kad sam odolio sinoc natasi, mogu sve....Minjore je napisao/la:Jes pa da @1921.ba snima te zene umjesto utakmice.. Vidjeli bi šipak a ne pregled utakmice
pinki je napisao/la:Meni u ovom svemu je drago sto su ih nasi natamburali gore za sve i Varadero i lomljenje stolica
Nije to rješenjeellaxaz je napisao/la:pinki je napisao/la:Meni u ovom svemu je drago sto su ih nasi natamburali gore za sve i Varadero i lomljenje stolica![]()
Šta ba? Nije valjda još da moraju u trenerkama biti na klupiKapiten je napisao/la:Ugljesa- bravo momcino. Tako se igra. Vidim neki pisu da je on klasican destruktivac sto nije tacno uopste. Ima on mnogo toga za ponuditi i prema naprijed.
Lendra- sta reci vise ? Mislim da nema potrebe komentarisati bilo sta![]()
Fejzic unosi nesigurnost neku, njegov go ( i Acin ) ali sta ces, strpit cemo se jos 2 utakmice.
Joj hoce se Kostic sjebat kad mu lupe kaznu za "prekrsen kodeks oblacenja"Da nam se i on ne pokupi ko Hervas
Bio je u odijelu,to je pravilo ili odijelo ili neki drugi odjevni predmet pod uslovom da ima oznake kluba, tako da ne vjerujem da je prekršio ''kodeks oblačenja.''Kapiten je napisao/la:Ugljesa- bravo momcino. Tako se igra. Vidim neki pisu da je on klasican destruktivac sto nije tacno uopste. Ima on mnogo toga za ponuditi i prema naprijed.
Lendra- sta reci vise ? Mislim da nema potrebe komentarisati bilo sta![]()
Fejzic unosi nesigurnost neku, njegov go ( i Acin ) ali sta ces, strpit cemo se jos 2 utakmice.
Joj hoce se Kostic sjebat kad mu lupe kaznu za "prekrsen kodeks oblacenja"Da nam se i on ne pokupi ko Hervas
Imao je na odijelu obiljezje kluba.Kapiten je napisao/la:I odijelo mora imati grb kluba na sebi.
Memic je tako kaznjen prosle sezone, a bio je slicno obucen kao Milos sinoc.
Jeordie's nam je sponzor, trebali bi i to dobiti, e sad kad..krajisnik87 je napisao/la:Neko je pisao da ce cijela ekipa imati odjela ?
Hurmasica je napisao/la:Jeordie's nam je sponzor, trebali bi i to dobiti, e sad kad..krajisnik87 je napisao/la:Neko je pisao da ce cijela ekipa imati odjela ?