Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boja mora
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 2:31 pm

Pa zar vam ljudi nije jasno da je Valjić imao naredbu da u prvom poluvremenu pokaže crveni karton. Do sada su takve zadatke dodjeljivali između ostalih najviše Jakupoviću ali pošto u prošlom derbiju nije dao crveni S Stevanoviću i dobio kaznu 5 utakmica, sada je odlučeno da to mora uraditi Valjić ili če biti izbrisan sa liste.

roger_bannister4
Kontakt:

Čitam pet-šest dana forum, baš ima dobrih i komentara i analiza na sve što se dešava u klubu. Samo naprijed, bravo za moderatore i forumaše. Sinoć sam bio u Dolini, i nisam razočaran onim što sam vidio. Dosta iskrpljena i taktika i formacija i postavka, tako da je ono dobro. Kratko:
Irfan - očajan, i sam je to shvatio
Aco - solida, ne može ga se toliko kriviti za gol, jednim djelom jeste kriv ali Irfan je tu kumovao najviše. Imao je dobrih startova i čišćenja
Žabar - po meni sigurno bolja opcija od Grka. Šta je lik sve čistio, imao je i par finih poteza...bravo za debi
Husić - solida, glup potez, nepromišljen
Bevab - tanak baš...Mladenović, Mirko, Bevab.... baš nema sreće na tom beku :/
Uglješa - ma kapa dolje, razbio ih je
Samir - frustrirao je sve na stadionu, više grešaka nego dobre igre, slažem se s nekim iznad ko je napisao da je u psihi problem...
Dženis - ma taj bi glavom na buldožder za svog Želju
Stevo - fina partija, lisac je to, pretrčo je nevjerovatno mnogo, baš kao brotiv Metalika :)
Denis - odličan u dosta situacija, ganjao je pravo, samo još dok se navikne na naš fudbal... djeluje mi kao neko ko će ostati u Želji
Lendra - Sve više ga volim, a i on sve više voli klub... očigledno je :)
Mujaga - generalno je oličenje Dženisa, sinoć kratko igrao

Liči ovo na nešto drugari, moći će se izvući maksimum iz ove sezone. Sve me neka ljepota uzme kad pomislim na Ugija i Jovana u sredini, Lendru u napadu... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
1921

kontranogama
Kontakt:

500 mjesta manje na sjeveru to je 5000, plus godisnje, realno trenutno nema vise sjedista na grbavici ljudi su ostali napolju, dakle to nam je plafon po utakmici
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:32 pm

Druze imao si tampon zonu, moguce je
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

https://youtu.be/qqZApCJvSIE?t=36" target="_blank

bate doljazi :D

Nego suspenduju Jakupovića da sudi ligaške mečeve, on normalno sudi europsku ligu :)

Mirek11
Kontakt:

flux je napisao/la:Ne kontam, 8k pojedinacnih ulaznica prodato? Jel moguce
Pa dobro, 8710 pojedinacnih, sezonski preko 1200 ( to je zadnja zvanicna info od petka cini mi se), djeca, koja gratis i to je nesto preko 10 000 hiljada. To je bez istoka, trenutno i maksimum.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:33 pm

rodrigo87 je napisao/la:Svaki Željovac mora da shvati, da se Željo i poslije derbija prati.

flux
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:35 pm

Hurmasica je napisao/la:
flux je napisao/la:Ne kontam, 8k pojedinacnih ulaznica prodato? Jel moguce
dodaš tu preko 1000 godišnjih ulaznica, onu tampon zonu između uhljupa i nas i to je to otprilike..
Opet kontam da fali, ali vjerovatno se mal veci broj nego inace podijelio sponzorima.. Dobro je ovo

cikazubo
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:35 pm

boja mora je napisao/la:Pa zar vam ljudi nije jasno da je Valjić imao naredbu da u prvom poluvremenu pokaže crveni karton. Do sada su takve zadatke dodjeljivali između ostalih najviše Jakupoviću ali pošto u prošlom derbiju nije dao crveni S Stevanoviću i dobio kaznu 5 utakmica, sada je odlučeno da to mora uraditi Valjić ili če biti izbrisan sa liste.
O Husicu mozemo diskutovati jel trebao biti iskljucen ili ne, ali Bocaccini je trebao dobiti cist crveni a nije tako da ta prica pada u vodu, sve u svemu zasluzili smo da ostanemo s igracem manje u prvom poluvremenu, al kao sto sergejevic kaze vise je to do proslih derbija sto smo navikli na pustanje pa smo i sad izasli da "poginemo"..

Model1964

ned jul 24, 2016 2:38 pm

Veteran je napisao/la:
meldatm je napisao/la:Sramota je što sinoc 1000 čak i više ljudi nije moglo da uđe na stadion, nas 20-ak iz Konjica ostalo vani, a posebno mi je žao što nisu mogli da uđu neki momci iz živinica, brčkog itd..., a uđu neki likovi koji dođu samo na derbi :? . Al ipak smo se snašli nekako i otišli iznad stadiona i uspjeli odgledati tekmu. :zeljeznicar1:
Al zato je car derbija bio...iduce godine im obavezno povecat duo tribine da mogu izvalit jos vise stolica....a Zeljini navijaci nek sa brda gledaju.. e bas smo pravi amateri u nekim stvarima.. ko djeca...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ja sam o ovome pisao sinoc pa me administracija napade, banova, pa ne banova :)
Ovdje se brani uprava kao da je sveta krava. Nova odbrana je da ce se to sve naplaiti.
**** pare, mi mo se sinoc obrukali kao klub. Amaterski organizirali utakmicu visokog rizika. Kaznice nas kao domacina i organizatora.
Ove pomirljive izjave Šiljka govore da se nece ništa promjeniti. Reci jasno, glasno * Od sada je 0 tolerancije za divljake na Grbavici. Pravimo kavez, personalizacija karata, 5%....* On ne! Spominje đentlmenske dogovore, razumije bakljdu. :r
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Grbavica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:41 pm

