Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 3:28 pm

idemo daljeeeeee, olimpick mora pasti
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

NoKe
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:30 pm

Klasican derbi ..bitno je ne izgubiti.. al iskreno da je neka jaca ekipa bila umjesto pitara zijan bi fasovali. Golman,bekovi i Bekric nula poena.. Ugljesa svaka cast ,odlican debi u plavom dresu.Mene vise brinu ovi neredi.. pa jbt ako se furas na ultra fazone nemoj silu prosipati na djeci i starim ljudima.. ako si protiv uprave svoje odes na Kosevo zapad ,cupaj stolice i gadjaj bakljama upravu . Necu da krivim nasu upravu oni su ispali gospoda dali 20% ulaznica komsijama i ako su znali da ce biti belaj.. sinoc je trebala murja da intervenise isibati one narkose i zavrsis posao. A da..moram pohvaliti akciju kod naseg gola.. pregledao sam 10ak puta.. majstorska akcija :palacgore: :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:31 pm

Lijepo je to sto ce nadoknaditi stetu, ali od iduceg derbija ne moze ovako. 5% im dati, skinuti stolice, zagraditi ogradom i staviti mrezu...pa da vidimo..zdenka majka...

salle86
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:37 pm

da malo sažmem u jedan post :D

Tryg je napisao/la:Sto se tice belaja koji su uradili, meni je fakat drago, prvo sto ce svaku stolicu platiti i to po duploj cijeni, drugo sto ce biti kaznjeni, a trece sjebali su svoju ekipu sa prekidom.

@Format Radinovic je bio nas najbolji igrac u vezi.
sa 2/3 posta bih se itekako složio
- drago mi je da se nisu skidale stolice, te pare će se namaći, ali oni obraz više oprati ne mogu
- uglješa definitivno po meni naš najbolji igrač sinoć

- a za prekid se nebih složio
čak vjerujem da je njima itekako godio, ali da nisu imali kapacitet da to "naplate"
lakše je igrati 11 na 10 sa 60% snage nego 11 na 10 sa 80% (recimo)...prosta matematika 66:60 / 88:80 :)

krajisnik87 je napisao/la:Igrac manje,nema dva najbolja igraca,fina neka akcija kod gola.Kod njihovog gola Aco je mogao bolje reagovati,a i Fejzic.Bekrica pod hitno na klupu.Radinovic za sada pojacanje kao i Nikolic,Pozder,Boccacini.Nezz sto Secerovic igrao on je morao dobiti svoje minute.Husicu ono nije trebalo a Bevab je los stvarno.
Kako god ovo ce biti 10x bolje kad se vrate Blagojevic i Stevanovic.
:palacgore:
Omar500 je napisao/la:Pa gdje su sad oni sto kazu daj im pola sjevera, jeste vidjeli sta rade? Dzaba sam ja govorio, napadali me ovdje. Sljedeci put pet posto, 500 karata i nek se jebu tamo!!!
i to dio sjevera uz zapad, da ne vide ništa :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Model1964 je napisao/la:Sada o u pravi!
Koja je pametnica donjela odluku da im se da više karata od propisanog i još da se ne skidaju stolice? Ko je daje, napravio je supergiga glupost za koju treba odgovarati.
al kako je meni pun kur.ac više ovih floskula za našu upravu, svako malo trebaju za nešto odgovarati
ono ko jedva se čeka kiks, a ima ih ne sporim, međutim kako niko nije pozivao ranije uprave na odgovornost :r
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:39 pm

Bila je jedna smiješna situacija na terenu, meni se čini nakon kornera kada je Bokačini ostao na njihovoj polovici sa loptom. Joj panike majko draga tačno vidiš da je štoper :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:40 pm

Hurmasica je napisao/la:Bila je jedna smiješna situacija na terenu, meni se čini nakon kornera kada je Bokačini ostao na njihovoj polovici sa loptom. Joj panike majko draga tačno vidiš da je štoper :rofl1:

Kako izgleda smotan Allahu dragi a igra fino :D

fk1921

ned jul 24, 2016 3:41 pm

Nek neko od insajdera provjeri imal sta od dialibe? Kontakti su uspostavljeni to znamo.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Charlie Sheen
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:42 pm

Lendric Nikolic
Dialiba Miroslav
ugljesa blagojevic
MOLIM TE MISKEEE

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:42 pm

LARS1921 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Bila je jedna smiješna situacija na terenu, meni se čini nakon kornera kada je Bokačini ostao na njihovoj polovici sa loptom. Joj panike majko draga tačno vidiš da je štoper :rofl1:

Kako izgleda smotan Allahu dragi a igra fino :D
Iskreno, malo me je bilo strah kako će reagovati na atmosferu, prvu zvaničnu utakmicu uz to još i derbi ali stvarno odlična partija :palacgore:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:44 pm

Nego kazu nije dobio duela, meni se cini da ih je pofino uzeo

[video]https://www.youtube.com/watch?v=U4kgkH0Mrwk[/video]

:klanjase2:

Dr. Adzem
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:45 pm

LARS1921 je napisao/la:Nego kazu nije dobio duela, meni se cini da ih je pofino uzeo

Jel to znači da je naš?
Cuva Bog Zelju svog!

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:46 pm

LARS1921 je napisao/la:Nego kazu nije dobio duela, meni se cini da ih je pofino uzeo

Ja koliko sam uspio vidjeti svaki duel u zraku sa Ahmetovićem je dobio, dok je Aco stvarno muku mučio sa njim.

LARSSON
Kontakt:

Dr. Kostic je napisao/la: Jel to znači da je naš?

Ne znači, nego se divim čovjeku, još jezik nije problem, zna ga pričati onako, bolje nego pola reprezentativaca, jes da brza malo

Brkoo
Kontakt:

fk1921 je napisao/la:Nek neko od insajdera provjeri imal sta od dialibe? Kontakti su uspostavljeni to znamo.
Zamisli samo prvih 11
--------------------------------------------------- Kjosevski---------------------
Memija-----------------------Jahic--------------------Aco ili Talijan ---------------------Husic
Miro Stevanovic-------------Blagojevic------------------ Radinovic--------------------------Dialiba
---------------------------------Lendric i Stevo ili Pozder --------------------------------
:klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:47 pm

LARS1921 je napisao/la:

Ne znači, nego se divim čovjeku, još jezik nije problem, zna ga pričati onako, bolje nego pola reprezentativaca, jes da brza malo
:rofl: :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:48 pm

Kakav aplauz sinoć na poluvremenu kada spiker reče da je na stadionu i Mario Stanić. :zeljeznicar1:

slika

Dr. Adzem
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:50 pm

Omar500 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

:rofl: :rofl: :rofl:
Još ima nas pasoš.
Vratit će se on kad tad. Tad smo imali i Stilu i njega. Sad da ih imamo gdje bi nam kraj bio
Cuva Bog Zelju svog!

Charlie Sheen
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:52 pm

Ima li neko video kad se Grbavica pjevala prvi put

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:53 pm

Dovest ga odma, i da se spremi malo pa ga od sirokog ili slobode. Slobodi je svakako kriticna desna strana

Veteran1965
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:56 pm

Ma zao mi je kada ba tekmu dodju vise nego uspjesni bivsi Zeljini igraci i onda se razocaraju kako lose se igra ovdje, i kakve huligane na tribinama imamo ( mislim na ovu gradsku raju sa Kobilje Glave). I ako ih povuce srce da naprave nesto za svoj klub, ovo ih okahri.....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava