Neki smo dalekoGrbavica je napisao/la:ma ljepota kad imaš godišnju, raja se polomi tražeći kartu za derbi, a ti sjediš u hladu i zagrijavaš se za sutra
Bilo kako bilo, moramo biti svjesni da se ni sad neće pokazati svi novi igrači i da ćemo na zimu morati dodatno pojačati i osvježiti ekipu ukoliko želimo titulu. Mislim da nismo ni svjesni koliko će Liga za prvaka biti teška i iscrpljujuća. Pričamo o nekoj širini, a ruku na srce već u prvom kolu se moramo krpiti zbog izostanaka Blagojevića i Stevanovića. Mislim da je sa novim sistemom takmičenja prošlo vrijeme kada si titulu mogao osvojiti kombinovanjem 13-14 igrača.ChWilla je napisao/la:to je tačno, mislim da smo protiv prvih 4 imali 15 bodova a protiv zadnjih 4 16. samo mislim da niko neće biti imun na to, više nego ikad.Haklapuc je napisao/la:Ako mislimo uzeti titulu, jednostavno moramo pobjeđivati autsajdere, to je jasno ko dan. Pa prošle sezone od jačih ekipa smo samo od Zrinjskog imali lošiji međusobni pa eto završismo na petom mjestu upravo zbog malih utakmica. 4 izgubljena boda protiv Slavije, 5 protiv Rudara, 3 protiv Mladosti, samo jedan osvojen protiv Radnika, pa eto računajte gdje bismo završili s bodovima protiv autsajdera.ChWilla je napisao/la:ja mislim da će u ovoj sezoni gubljenja bodova od "autsajdera" biti više nego ikad. onaj metalege je dobra ekipa i mnogi će slomiti zube na njima, naročito na strani.
ma znaš da on uvijek fulaJaozinho22 je napisao/la:Neandertalac ako i imaš info ko sutra igra neozbiljno je objaviti na jednom javnom forumu...sto neko reče Hurta ne mora ni otići na utakmicu samo nek ovdje uđe i pročita sta mi pišemo sve ima na tacni. U redu analize neke u redu diskusija ali iznijet prvih jedanaest,30 sati pred utakmicu stvarno neozbiljno.
nema info, nagadja ko svi mi ovdje...svejedno sto ga uopste comment, nebitan lik totalnoavlami97 je napisao/la:ma znaš da on uvijek fulaJaozinho22 je napisao/la:Neandertalac ako i imaš info ko sutra igra neozbiljno je objaviti na jednom javnom forumu...sto neko reče Hurta ne mora ni otići na utakmicu samo nek ovdje uđe i pročita sta mi pišemo sve ima na tacni. U redu analize neke u redu diskusija ali iznijet prvih jedanaest,30 sati pred utakmicu stvarno neozbiljno.![]()
Najvaio je za juče BUM, pa ništa. Samo Kosta zna, kako i šta?
Ma naravno, svjestan sam ja da na klupi ne možemo imati igrače podjednakih kvaliteta kao Blagojević ili Stevanović, ja više ciljam na to da u slučaju njihovog izostanka na klupi moraš imati igrača koji je u stanju odgovoriti na zadatke koje mu trener da. Biću jako sretan ako se sutra novajlije koje će biti u ekipi pokažu u pravom svjetlu, jer će se tako dokazati da imamo jaku klupu koja će nam itekako trebati u nastavku prvenstva.ChWilla je napisao/la:sigurno.
s tim da ti je blagojević najvjerovatnije najbolji igrač prošle sezone kad se cijela sabere, a stevanović top 3 otkad je došao, vjerovatno i top 2. niko u ligi nema zamjene za svoja tri-četiri najbolja igrača.
Naveo je sastav koji se uigravao na zadnjem treningu koji je bio otvoren za javnost.. I Zeric i Secerovic su bili u kombinacijama na istom treningu kao i na prijasnjim treninzima tako da se jos ne zna ko ce 100% igrati u sredini ali ostalo je manje vise izvjesno..arelinho je napisao/la:Ja kako znam da Fazlija nikad ništa nije pogodio.Jaozinho22 je napisao/la:Neandertalac ako i imaš info ko sutra igra neozbiljno je objaviti na jednom javnom forumu...sto neko reče Hurta ne mora ni otići na utakmicu samo nek ovdje uđe i pročita sta mi pišemo sve ima na tacni. U redu analize neke u redu diskusija ali iznijet prvih jedanaest,30 sati pred utakmicu stvarno neozbiljno.![]()
Istina ! Zera je igrao desno,pa je dobio udarac od Husica..Zamijenio ga Beganovic i to je vec neko ovdje pisao ! Samo Lesnik i Milos znaju tacnih 11,sve ostalo su nagadjanja ! Ja jos ocekujem Peljtu,mislim da je Valjic samo varka saveza, da se pitari smire !Hadzijalagic je napisao/la:Naveo je sastav koji se uigravao na zadnjem treningu koji je bio otvoren za javnost.. I Zeric i Secerovic su bili u kombinacijama na istom treningu kao i na prijasnjim treninzima tako da se jos ne zna ko ce 100% igrati u sredini ali ostalo je manje vise izvjesno..arelinho je napisao/la:Ja kako znam da Fazlija nikad ništa nije pogodio.Jaozinho22 je napisao/la:Neandertalac ako i imaš info ko sutra igra neozbiljno je objaviti na jednom javnom forumu...sto neko reče Hurta ne mora ni otići na utakmicu samo nek ovdje uđe i pročita sta mi pišemo sve ima na tacni. U redu analize neke u redu diskusija ali iznijet prvih jedanaest,30 sati pred utakmicu stvarno neozbiljno.![]()
znas sta meni nece biti jasno nikako, zasto svi clanci o medjusobnim omjerima pocinju sa 2002... to nema smisla... prije 2002. se nije igrao fudbal? sve se gleda od i do 2002... apsolutno glupo razmisljanje...AsharaK je napisao/la:http://sport1.ba/derbi-kola-otvorenje-s ... rdo-momke/
Procitajte, ja dugo nisam procitao nesto bolje.