Ti me buraz podsjećaš na ove naše Bošnje što komentarišu situaciju u Turskoj i u Siriji. Te trebali su 'vako, te trebali su 'nako.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:41 pm

Sudjenje je sasvim korektno bilo, ma koliko god se i mi i oni zalili...

cala
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:44 pm

Sa tampon zonom na derbiju i ne moze vise od 10k stati. Bilo je tu i onih sto su dzabaluka usli. Sasvim solidna cifra.

Model1964

ned jul 24, 2016 2:46 pm

Grbavica je napisao/la:Ti me buraz podsjećaš na ove naše Bošnje što komentarišu situaciju u Turskoj i u Siriji. Te trebali su 'vako, te trebali su 'nako.
Nisam mislio da cu ovo ikad napisati....
Koliko sam dao klubu...... i sad dajem( dao bog da ti daš upola).... imam svo pravo da ovo napišem
To što sam u Slo ne znaci da ne smijem imati mišljenje o stvarima u klubu
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

fk1921

ned jul 24, 2016 2:46 pm

Model1964 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:
meldatm je napisao/la:Sramota je što sinoc 1000 čak i više ljudi nije moglo da uđe na stadion, nas 20-ak iz Konjica ostalo vani, a posebno mi je žao što nisu mogli da uđu neki momci iz živinica, brčkog itd..., a uđu neki likovi koji dođu samo na derbi :? . Al ipak smo se snašli nekako i otišli iznad stadiona i uspjeli odgledati tekmu. :zeljeznicar1:
Al zato je car derbija bio...iduce godine im obavezno povecat duo tribine da mogu izvalit jos vise stolica....a Zeljini navijaci nek sa brda gledaju.. e bas smo pravi amateri u nekim stvarima.. ko djeca...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ja sam o ovome pisao sinoc pa me administracija napade, banova, pa ne banova :)
Ovdje se brani uprava kao da je sveta krava. Nova odbrana je da ce se to sve naplaiti.
**** pare, mi mo se sinoc obrukali kao klub. Amaterski organizirali utakmicu visokog rizika. Kaznice nas kao domacina i organizatora.
Ove pomirljive izjave Šiljka govore da se nece ništa promjeniti. Reci jasno, glasno * Od sada je 0 tolerancije za divljake na Grbavici. Pravimo kavez, personalizacija karata, 5%....* On ne! Spominje đentlmenske dogovore, razumije bakljdu. :r
Bit ce istocna tribina, bit ce mjesta za sve nas aBd :)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Grbavica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:49 pm

Model1964 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ti me buraz podsjećaš na ove naše Bošnje što komentarišu situaciju u Turskoj i u Siriji. Te trebali su 'vako, te trebali su 'nako.
Nisam mislio da cu ovo ikad napisati....
Koliko sam dao klubu...... i sad dajem( dao bog da ti daš upola).... imam svo pravo da ovo napišem
To što sam u Slo ne znaci da ne smijem imati mišljenje o stvarima u klubu
Smiješ ti pisati šta hoćeš, ali si radikalan. Pozivaš na neke stvari koje se mogu odraziti na ljude koji su ovdje i koji idu na utakmice. Kao ona situacija o nekakvom građanskom neposluhu, a ti hiljadu kilometara odavnde.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cikazubo
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:51 pm

Nije tacno, covjek je nabrojao sve sto je uobicajena praksa u Evropi kad su utakmice visokog rizika, 5%, kavez, identifikacija, video nadzor, crna lista. To mora biti jasno definisano za sve klubove i sa takvim pristupom navijacima nece biti problema pa da mozes tek uci u 15-20toj min a izaci 10min prije kraja, striktnim provodjenjem zakona se otvara sve od zaustavljanja glupog huliganizma na tribinama do mogucnosti da s porodicom odess i na gostujucu utakmicu i odgledas 90min tekmu, ovako ovi iz saveza sami sebi skacu u stomak ovim silnim tolerisanjem huliganizma i trazenjem glupih izgovora i masnim kaznama za klubove koji realno ne mogu nikako sami iskontrolisati ovakve stvari.

delinjo
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:53 pm

jbg kad sad vidim ove prihode ,tampon zonu,njihovo divljanje ispade veliki minus za sve u klubu...prvo bar 1500 nasih navijaca je ostalo vani i nije moglo uci...i onda ti oni uniste stadion ...jbg lako je sad biti pametan ali nikada se vise ovo ne smije ponoviti...valjda ce napraviti kavez bez stolica za sve gostujuce navijace i bilo Sarajevo ili Leotar moze ih uci 500 i kraj price
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:54 pm

slika

Vidi opreme i banane :rofl:

samo ako bubu nafatamo njemu ide bez banane

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:55 pm

Memija kad je već igrao nije trebao na beku. Srećom Dulja pređe na drugu stranu pa je tamo lomio Husu i ostale. Možemo mi Dulju osporavati, ali on je prekucao ovu ligu i treba da ide dalje. Mi nemamo igrača onog tipa. Kad im ode Dulja oni su prosječna ekipa.
Onaj nas je Hervas zezno samo tako. Hajd što on nije igrao, ali bi mi sigurno kupili drugog igrača koji bi sinoć igrao.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.

Prijava