Ovo je fazon.dolazi Ordaga
Ma ide mi na qrac vise prica o njemu. Kao da je rijec o igracu koji ce biti takva prevaga da ce u zubima nositi protivnicke vezne igrace i biti kljucni igrac u nasem pohodu na trofeje a u biti radi se o igracu koji je malo iznad prosjeka za ovu ligu ali je strasno izvikan..
Slažem seBrkoo je napisao/la: ↑pet jan 25, 2019 9:46 pmMa ide mi na qrac vise prica o njemu. Kao da je rijec o igracu koji ce biti takva prevaga da ce u zubima nositi protivnicke vezne igrace i biti kljucni igrac u nasem pohodu na trofeje a u biti radi se o igracu koji je malo iznad prosjeka za ovu ligu ali je strasno izvikan..
Omar na aparatimaLeon_Professional je napisao/la: ↑pet jan 25, 2019 10:57 pmCosic produzio s Velezom.
Dobar igrac ali izgleda nece iz Veleza, a Velez fin posao radi.
Svaka im cast.
A Behram?Leon_Professional je napisao/la:Cosic produzio s Velezom.
Dobar igrac ali izgleda nece iz Veleza, a Velez fin posao radi.
Svaka im cast.
Jel se on oporavio, nesto mi kao da je bio povrijedjen pred kraj jesenje polusezone. Mislim da je bila prica da u Velezu odradi pola godine pa da opet ode u inostranstvo jer je dosao na zimu 2018. ali eto ostade i ovu godinu.
Oporavio se, najbolji im je igrač na pripremama. Dao je i pitarima jedan lijep gol. Možda bi mogao biti pojačanje, ima dobru građu, čini mi se da živi sportski život, a i što kažeš ima dobru ljevicu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jan 25, 2019 11:44 pmJel se on oporavio, nesto mi kao da je bio povrijedjen pred kraj jesenje polusezone. Mislim da je bila prica da u Velezu odradi pola godine pa da opet ode u inostranstvo jer je dosao na zimu 2018. ali eto ostade i ovu godinu.
Istice mu na ljeto, ne znam sta bi rekao. Svidja mi se sto je ljevak![]()
Dante jeboo reko zena ti usla na profil
Hahahah ma naletiio bih neg neam vozacke, uzeli mi
Ti to nesto kao mene prozivas
Gdje sam ja kad je guzovaca?
Ne laktaj se bezveze, znas kako je tesko imat guzovacu u januaru...odabi na duzinu pendreka!
Zaka je napisao/la: ↑sub jan 26, 2019 12:08 amOporavio se, najbolji im je igrač na pripremama. Dao je i pitarima jedan lijep gol. Možda bi mogao biti pojačanje, ima dobru građu, čini mi se da živi sportski život, a i što kažeš ima dobru ljevicu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jan 25, 2019 11:44 pmJel se on oporavio, nesto mi kao da je bio povrijedjen pred kraj jesenje polusezone. Mislim da je bila prica da u Velezu odradi pola godine pa da opet ode u inostranstvo jer je dosao na zimu 2018. ali eto ostade i ovu godinu.
Istice mu na ljeto, ne znam sta bi rekao. Svidja mi se sto je ljevak![]()
on ti je drug jedan od onih sto se u karijeri naklepo para, i da za dzabe igra ne moze zafalitiDominic je napisao/la:Kolika bi to mogla biti plata Ermina zeke? Kontam ne vise od 3000 ako se sjetimo ranije liste koju je neko objavio.
Ljubav je bas cudo, sidje cova s 15000 kermi minimalno na sicu malo bolju od BH Telecom montazera.