Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Da se ne lazemo, ovo je bilo vrlo lose. Rezultat je odlican kako smo igrali. Ne treba suditi na osnovu prve utakmice ali moram priznati da mi je optimizam dobro, dobro splasnuo.
Zadnja izmjena: fcz, dana/u sub jul 23, 2016 10:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.
I ja mislim da će biti dobro, ovo je prva tekma bila, igrač manje sat vremena. Boske i Jovan su među najboljim igračima našim. Nije mi loš Talijan, iako ponekad zna zakarabasati.
Bevabu i Husicu dati ispisnicu. Znaci dolazimo da zakljucka da mi nemamo lijevog beka. Znaci to je prvo sto trebamo da odradimo. Sta se desilo sa Subicem ja ne znam fakat.
Sredinu trebaju da cine Blagojevic,Radinovic, Secerovic, Lendric i Stevanovic a u spicu nek se mjenjaju Stevo i Pozda i cao ba. Bekric ne moze igrati ni sada ni prije, zao mi je fakat, volim ga ali ne moze.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!