Pa gdje je Fejzić krenuo na stranu, da nije kontao slučajno da će Bekić šutati? I samim tim što je krenuo na stranu, zakasnio je na loptu i Ahmet nadskočio Acu i dao go. Fejzić 70 % Aco 30 % krivica.nikson je napisao/la:ž'21 je napisao/la:De brate budi ozbiljan, nema sudije koji Fejzi ne bi svirao prekršaj u pet metara samo da je krenuo na loptu, ali on je ostao ukopan na liniji.nikson je napisao/la:Acin gol vise nego Fejzicev...onako lose graditi igraca je u najmanju ruku smijesno...Boccacini sasvim dobar, Ugljesa vrhunski, mislim da bi on i Blagojevic trebali igrati prvu zajedno..Pozder lavovski dio posla odradio, o Lendricu ne treba ni pricati.. Sve u svemu ja zadovoljan s obzirom sta je sve moglo biti, mi smo s igracem manje poveli. Horde ne bih komentarisao...nista drugo nismo ni ocekivali.
Jesam li ja lud il se samo meni ucinilo da je kod njihovog gola onaj bio u ofsajdu minimalnom - ispred memije...nisam snimak gledao pa pitam.
ako vec golman kasni, ti kao posljednji igrac il izbijas loptu tj ides direktno na nju il gradis puno bolje da bi golman stigao...Aco nije uradio nijedno! I nemoj mi pametovatw o fudbalu molim te, znam ga dovoljno dobro.
pa šta bi ti, da ti ne stvore ništa sa igračem više 70 minuta sa produžecima? ne može. još opet, bez tri igrača prevage + jahić koji bi to trebao biti ako bude dobar. mi u lošijem sastavu vjerovatno nećemo izaći na teren ove sezone.voltron30 je napisao/la: To stoji, nema govora. Ali isto tako gol nam je poslije visio u zraku, samo sreća i mutavost njihovog trenera, kao i pavijana od njihovih navijača je speriječilo da utakmica ode u drugom smjeru. Sreda nam je baš tanka bila, Uglješa se borio kao lav i baš mu je falio jedan igrač da mu pomogne, jer Bekrić to niti zna, niti može. Zato me čudi da Šećerović ni minute ne dobi.
koliko god da je kriv za gol, ono je sjajno izvadio, iz samog ugla. najsamijegjovanmaksimovic je napisao/la:ne znam sto svi krive acu za gol... ahmetovic je skocio ko ronaldo... ovaj nije mogao nista... meni je ovo fejzicev gol... stoji na liniji ko ukopan i ceka da se nesto desi... i eto ti gola... uostalom benko je strasan jucer bio... svaki put kad primi loptu meni srce stane... dobro mu je fejzic skinuo onaj sut...
pozder je naprednija verzija nede, nedo 2.0Hurmasica je napisao/la:Ma ja jučer kako god sam pretumbao ekipu, kontao koga Kostić da zamijeni, uvijek mi je taj igrač jedan falio. Mi smo do tog crvenog kartona i imali neke igre ali poslije toga je bilo čisto izbij na Pozdera pa šta bude. Jednostavno nismo imali krila koja će kombinovati sa veznim redom i bekovima. Lendrić i Dženis, a kasnije i Pozder nisu ti igrači koji će izbaciti nekog 1 na 1, predriblati jer je njihov posao da daju golove. Ipak, Pozder me je pozitivno iznenadio kada je prešao na "lijevo krilo". Sa onom visinom može se reći da je poprilično brz i da je dosta pomagao Bevabu na toj strani.
Ma valjat će nama Pozder itekako, odudara nekako od one klasične devetke a jest klasična devetkaChWilla je napisao/la:pozder je naprednija verzija nede, nedo 2.0Hurmasica je napisao/la:Ma ja jučer kako god sam pretumbao ekipu, kontao koga Kostić da zamijeni, uvijek mi je taj igrač jedan falio. Mi smo do tog crvenog kartona i imali neke igre ali poslije toga je bilo čisto izbij na Pozdera pa šta bude. Jednostavno nismo imali krila koja će kombinovati sa veznim redom i bekovima. Lendrić i Dženis, a kasnije i Pozder nisu ti igrači koji će izbaciti nekog 1 na 1, predriblati jer je njihov posao da daju golove. Ipak, Pozder me je pozitivno iznenadio kada je prešao na "lijevo krilo". Sa onom visinom može se reći da je poprilično brz i da je dosta pomagao Bevabu na toj strani.![]()
ja bih s olimpicom volio vidjeti lazića ili halvadžića lijevo (ako već ne može dialiba), uglješu i blagojevića u sredini i naravno miću desno.
Ja vjerujem da bi i to ispucavanje na Pozdera puno bolje prolazilo da si na golu imao golmana koji zna ispucati loptu..Hurmasica je napisao/la:Ma ja jučer kako god sam pretumbao ekipu, kontao koga Kostić da zamijeni, uvijek mi je taj igrač jedan falio. Mi smo do tog crvenog kartona i imali neke igre ali poslije toga je bilo čisto izbij na Pozdera pa šta bude. Jednostavno nismo imali krila koja će kombinovati sa veznim redom i bekovima. Lendrić i Dženis, a kasnije i Pozder nisu ti igrači koji će izbaciti nekog 1 na 1, predriblati jer je njihov posao da daju golove. Ipak, Pozder me je pozitivno iznenadio kada je prešao na "lijevo krilo". Sa onom visinom može se reći da je poprilično brz i da je dosta pomagao Bevabu na toj strani.
Sigurno, Fejzić je onim ispucavanjima i nekim amaterskim greškama bespotrebno unio nervozu u kompletnu odbranu. Aco se u jednom trenutku dobro izgalamio na njega.Okolele je napisao/la:Ja vjerujem da bi i to ispucavanje na Pozdera puno bolje prolazilo da si na golu imao golmana koji zna ispucati loptu..Hurmasica je napisao/la:Ma ja jučer kako god sam pretumbao ekipu, kontao koga Kostić da zamijeni, uvijek mi je taj igrač jedan falio. Mi smo do tog crvenog kartona i imali neke igre ali poslije toga je bilo čisto izbij na Pozdera pa šta bude. Jednostavno nismo imali krila koja će kombinovati sa veznim redom i bekovima. Lendrić i Dženis, a kasnije i Pozder nisu ti igrači koji će izbaciti nekog 1 na 1, predriblati jer je njihov posao da daju golove. Ipak, Pozder me je pozitivno iznenadio kada je prešao na "lijevo krilo". Sa onom visinom može se reći da je poprilično brz i da je dosta pomagao Bevabu na toj strani.
A ne pitas se za hrabri upad hordi u kafic na chwilli?? Treba pustiti da nas gaze kako zele???starigrad je napisao/la:bravo za razmisljanjeAjzea je napisao/la:Nasi ih sinoc bas nagrdili, nadam se da su skakali po lobanjama onima koji su gadjali ljude sa sjevera i lomili stolice.toliko sebicno, da se rjecima opisati ne moze. ne znam gdje ti zivis, izlazis, sa kim se druzis... nit me interesuje. ali, znam da ja zivim neposredno kod ginisa, da mi sin tamo, svakodnevno, izlazi, a vatreni smo navijaci Zelje i to svi znaju, kako u komsiluku, tako i u ginisu. zbog postupaka i razmisljanja, kao sto je tvoje, sada treba da razmisljam hoce li neko mog sina ili mene nagrditi i skakati nam po lobanji, jer, eto, treba se osvetiti za taj "hrabri" upad manijaka.