Pa dobro, 8710 pojedinacnih, sezonski preko 1200 ( to je zadnja zvanicna info od petka cini mi se), djeca, koja gratis i to je nesto preko 10 000 hiljada. To je bez istoka, trenutno i maksimum.flux je napisao/la:Ne kontam, 8k pojedinacnih ulaznica prodato? Jel moguce
rodrigo87 je napisao/la:Svaki Željovac mora da shvati, da se Željo i poslije derbija prati.
Opet kontam da fali, ali vjerovatno se mal veci broj nego inace podijelio sponzorima.. Dobro je ovoHurmasica je napisao/la:dodaš tu preko 1000 godišnjih ulaznica, onu tampon zonu između uhljupa i nas i to je to otprilike..flux je napisao/la:Ne kontam, 8k pojedinacnih ulaznica prodato? Jel moguce
O Husicu mozemo diskutovati jel trebao biti iskljucen ili ne, ali Bocaccini je trebao dobiti cist crveni a nije tako da ta prica pada u vodu, sve u svemu zasluzili smo da ostanemo s igracem manje u prvom poluvremenu, al kao sto sergejevic kaze vise je to do proslih derbija sto smo navikli na pustanje pa smo i sad izasli da "poginemo"..boja mora je napisao/la:Pa zar vam ljudi nije jasno da je Valjić imao naredbu da u prvom poluvremenu pokaže crveni karton. Do sada su takve zadatke dodjeljivali između ostalih najviše Jakupoviću ali pošto u prošlom derbiju nije dao crveni S Stevanoviću i dobio kaznu 5 utakmica, sada je odlučeno da to mora uraditi Valjić ili če biti izbrisan sa liste.
Ja sam o ovome pisao sinoc pa me administracija napade, banova, pa ne banovaVeteran je napisao/la:Al zato je car derbija bio...iduce godine im obavezno povecat duo tribine da mogu izvalit jos vise stolica....a Zeljini navijaci nek sa brda gledaju.. e bas smo pravi amateri u nekim stvarima.. ko djeca...meldatm je napisao/la:Sramota je što sinoc 1000 čak i više ljudi nije moglo da uđe na stadion, nas 20-ak iz Konjica ostalo vani, a posebno mi je žao što nisu mogli da uđu neki momci iz živinica, brčkog itd..., a uđu neki likovi koji dođu samo na derbi. Al ipak smo se snašli nekako i otišli iznad stadiona i uspjeli odgledati tekmu.
![]()
![]()
Nisam mislio da cu ovo ikad napisati....Grbavica je napisao/la:Ti me buraz podsjećaš na ove naše Bošnje što komentarišu situaciju u Turskoj i u Siriji. Te trebali su 'vako, te trebali su 'nako.
Bit ce istocna tribina, bit ce mjesta za sve nas aBdModel1964 je napisao/la:Ja sam o ovome pisao sinoc pa me administracija napade, banova, pa ne banovaVeteran je napisao/la:Al zato je car derbija bio...iduce godine im obavezno povecat duo tribine da mogu izvalit jos vise stolica....a Zeljini navijaci nek sa brda gledaju.. e bas smo pravi amateri u nekim stvarima.. ko djeca...meldatm je napisao/la:Sramota je što sinoc 1000 čak i više ljudi nije moglo da uđe na stadion, nas 20-ak iz Konjica ostalo vani, a posebno mi je žao što nisu mogli da uđu neki momci iz živinica, brčkog itd..., a uđu neki likovi koji dođu samo na derbi. Al ipak smo se snašli nekako i otišli iznad stadiona i uspjeli odgledati tekmu.
![]()
![]()
![]()
Ovdje se brani uprava kao da je sveta krava. Nova odbrana je da ce se to sve naplaiti.
**** pare, mi mo se sinoc obrukali kao klub. Amaterski organizirali utakmicu visokog rizika. Kaznice nas kao domacina i organizatora.
Ove pomirljive izjave Šiljka govore da se nece ništa promjeniti. Reci jasno, glasno * Od sada je 0 tolerancije za divljake na Grbavici. Pravimo kavez, personalizacija karata, 5%....* On ne! Spominje đentlmenske dogovore, razumije bakljdu.
Smiješ ti pisati šta hoćeš, ali si radikalan. Pozivaš na neke stvari koje se mogu odraziti na ljude koji su ovdje i koji idu na utakmice. Kao ona situacija o nekakvom građanskom neposluhu, a ti hiljadu kilometara odavnde.Model1964 je napisao/la:Nisam mislio da cu ovo ikad napisati....Grbavica je napisao/la:Ti me buraz podsjećaš na ove naše Bošnje što komentarišu situaciju u Turskoj i u Siriji. Te trebali su 'vako, te trebali su 'nako.
Koliko sam dao klubu...... i sad dajem( dao bog da ti daš upola).... imam svo pravo da ovo napišem
To što sam u Slo ne znaci da ne smijem imati mišljenje o stvarima u klubu
Nije tacno, covjek je nabrojao sve sto je uobicajena praksa u Evropi kad su utakmice visokog rizika, 5%, kavez, identifikacija, video nadzor, crna lista. To mora biti jasno definisano za sve klubove i sa takvim pristupom navijacima nece biti problema pa da mozes tek uci u 15-20toj min a izaci 10min prije kraja, striktnim provodjenjem zakona se otvara sve od zaustavljanja glupog huliganizma na tribinama do mogucnosti da s porodicom odess i na gostujucu utakmicu i odgledas 90min tekmu, ovako ovi iz saveza sami sebi skacu u stomak ovim silnim tolerisanjem huliganizma i trazenjem glupih izgovora i masnim kaznama za klubove koji realno ne mogu nikako sami iskontrolisati ovakve stvari.Grbavica je napisao/la:Ti me buraz podsjećaš na ove naše Bošnje što komentarišu situaciju u Turskoj i u Siriji. Te trebali su 'vako, te trebali su 'nako.