Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 12:19 am

Jaci smo od pitara kad se sve suspenzije i crveni uzmu u obzir. Formacija nasa malo razocaravajuca al hajd, valjda nece biti vise.
Ugljesa kao i Zahirovic u derbiju, najbolji. Vidjet cemo kad krenemo kreirati kako ce ispasti.
Kad dodjem kuci, procitat cu sve i napisati.
Bit ce Zeljo opet sampion.

storm_raider
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:20 am

Model1964 je napisao/la:ĐESU SADA OVI MIROLJUBIVI I GOSTOPRMLJIVI, STORM I KOMPANIJA

OVO SE DEŠAVA KADA SE NEPOŠTUJU PRAVILA!!!!!
Bio na utakmici, kao i inace. Izvoli?

Sto se tice igre.. krenuli smo hrabro, jos je to zeleno, neuigrano, ali se vidi velik potencijal. Husic glupost napravio i to je okrenulo nasu igru u drugomm pravcu. Fejzic katastrofalan na ubacajima, pravi linijski golman, ne izlazi nikada. Glup smo i gol primili, ali realno i dobro smo prosli, mogli su nam uvaliti jos 3 i Fejci bi bio kriv za 2 i pol. Prelijep smo gol dali, svaka cast Lendra, Nikolic, Pozder. Radinovic odlican.

Derbi kao derbi..Relativno zadovoljan, potencijal je velik. Dok se malo to jos poslozi.

Govna sto su kidala stolice ne zasluzuju da zive.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Veteran1965
Kontakt:

Rodom s mejtaša je napisao/la:Gledam onaj njihov go, ma ono Veca ne bi primio nema šanse.
I ja ga gledam i Memija najveći krivac..ne bi lopta niti trebala doći do golmana uopšte
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

zubanovic89
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
TheSvenderMan je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Ova uprava se je sa ovim danas izblamirala pred vlastitim navijacima! Ona je krivac za ovo divljanje. Ko Alija kada je govorio da rata nece biti a oni izvukoše Faletice.
Dzaba to, i ja sam prvi poletio misleci jeb*te nisu toliko napaceni da ti uniste stadion. Valjda nemam dovoljno godina ili mi je odgoj drugaciji. Blamaza ili ne ide se dalje. Mislim da ne treba od ovoga praviti veliki problem jer na kraju krajeva ovo divljanje ide na obraz onih koji su divljali

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako ti nije jasno da je jadno gledati da ti u vlastitoj kuci divljau. Zbog pameti naše uprave osjecamo se osramoceni. Ja sam odgojen kao covjek koji vjeruje covjeku. Ipak, iskustvo me je naucilo drugacije.
Trebamo praviti veliki problem, jer on to zaista jeste. Stvari se ponavljaju jer se ne uci na grškama.
Taj mudonja koji je donio ovakvu odluku bi trebao javno reci* Taj sam, zajebo sam, dajem funkciju na raspolaganje, podnosim ostavku ili vec šta .
Ma ko da je! Ko je preživio paljenje Grbavice zna o cemu pricam.
Prvo ohladi malo, pricas ko da je rat juce zavrsio. Dali smo im 10% stadiona zato sto je derbi najveca utakmica u drzavi i zato jer im uvijek dajemo vise nego sto pravila propisu. Svaka stolica ce biti evidentirana i naplacena regularno. Ta neka radikalna retorika koju ti ovdje propagiras nikom nista dobro nece donijeti.

