E NE MOGU DA VJERUJEMza_zivot_cijeli je napisao/la:olako se odricete zeljine djece![]()

E NE MOGU DA VJERUJEMza_zivot_cijeli je napisao/la:olako se odricete zeljine djece![]()
Upravo to. Rekoh ja da je jutro pametnije i da ćete nadoći vi što ste u afektu svašta rekli. Našim omladinicima treba upravo ovo što im Edis može prenijeti, fanatičnost i lojalnost prema plavom dresu, nema bolje osobe za to od Edisa Mulalića. Sad ne znam kako on razmišlja, možda je sada to za njega korak unazad u karijeri.Hadzijalagic je napisao/la:Ima tu licencu i sigurno moze napredovati a i nebi bilo lose da igraci nekih od omladinskih selekcija poprime dio njegovog karaktera i filozofije..
Jeko ovo i sta s njom?Ajzea je napisao/la:E NE MOGU DA VJERUJEMza_zivot_cijeli je napisao/la:olako se odricete zeljine djece![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U ovakvim situacijama ne trebaju biti tvrdoglavi, ni uprava ni Edis.. Sjesti fino, smiriti tenzije i popraviti ovu stetu koja se napravila.. Vjerujem da bi Edis pristao raditi u omladinskim selekcijama.. Tu mu je dobro islo a u buducnosti ko zna..Virtu4L je napisao/la:Upravo to. Rekoh ja da je jutro pametnije i da ćete nadoći vi što ste u afektu svašta rekli. Našim omladinicima treba upravo ovo što im Edis može prenijeti, fanatičnost i lojalnost prema plavom dresu, nema bolje osobe za to od Edisa Mulalića. Sad ne znam kako on razmišlja, možda je sada to za njega korak unazad u karijeri.Hadzijalagic je napisao/la:Ima tu licencu i sigurno moze napredovati a i nebi bilo lose da igraci nekih od omladinskih selekcija poprime dio njegovog karaktera i filozofije..
Ajzea je napisao/la:E NE MOGU DA VJERUJEMza_zivot_cijeli je napisao/la:olako se odricete zeljine djece![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi se da nisi stolicu uplatiofk1921 je napisao/la:Jeko ovo i sta s njom?Ajzea je napisao/la:E NE MOGU DA VJERUJEMza_zivot_cijeli je napisao/la:olako se odricete zeljine djece![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesam al ja idalje ne kontam ovu zajebancijuOkolele je napisao/la:Vidi se da nisi stolicu uplatiofk1921 je napisao/la:Jeko ovo i sta s njom?Ajzea je napisao/la: E NE MOGU DA VJERUJEM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krajisnik87 je napisao/la:Djevojčica Una Džeko, kćerka bh. reprezentativca Edina Džeke i njegove partnerie, bh. manekenke Amre Silajdžić, postala nova članica FK Željezničar.
Nakon što je Edin simbolično podržao FK Željezničar, svoj matični klub, kupovinom članske kartice, uprava Plavih ga je odlučila iznenaditi i pokloniti njegovoj kćerci člansku karticu. Osim toga, na adresu porodice Džeko stigli su i pokloni Željinog Fan Shopa iz baby asortimana.
onda bas nemas srecefk1921 je napisao/la:Jesam al ja idalje ne kontam ovu zajebancijuOkolele je napisao/la:Vidi se da nisi stolicu uplatiofk1921 je napisao/la: Jeko ovo i sta s njom?
Zvace ga ove ili iduce sedmice ne samo njega nego i karica i ovog malog kondicionog da dogovore sta ce dalje...Virtu4L je napisao/la:Upravo to. Rekoh ja da je jutro pametnije i da ćete nadoći vi što ste u afektu svašta rekli. Našim omladinicima treba upravo ovo što im Edis može prenijeti, fanatičnost i lojalnost prema plavom dresu, nema bolje osobe za to od Edisa Mulalića. Sad ne znam kako on razmišlja, možda je sada to za njega korak unazad u karijeri.Hadzijalagic je napisao/la:Ima tu licencu i sigurno moze napredovati a i nebi bilo lose da igraci nekih od omladinskih selekcija poprime dio njegovog karaktera i filozofije..
I ja sam takodje sumnjao na ovo ali nije bilo dokaza tada, nekako je previse smrdilo na to. Ali bilo proslo, nek je dosla promjena, mada kasno ali sta da radimo sad.ChWilla je napisao/la:ja sam vala i tad pisao da mi izgleda da pola tima svjesno bojkotuje odu...
Nemoj ba, zatvorice nam forum opet, zvace nam Husic punca za ovoElegant je napisao/la:Da se malo nasmijemo !![]()
Spoiler:
ima ti i ova mjesta, mada je izgledalo kao da namjerno ne igraju jbg...sergejevic je napisao/la:Ne znam samo zasto bi bojkotovali nekoga poput Odovica. Prvo covjek je donio drugu mjesto i borbu za titulu do samog kraja, iako su mnogi strahovali za Evropu, napravio velike stvari protiv Ferenca i Standarda. Znamo svi da Oda nije covjek kojeg bi igraci bojkotvali, jer ima sa svima dobar odnos, i onako dobar je covjek. Ne vjerujem da ih je on nesto cepio i maltretirao da bi ga bojkotovali. Isto tako sumnjam da je Edis mogao to sve okrenuti protiv Ode, pa kasnije i Capljica, ako jeste onda svaka cast. Odina najveca greska je bila sto je Oda, covjek je uvijek isao linijom manjeg otpora, pa tako i s pojacanjima, doslo je do nesporazuma. Imao je on dobre planove i dobre igrace planirao dovesti, i steta je sto nije jasno rekao da zeli bas te igrace i nista drugo. Njemu je sve bilo ono: Ma moze. Livaja? Ma moze, Dijata umjesto Zakarica, ma moze kod Ode sve. Iz uprave su mislili da je to otprilike to i da se moze nesto napraviti, Oda je mislio da nema para i nije zelio rizikovati s nekim igracima, prihvatao je neke prijedloge i ostao kratak. Mada, s ove distance kada se pogleda Oda je s onakvim igracima igrao bolje nego sada. Vidjeli smo zadnjih nekoliko utakmica kako je kada ti sreca okrene ledja, a u prvom djelu nam nista nije islo. Prvo onaj cirkus u Sirokom i ponisten gol za pobjedu, onda Mladost i promasaji Tijaga i Kokota, onda ona utakmica kada je i dobio otkaz protiv Slobode onaj golman glavom udara u precku i ne uspjevamo ugurati u gol, bezveze izgubis od Radnika iako imas vodstvo, jos zabiju gol iz auta koji je nas bio. Tada se i panika pocela uvlaciti u nase redove, mijenjaj Odu mada je i tada bilo jasno da s onakvim igracima tesko mozemo bolje igrati i mislim da je to bila velika greska.
Sto se tice ovih drugih stvari apsolutno se slazem s @Chwila i Danan, ako imas nesto napisati da je za forum napisi, ako mislim da nije za forum nemoj pisati i to je to. Sasvim jednostavno. Mislim da je onaj Aldin s onog foruma postavio sliku gdje covjek ima sve godisnje karte od rata na ovamo, vjerovatno ima i clanske i kao takav moze pristupiti tom skrivenom forumu. Tako da nista ne dobijate, niti mozete zastiti informaciju koja bi eto trebala ostati medju rajom. Postoji zvanicna stranica i sve ce biti objavljeno na istoj kada se stvari realizuju.