Vala od proslih trazilo da se visina plata objavi..
Kod ovih ne smije covjek upitat za obestecenje..
https://fkzeljeznicar.ba/foto-filip-are ... vih/32518/Budi Željo je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 9:43 amHajd mi navedi jedan primjer od kako je Želje da je vijest o dolasku igrača tako napisana. I sigurno nije raskinuo sa Veležom, ima sad dvije registracije pa će moći malo premier malo federalnu da igra.
Ne budi smijesan bolan,Arezina dosao na posudbu.fkztsnj je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:28 amhttps://fkzeljeznicar.ba/foto-filip-are ... vih/32518/Budi Željo je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 9:43 amHajd mi navedi jedan primjer od kako je Želje da je vijest o dolasku igrača tako napisana. I sigurno nije raskinuo sa Veležom, ima sad dvije registracije pa će moći malo premier malo federalnu da igra.
Evo, kad je Arezina dosao, a ne sjecam se tacno koji još je igrač u skorije vrijeme došao,a da nije bio slobodan.
A i da nisu prije navodili, zar ne bi trebali novi bit transparentniji (ne mora se znati plata igrača i to), ali ovo je čisto oko ugovora da se zna na čemu je klub?
Sta je to ovdje transparentno? Pise da je covjek dosao na posudbu, a za Mustafu pise da je potpisao na dvije i po godine. Ja ne vidim razliku.fkztsnj je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:28 amhttps://fkzeljeznicar.ba/foto-filip-are ... vih/32518/Budi Željo je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 9:43 amHajd mi navedi jedan primjer od kako je Želje da je vijest o dolasku igrača tako napisana. I sigurno nije raskinuo sa Veležom, ima sad dvije registracije pa će moći malo premier malo federalnu da igra.
Evo, kad je Arezina dosao, a ne sjecam se tacno koji još je igrač u skorije vrijeme došao,a da nije bio slobodan.
A i da nisu prije navodili, zar ne bi trebali novi bit transparentniji (ne mora se znati plata igrača i to), ali ovo je čisto oko ugovora da se zna na čemu je klub?
Bar su pare dosle na racun kluba
drug ja majke mi ne znam o cemu ti pricas, pa Dzeno nije odigrao 3 dobre utakmice u prosloj polusezoni, protiv pitara recimo 2 gola, ali defanzivno katastrofa, cini mi se da smo minimano jedan, a mozda i oba gola primili po strani na kojoj je on jer nikako ne pomaze Pavicu, uvazavam tvoje misljenje, ali po meni je on najlosije nase krilo u zadnje 3-4 godine, sto izmedju ostalog i statistika govoriPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:39 amVolio ga neko, ne volio. Dzenan Zajmovic igrac koji ce uvijek moci igrati i nekad praviti razliku u ovoj ligi. Jednostavno potrebna je visina, dug korak i malo brzine. I kao takav sjebao je najbolje RB ove lige (Kadusic, onaj iz Sirokog, Hebibovic, Sabanovic). To da je bilo koji drugo igrac pisalo bi se o velikom talentu ili potencijalu kojeg moramo usmjeriti. Video Zajmovica, nisu neke stvari sa treninga, ili izmisljenje. One situacije su se desavale na terenu u kljucnim utakmicama prosle sezone(Sarajevo, Zrinski, Krupa) i neke najbolje ove sezone(Narva, Sarajevk, Siroki A) . Zrinski, Siroki, Sarajevo on je nas najopasniji igrac bio. Igrac koji kad mu se jebe mater sa svih tribina, pucs sa 25 metara prema golu Goska. Nikakav strah i postovanje prema protivniku taj covjek nema, i to je razlog tim partijama. Tri gola na derbiju zabiti u pet koliko je igrao, i ta dva koja nije igrao imao je svoje sanse. Respect.
Njegova slabost su tzv manje utakmice, i manjak pameti. Idealan igrac za rotacije!
Ps. Mustafa i Enese sretno!