TheSvenderMan
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
TheSvenderMan je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Ova uprava se je sa ovim danas izblamirala pred vlastitim navijacima! Ona je krivac za ovo divljanje. Ko Alija kada je govorio da rata nece biti a oni izvukoše Faletice.
Dzaba to, i ja sam prvi poletio misleci jeb*te nisu toliko napaceni da ti uniste stadion. Valjda nemam dovoljno godina ili mi je odgoj drugaciji. Blamaza ili ne ide se dalje. Mislim da ne treba od ovoga praviti veliki problem jer na kraju krajeva ovo divljanje ide na obraz onih koji su divljali

Kako ti nije jasno da je jadno gledati da ti u vlastitoj kuci divljau. Zbog pameti naše uprave osjecamo se osramoceni. Ja sam odgojen kao covjek koji vjeruje covjeku. Ipak, iskustvo me je naucilo drugacije.
Trebamo praviti veliki problem, jer on to zaista jeste. Stvari se ponavljaju jer se ne uci na grškama.
Taj mudonja koji je donio ovakvu odluku bi trebao javno reci* Taj sam, zajebo sam, dajem funkciju na raspolaganje, podnosim ostavku ili vec šta .
Ma ko da je! Ko je preživio paljenje Grbavice zna o cemu pricam.
Bilo jeste jadno za gledati, tu si u pravu ali ostavka nekoga iz uprave je previse bar po meni. Na kraju alo bude tako ispadose pitari najveci pobjednici, njih nekoliko nabobanih unijelo nama nemir u kucu. Skoro sve sto govoris si u pravu ali nekad treba primiti udarac radi veceg dobra

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:22 am

Veca bi izletio i izboksovao onu loptu, po tome je nasa skola fudbala karakteristicna...Hasahic, Sehic, ma nema sanse, izadju odmah i izboksuju loptu kao ista...a Fejzic krenuo pa stao. Kardinalna greska, ali bar je izvadio Benkin projektil.
Veca je odlican golman i krivo mi sto raja spominje vecinom Jovu i Stevanovica, a njega zaborave, iako je i on neizostavni dio ekipe. Odlican golman zaista!
@Model 1964
Znam da te pogodilo, i mene je vjeruj mi, ali mozd amalo pretjeruejs sto se tice podnosenja ostavki i sl. Ali sigurno da treba nauciti iz greski. Sjedeci put u kavez ih staviti, 500 karti i cao. Gluposti tipa derbi je i sta ja znam, smijesno...Svugdje ima huligana, ali oni nisu ni usli na stadion, cupaju stolice, najavljuju to danima. Koji kompleksasi. Cuj transparent 'Mrzim Zeljeznicar' . Koji to debil moras biti, koji mizeran koeficijent inteligencije, ma strasno. Sto se 'specijalne' policije tice...stoje levati, umjesto u tri reda, kohorta, formacija i udri, natrpaj stoku, nek padaju jedni preko drugih, boli me briga za stampedo. Trebalo je isprazniti odmah tribinu, ali uticaj kitara u savezu je ocigledan. Strasno. Moramo se aktivnije ukljuciti u savez, ovo ovako ne moze, jer drzave nema i nema pra vila. Niko ne garantuje da ce nam FK Sarajevo ovo isplatiti, pa nije ovo uredjena drzava da se razumijemo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:22 am

Šta dramite oko stolica kad smo svi znali da će ovako biti. Ovo im je bila zadnja šansa, ubuduće im ide 5% i zdravo. Nema više merhameta. Nek je palo lupam dvije stoje stolica, to nije ni četiri milje, platit će i završili smo s njima do boljih vremena.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:23 am

Ljudi, kada dolazi reprezentativna pauza, tj poslije kojeg kola?

Praise the sun \[T]/

Ajzea
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:24 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Gledam onaj njihov go, ma ono Veca ne bi primio nema šanse.
Ista stvar, plače mi se tačno. Satrali bi ovu smijuriju od kluba da nismo bili hendikepirani kako jesmo. Ne igraju ti haman sve klase što imaš u prvom timu, toliko vremena sa dva igrača manje i opet nas ne mogu dobiti. Naše pravo lice ću vidjeti kad se vrate Vedran, Jovan, Miroslav. Sa njima bi satrali ovo Sarajevo, odgovorno tvrdim. Bar danas bi..

Ko donosi odluke kada će ko napustiti stadion? Koje pizde materine ja moram čekati da oni izađu, te još desetak minuta sačekati da se kofol raziđu. Nadam se da niti jedna baklja koju su oni klošari bacili, poginuli dabogda, nije pogodila nekog od naših navijača ili nedo Allah dragi kakvo dijete.

