ova veci salem bi pojeo ovog manjeg za dorucak...phily je napisao/la:samo je jedan SALEMMATORI je napisao/la:Salmoral izmedju ostalog na članskoj piše.Ajzea je napisao/la:
zvat ćemo ga SALEM

ova veci salem bi pojeo ovog manjeg za dorucak...phily je napisao/la:samo je jedan SALEMMATORI je napisao/la:Salmoral izmedju ostalog na članskoj piše.Ajzea je napisao/la:
zvat ćemo ga SALEM
Apsolutno,dosad nijednom ta ideja sa Lendricem na krilu nije donijela nesto posebno u nasoj igri.Format je napisao/la:Lrndric na krilu je grehota,takav napadac nema sta radit na krilu,krilo treba dovst i to ljevaka izrazitog da jebenu loptu zna zavrnut iz prve
Takvo izrazavanje ostavi kod kuce decko,dal ja serem ili ne to je moja stvar,imam pravo iznijet svoje misljenje koliko znam na svakom forumu pa tako i ovom!flux je napisao/la:Šta ser.eš sviju ti. Zar nije lijepo što je odmah postao član kluba i što je izvadio člansku na svom prvom "nastupu" za Želju? Nemoj zahebavat sviju ti etomali plavisa je napisao/la:O kakvom se sad boomu radi,kakav skriveni forum?***** ti zivot i forum dje god dodjes svi nesto znaju,sve se nesto krije,ma hajde ba bas ko da smo djeca pa hajd da se igramo!I sad treba svrsavat na ovog sto je uzeo clansku,***** ti nas bosanski mentalitet kako nas je lako kupit!Meni je Amar jedino adekvatno rijesenje za trenera!
Slazem se. A samo je jedno pravo rjesenje, sve ostalo rizik i duzi putevi ka dobru.tm8782 je napisao/la:Ma prijatelju postujem tebe i info, ali...sacekajmo.Neandertalac je napisao/la:Muk na forumu, najveci sok do sada
Samo nas je Neil Wood malo zeznoVrag je napisao/la:Ovi celavi se uvijek pokazali da imaju znanje.
Drug ja sam to neki dan napisao, da su nam jako bitni kondicjoni treneri to ima istu velicinu kao sef STNeandertalac je napisao/la:Fizicka sprema, to je osnova svega. Prvi preduslov za pobijedu.
Ove sezone se vidjelo koliko nam to fali. Igra bez lopte nam je bila ocajna, upravo zbog nefostatka adekvatne fizicke spreme.
Automatski imamo zastitu od sudijaMATORI je napisao/la:Salmoral izmedju ostalog na članskoj piše.Ajzea je napisao/la:
zvat ćemo ga SALEM
Produžio sigurno.DANAN je napisao/la:Loze vas bez veze.Nema od Amara nista.
Covjek ceka produzenje ugovora ako ga vec i nije produzio.