ned jul 24, 2016 12:22 am
Veca bi izletio i izboksovao onu loptu, po tome je nasa skola fudbala karakteristicna...Hasahic, Sehic, ma nema sanse, izadju odmah i izboksuju loptu kao ista...a Fejzic krenuo pa stao. Kardinalna greska, ali bar je izvadio Benkin projektil.
Veca je odlican golman i krivo mi sto raja spominje vecinom Jovu i Stevanovica, a njega zaborave, iako je i on neizostavni dio ekipe. Odlican golman zaista!
@Model 1964
Znam da te pogodilo, i mene je vjeruj mi, ali mozd amalo pretjeruejs sto se tice podnosenja ostavki i sl. Ali sigurno da treba nauciti iz greski. Sjedeci put u kavez ih staviti, 500 karti i cao. Gluposti tipa derbi je i sta ja znam, smijesno...Svugdje ima huligana, ali oni nisu ni usli na stadion, cupaju stolice, najavljuju to danima. Koji kompleksasi. Cuj transparent 'Mrzim Zeljeznicar' . Koji to debil moras biti, koji mizeran koeficijent inteligencije, ma strasno. Sto se 'specijalne' policije tice...stoje levati, umjesto u tri reda, kohorta, formacija i udri, natrpaj stoku, nek padaju jedni preko drugih, boli me briga za stampedo. Trebalo je isprazniti odmah tribinu, ali uticaj kitara u savezu je ocigledan. Strasno. Moramo se aktivnije ukljuciti u savez, ovo ovako ne moze, jer drzave nema i nema pra vila. Niko ne garantuje da ce nam FK Sarajevo ovo isplatiti, pa nije ovo uredjena drzava da se razumijemo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?