Npr imas Veselinovica koje nije dao nijedan gol, Zec dao tri mogso 23, Jazvic mogao 5 dao, 1. I ako jw iko nekad pravio razliku kada ne ide to je Zajmovic. Gol protiv Pitara refleksna reakcija Pavica da stane na liniju se smatra kao greska Dzene. Jedini je kriv Vedran koji je kao ukopan stajao dok lopta ide preko njega u go.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:47 amdrug ja majke mi ne znam o cemu ti pricas, pa Dzeno nije odigrao 3 dobre utakmice u prosloj polusezoni, protiv pitara recimo 2 gola, ali defanzivno katastrofa, cini mi se da smo minimano jedan, a mozda i oba gola primili po strani na kojoj je on jer nikako ne pomaze Pavicu, uvazavam tvoje misljenje, ali po meni je on najlosije nase krilo u zadnje 3-4 godine, sto izmedju ostalog i statistika govoriPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:39 amVolio ga neko, ne volio. Dzenan Zajmovic igrac koji ce uvijek moci igrati i nekad praviti razliku u ovoj ligi. Jednostavno potrebna je visina, dug korak i malo brzine. I kao takav sjebao je najbolje RB ove lige (Kadusic, onaj iz Sirokog, Hebibovic, Sabanovic). To da je bilo koji drugo igrac pisalo bi se o velikom talentu ili potencijalu kojeg moramo usmjeriti. Video Zajmovica, nisu neke stvari sa treninga, ili izmisljenje. One situacije su se desavale na terenu u kljucnim utakmicama prosle sezone(Sarajevo, Zrinski, Krupa) i neke najbolje ove sezone(Narva, Sarajevk, Siroki A) . Zrinski, Siroki, Sarajevo on je nas najopasniji igrac bio. Igrac koji kad mu se jebe mater sa svih tribina, pucs sa 25 metara prema golu Goska. Nikakav strah i postovanje prema protivniku taj covjek nema, i to je razlog tim partijama. Tri gola na derbiju zabiti u pet koliko je igrao, i ta dva koja nije igrao imao je svoje sanse. Respect.
Njegova slabost su tzv manje utakmice, i manjak pameti. Idealan igrac za rotacije!
Ne znam brate sta da ti odgovorim na ovaj dokaz, evo iskreno. Ili me trolas i to dobro ili se jos nisi razbudio pa je mozak na nekih 5% u funkciji.fkztsnj je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:28 amhttps://fkzeljeznicar.ba/foto-filip-are ... vih/32518/Budi Željo je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 9:43 amHajd mi navedi jedan primjer od kako je Želje da je vijest o dolasku igrača tako napisana. I sigurno nije raskinuo sa Veležom, ima sad dvije registracije pa će moći malo premier malo federalnu da igra.
Ma ja, pelja je previse.nikson je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 4:01 amJa juce sjedih s jednim Velezovcem, covjek ne propusta nijednu utakmicu Veleza ...kaze za Mujezinovica da je najspremniji igrac u obje lige, ima cesto potez viska al da misli da ce Amar od njeg napravit pravog igraca...Leon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 12:52 amAko je Mujezinovic spreman kako mi drug kaze, da moze dvije tekme odigrat zaredom onda ce bit dobro, svakako nam treba trke, pluca i snage u ekipi
Vario sinoc bez maske
PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:39 amVolio ga neko, ne volio. Dzenan Zajmovic igrac koji ce uvijek moci igrati i nekad praviti razliku u ovoj ligi. Jednostavno potrebna je visina, dug korak i malo brzine. I kao takav sjebao je najbolje RB ove lige (Kadusic, onaj iz Sirokog, Hebibovic, Sabanovic). To da je bilo koji drugo igrac pisalo bi se o velikom talentu ili potencijalu kojeg moramo usmjeriti. Video Zajmovica, nisu neke stvari sa treninga, ili izmisljenje. One situacije su se desavale na terenu u kljucnim utakmicama prosle sezone(Sarajevo, Zrinski, Krupa) i neke najbolje ove sezone(Narva, Sarajevk, Siroki A) . Zrinski, Siroki, Sarajevo on je nas najopasniji igrac bio. Igrac koji kad mu se jebe mater sa svih tribina, pucs sa 25 metara prema golu Goska. Nikakav strah i postovanje prema protivniku taj covjek nema, i to je razlog tim partijama. Tri gola na derbiju zabiti u pet koliko je igrao, i ta dva koja nije igrao imao je svoje sanse. Respect.