Uglješa ! :kafa:

5% i ćao !
Ni 6% im ne dajte, majku im yebem..

Elegant
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:25 am

Elektronski brojaci ulaznica i video nadzor !

:kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

ned jul 24, 2016 12:27 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Šta dramite oko stolica kad smo svi znali da će ovako biti. Ovo im je bila zadnja šansa, ubuduće im ide 5% i zdravo. Nema više merhameta. Nek je palo lupam dvije stoje stolica, to nije ni četiri milje, platit će i završili smo s njima do boljih vremena.
Baš zato sto smo znali muka je veca. Znaš a ništa ne uciniš da sprijeciš.
Nisam siguran da ce sljedeca tekma biti 5%, da bog da.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hadzijalagic
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:27 am

Hajde ba nemojte se vrijedjati.. Koji vam je racku..

@Model Svaki derbi su lomili stolice.. Znam da boli ali nije to nista novo.. Platice im klub i to je to.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u ned jul 24, 2016 12:27 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

w0st
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:28 am

Ehh ovako sto se tice navijanja iskreno lose, na trenutke smo pjevali svi zajedno oatalo samo sredina kao i inace, vodja pegla sa jednom pjesmom po 10 min , opra . Iskreno mene je stid radi one tuce na jugu eto. Onda sto se tice igranja i to nije bilo nista posebno vjerovatno zbog crvenog ali opet neke greske su se pravile. Golman aaa :shock: . Pa od 20 izbijanja 7 mu u aut otislo , pogrijesi kod gola ko da za kadete mladje igra . Lendricu svaka cast. Horde ko hebe platit ce dino . Upravo , ja ne znam zasto ali ispred stadiona ostalo gomilu raje, dva momka preakocila 15 ograda i usli krvavi od zice ... Sve.u svemu , onako prosjecno , osim posjete . To je to od mene

Omar500
Moderator
Kontakt:

Elegant je napisao/la:Elektronski brojaci ulaznica i video nadzor !

:kafa:
Definitivno
@Izlija i @Model
Smirite strasti, zbog debila zvanih HZ ne vrijedi da se svadjamo. Opusteno samo :)

Praise the sun \[T]/

LARSSON
Kontakt:

FGR horde zla, treba im dati cjeli sjever, pola istoka i zapad :)

Bekriću kapitensku dati, momački odigrao. kakav štilić, bevab novi marcelo , talijan taraba, memija karina, lendric naograisao

likusa
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:29 am

Ugljesa :klanjase2:
Željeznicar za život cijeli !

Grbavica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:29 am

Model pretjeruješ... Opet iz udobne fotelje pozivaš na neke "reakcije"...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

psihopata
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:31 am

fejzić je rupetina,amaterski golman,možda može za ekipu neke mahale na nekom turniru u gajbu piva braniti....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Hadzijalagic
Kontakt:

Haj zakacite link da vidim golove..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

SWRA_1921
Kontakt:

Model, fkt, stariji si covjek, ali ohladi malo. ;) Malo se gubis u svojim emocijama. Govnari ce morati platiti ono sto su njihovi debili unistili, mi smo isoali krajnje fer i korektni, oni ce dobiti fakturu i kraj price. Mi trebamo unajmljivati firmu da skida one stolice i sebi stvarati dodatne troskove?
Tampon zona je prevelika, ali eto uskoro ce aBd i istok biti napravljen pa ce degenerici moci dobiti 5% kapaciteta na istoku i nek se ebu. Svaku stolicu bi im naplatio po posebnoj fakturi jer sada dodje skuplje u odnosu kad narucis odmah 3-4000 stolica. Samo oderati govna po djepu.

Hajmo malo manje zustro komentarisati, falilo nam je bruku igraca uz kojih bi i ovi danas bili bolji a i tek je jedna utakmica prosla, tek je pocela sezona, pripreme nedavno zavrsene, itd. Bice to sve super. ;)

P.S. moze li mi neko u pp napisati ko se sada zakacio na jugu?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava