Gospodar familije je Ivica.exdomorocki je napisao/la:Samo smo napredovali bez Amara al ono strasno.poslije prvog mandata jednom izasli u Evropu (bolje da nismo).a bgmi i sad mrka kapa.cala je napisao/la:To je to!sergejevic je napisao/la:Ma ako cemo zavisiti od Amara i hoce li njemu biti cejf da vodi klub onda mozemo lagano pod katanac sve. Moramo krenuti pravim putem, a ne cekati nekoga ili nesto(pare) pa da se igra lopte. Sve se razmatra i vjerujem da ce ljudi naci pravo rijesenje za strucni stab i posebno ono sto je pile pisao, a evo vidimo da se radi i na tome. Postaviti prave temelje, podici jednu generaciju mladih igraca koji ce biti kostur prvog tima, prodati jednog godisnje, a ostalo uigravati i traziti iskorak u Evropi. To je plan i raduje me sto se ozbijno pristupilo svemu. Opet, nije moguce nekog zadrzati ko bas zeli da ide, ali kada stvoris jednu generaciju igraca, onda ces lakse zadrzati i podici kvalitet ekipe. Hvala Bogu danas se imaju na koga ugledati(Stevanovic), imaju dobre kolege(Jovan, Lendric, Aco, Zahirovic) i to je taj put kojim idemo.
Sigurno da uvijek moze bolje, ali ce se i to postaviti na svoje mjesto, treba gledati kako rade oni koji imaju rezultate, prepisivati i primjeniti. Jos ako pogodimo s trenerom i dobijemo covjeka koji ce sve uklopiti kako treba, ubacivati ove mladice i od njih praviti dobre igrace, onda smo napravili ogroman korak. Mozemo mi sada rasprodati ovo sto valja, gurnuti pare na neke igrace, sudije, savez, protivnike i osvojiti titulu, ali sta onda dalje?
Lijepo je titule osvajati ali nema tu dugorocnog napretka sa Amarom.
U jednu ruku mi je i drago sto ne mozemo meda samo zbog onih 6000 ljudi na zadnjoj tituli.
Sta`s kad smo stoka ne zahvalna.I nek nas gaze i nek nam crtaju linije.
Sve po zaslugama .bog te ne **** covjek samo sto jos nije travu kosio a duple krune uzimao sa violinama i sl.heeej
Malo vise respekta i mirno stajati kad se pominje ime GOSPODARA FAMILIJE.
Zivjeli
Hvala Amaru na titulama, ali ja zelim novu eru u klubu. Ne mozemo ocekivati iskorak a stalno se vracamo na staro.