imas PPiggy2377 je napisao/la:Lars hoce li biti stream za diasporu?
Alipasino je napisao/la:Mrzim punicu svoju i bordo boju,Dulju udarat u bulju a Benku poslat u zdenku.
Jedino ako ih Kostic nafura da prije pocetka utakmice gubimo 3 0 pa da ih zajmimo odmahLeon_Professional je napisao/la:Danas ako bude formacija kako najavljujete 4-2-4 onda cemo izginuti samo tako, doduse mozda bi i mogli na blic dat 2 gola u 30 minuta.
Mislim da je prevelik rizik da se tako igra, ali vidjet cemo.
Nek nam je Bog na pomoci, jer cuva Bog Zelju svog.
Hajdeee Zeljooo molimm tee
Gdje ces osam sati ranijestorm_raider je napisao/la:Danas ce biti pravi spektakl... Neka prodje sve u najboljem redu na tribinama i na terenu i mi da pobjedimo naravno. Vrijeme je da se krene lagano prema Grbavici, sretno svima!!!
Da kupi visak kartuirfo je napisao/la:Gdje ces osam sati ranijestorm_raider je napisao/la:Danas ce biti pravi spektakl... Neka prodje sve u najboljem redu na tribinama i na terenu i mi da pobjedimo naravno. Vrijeme je da se krene lagano prema Grbavici, sretno svima!!!
bolje sad nego da se srkletis kasnijew0st je napisao/la:Sta mislite hoce li bit karti za jug prije utakmice ili sad da idem
Evo cujem i ja svakakve price pa i da se uzeo debeo bunt karata za nas dio i da se spremaju za belaj, nadam se da ce ih specijalci momentalno istrijebit jer ce se sigurno nabit uz ogradu prema njihovim, yebemti vise krkanluk i kaze neko daj im 3000 karata cuvajmo car derbija, nek danas iscupaju jednu stolicu sljedeci put bi im dao kapacitet kao i ostaim grupama koje gostuju.Plava Porodica je napisao/la:Evo sad sa stadiona.
Gužva ogromna, preko 100. ljudi ispred kućice za karte.
Pitarskog sjevera nestalo, kupuju masovno naš sjever.
Tako da ekipice sa sjevera, gelender i ostali, ne nasjedajte na provokacije uhljupa,biće ih dobrano kod nas na našem dijelu
sarajvoooooo horde zlaaaaaa,neka puše gaaaaaaaaaaaaa