Razlika je ta što su za ove nove rekli odmah na početku da neće biti transparentni, pa ta priča i dominira, iako, realno, ne postoji neka velika razlika u transparentnosti ZA SADA. Ako se i ovi budu busali u prsa transparentnošću, onda treba tražiti svaki detalj da se iznese u javnost (osim onih detalja koje zbog ugovora ne smiju iznijeti). U suprotnom, ovakav način je sasvim ok. Naravno, mislim da zaslužujemo znati kakvo će biti stanje s dugom nakon konačne odluke koja se očekuje, kakav će biti reprogram potpisan, vraćamo li dug redovno itd.Zeljo je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:32 amSta je to ovdje transparentno? Pise da je covjek dosao na posudbu, a za Mustafu pise da je potpisao na dvije i po godine. Ja ne vidim razliku.fkztsnj je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:28 amhttps://fkzeljeznicar.ba/foto-filip-are ... vih/32518/Budi Željo je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 9:43 am
Hajd mi navedi jedan primjer od kako je Želje da je vijest o dolasku igrača tako napisana. I sigurno nije raskinuo sa Veležom, ima sad dvije registracije pa će moći malo premier malo federalnu da igra.
Malo koje krilo ćeš naći da nešto ekstra pomaže beku. Nije pomagao ni Ronaldo Marcelu, niti pomaže Hazard Alonsu, eh sad razlika je što Ronaldo i Hazard daju puno više golova od Džene, ali to je do njegove ofanzive. Generalno, malo će koji trener natjerati krila da se konstantno vraćaju i pomažu bekovima, jer onda nemaju snage ni svježine kad trebaju uraditi nešto u ofanzivi.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:47 amdrug ja majke mi ne znam o cemu ti pricas, pa Dzeno nije odigrao 3 dobre utakmice u prosloj polusezoni, protiv pitara recimo 2 gola, ali defanzivno katastrofa, cini mi se da smo minimano jedan, a mozda i oba gola primili po strani na kojoj je on jer nikako ne pomaze Pavicu, uvazavam tvoje misljenje, ali po meni je on najlosije nase krilo u zadnje 3-4 godine, sto izmedju ostalog i statistika govoriPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri feb 06, 2019 10:39 amVolio ga neko, ne volio. Dzenan Zajmovic igrac koji ce uvijek moci igrati i nekad praviti razliku u ovoj ligi. Jednostavno potrebna je visina, dug korak i malo brzine. I kao takav sjebao je najbolje RB ove lige (Kadusic, onaj iz Sirokog, Hebibovic, Sabanovic). To da je bilo koji drugo igrac pisalo bi se o velikom talentu ili potencijalu kojeg moramo usmjeriti. Video Zajmovica, nisu neke stvari sa treninga, ili izmisljenje. One situacije su se desavale na terenu u kljucnim utakmicama prosle sezone(Sarajevo, Zrinski, Krupa) i neke najbolje ove sezone(Narva, Sarajevk, Siroki A) . Zrinski, Siroki, Sarajevo on je nas najopasniji igrac bio. Igrac koji kad mu se jebe mater sa svih tribina, pucs sa 25 metara prema golu Goska. Nikakav strah i postovanje prema protivniku taj covjek nema, i to je razlog tim partijama. Tri gola na derbiju zabiti u pet koliko je igrao, i ta dva koja nije igrao imao je svoje sanse. Respect.