba tekme Lazica ili koga drugog. Ova cetvorka ovako raspoređena donosi plus i naprijed i nazad.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:40 pm

Pocinjee pregled. Snimaj LArs

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:42 pm

kostić i kurcic gosti

Model1964

ned jul 24, 2016 10:43 pm

ellaxaz je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la: :palacgore: :palacgore:
Nije to rješenje :ne: :ne:
Onda smo isti. A oni pametniji jer su prvi poceli i dogli željeno ;)
Buraz kad si iz cista mira napadnut, branit ces se, i ne mozes nikako biti isti. Mozes samo biti jaci ili slabiji. Poljaci su prosle godine u Vogosci pokazali kako se smiruju neizivljeni tinejdzeri, nesto slicno su i nasi odraditi sinoc.
Necu valjda cekati da ovakva drzava rjesi ove devijacije ili da mi Irfan Nefic procita da je sigurnosna situacija zadovoljavajuca, nego cu sam "postaviti svakoga na svoje mjesto".
Ok, ako si napadnut ne birati sredstva i braniti se :palacgore:
Ali...ne ici po gradu i tražiti belaja, to stoka sa gorice i želi.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:44 pm

E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:45 pm

IvanOsim je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Ne znam na sta si mislio neistine, rekao sam da se nije dizao u nebesa, kao sto nije, Miroslav, Ivan i Jovan su se poslije te utakmice etiketirali kao najbolji, tako da ne vidim koje neistine.

Jedno pitanje, jel za tebe pozitivna kritika recenica tipa Acu na klupu, Grka u prvih 11, jel to POZITIVNA kritika?

Mi smo narod koji brzo zaboravlja, a Aco je nas najbolji stoper, i koliko vidim tako ce biti najmanje do sljedeceg prelaznog roka.
Prvenstveno ja tako ne mislim i nisam to napisao, a nisam ni vidio da je vecina ljudi to napisala. 1 od 10 ljudi je tako napisao i tebe je to naboljelo i globalizovao si. Kritikovati moramo kad ne valja i to moraju biti pozitivne kritike, a opet kazem, nije vecina napisala da Aco treba na klupu, mozda i ja grijesim al mislim da nije.
Ma pisalo se svasta za Acu prosli derbi, od toga da ga treba tetovirati pa svasta nesto.
Mislim da nije tako radikalno kako si ti to predstavio.
Nemoj se ljutiti, nasi smo :ganja:

Model1964

ned jul 24, 2016 10:50 pm

Na ovoj temi ko se ljuti ima od sviju kruti. Par postiva je bilo malo oštriji do Ace. I ja sam napisao da je sukrivac za go. On je nas prvi stoper i vidio sam svojim ocima koliko mu Miloš vjeruje. Ono što Miloš smisli o odbrani Aco prenosi na terenu i komanduje odbranom.
E sad... Što kaže Leon, kada si loš onda kritika u cilju popravka, jelte ;-)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava