Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 09, 2016 12:38 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:olako se odricete zeljine djece :DD:

slika
E NE MOGU DA VJERUJEM :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Virtu4L

pon maj 09, 2016 12:41 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ima tu licencu i sigurno moze napredovati a i nebi bilo lose da igraci nekih od omladinskih selekcija poprime dio njegovog karaktera i filozofije..
Upravo to. Rekoh ja da je jutro pametnije i da ćete nadoći vi što ste u afektu svašta rekli. Našim omladinicima treba upravo ovo što im Edis može prenijeti, fanatičnost i lojalnost prema plavom dresu, nema bolje osobe za to od Edisa Mulalića. Sad ne znam kako on razmišlja, možda je sada to za njega korak unazad u karijeri.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

fk1921

pon maj 09, 2016 12:42 pm

Ajzea je napisao/la:

slika
E NE MOGU DA VJERUJEM :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Jeko ovo i sta s njom? :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Lampard
Kontakt:

pon maj 09, 2016 12:45 pm

Sta fali nasem ljepotanu maseru Halvadziji :mrgreen:

Hadzijalagic
Kontakt:

pon maj 09, 2016 12:48 pm

Virtu4L je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ima tu licencu i sigurno moze napredovati a i nebi bilo lose da igraci nekih od omladinskih selekcija poprime dio njegovog karaktera i filozofije..
Upravo to. Rekoh ja da je jutro pametnije i da ćete nadoći vi što ste u afektu svašta rekli. Našim omladinicima treba upravo ovo što im Edis može prenijeti, fanatičnost i lojalnost prema plavom dresu, nema bolje osobe za to od Edisa Mulalića. Sad ne znam kako on razmišlja, možda je sada to za njega korak unazad u karijeri.
U ovakvim situacijama ne trebaju biti tvrdoglavi, ni uprava ni Edis.. Sjesti fino, smiriti tenzije i popraviti ovu stetu koja se napravila.. Vjerujem da bi Edis pristao raditi u omladinskim selekcijama.. Tu mu je dobro islo a u buducnosti ko zna..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon maj 09, 2016 12:50 pm

Ajzea je napisao/la:

slika
:rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl:

Okolele
Kontakt:

pon maj 09, 2016 12:51 pm

fk1921 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

slika
Vidi se da nisi stolicu uplatio :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fk1921

pon maj 09, 2016 12:53 pm

Okolele je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: E NE MOGU DA VJERUJEM :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Jesam al ja idalje ne kontam ovu zajebanciju :cigara:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

krajisnik87
Kontakt:

pon maj 09, 2016 12:53 pm

Djevojčica Una Džeko, kćerka bh. reprezentativca Edina Džeke i njegove partnerie, bh. manekenke Amre Silajdžić, postala nova članica FK Željezničar.

Nakon što je Edin simbolično podržao FK Željezničar, svoj matični klub, kupovinom članske kartice, uprava Plavih ga je odlučila iznenaditi i pokloniti njegovoj kćerci člansku karticu. Osim toga, na adresu porodice Džeko stigli su i pokloni Željinog Fan Shopa iz baby asortimana.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Ajzea
Kontakt:

pon maj 09, 2016 12:54 pm

krajisnik87 je napisao/la:Djevojčica Una Džeko, kćerka bh. reprezentativca Edina Džeke i njegove partnerie, bh. manekenke Amre Silajdžić, postala nova članica FK Željezničar.

Nakon što je Edin simbolično podržao FK Željezničar, svoj matični klub, kupovinom članske kartice, uprava Plavih ga je odlučila iznenaditi i pokloniti njegovoj kćerci člansku karticu. Osim toga, na adresu porodice Džeko stigli su i pokloni Željinog Fan Shopa iz baby asortimana.
:palacgore:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 09, 2016 12:57 pm

fk1921 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: Jeko ovo i sta s njom? :D
Jesam al ja idalje ne kontam ovu zajebanciju :cigara:
onda bas nemas srece :mrgreen:

salu na stranu, ona je pripravnica u nasem klubu. inace, nase najjace ovosezonsko pojacanje.

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 09, 2016 1:04 pm

Virtu4L je napisao/la:
Zvace ga ove ili iduce sedmice ne samo njega nego i karica i ovog malog kondicionog da dogovore sta ce dalje...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Elegant
Kontakt:

pon maj 09, 2016 1:05 pm

Da se malo nasmijemo ! :mrgreen:
Spoiler:
slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

krajisnik87
Kontakt:

pon maj 09, 2016 1:08 pm

Elegant je napisao/la:Da se malo nasmijemo ! :mrgreen:
Spoiler:
slika
:rofl1: :rofl: :rofl1: :rofl: :rofl1: :rofl: :rofl1: :rofl:
:rofl:
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

teatrale36
Kontakt:

pon maj 09, 2016 1:36 pm

ChWilla je napisao/la:ja sam vala i tad pisao da mi izgleda da pola tima svjesno bojkotuje odu...
I ja sam takodje sumnjao na ovo ali nije bilo dokaza tada, nekako je previse smrdilo na to. Ali bilo proslo, nek je dosla promjena, mada kasno ali sta da radimo sad.

1921
Kontakt:

pon maj 09, 2016 1:45 pm

Elegant je napisao/la:Da se malo nasmijemo ! :mrgreen:
Spoiler:
slika
Nemoj ba, zatvorice nam forum opet, zvace nam Husic punca za ovo :rofl: :rofl: :rofl:
https://www.youtube.com/watch?v=OgV9z48a5f0

sergejevic

pon maj 09, 2016 2:01 pm

Ne znam samo zasto bi bojkotovali nekoga poput Odovica. Prvo covjek je donio drugu mjesto i borbu za titulu do samog kraja, iako su mnogi strahovali za Evropu, napravio velike stvari protiv Ferenca i Standarda. Znamo svi da Oda nije covjek kojeg bi igraci bojkotvali, jer ima sa svima dobar odnos, i onako dobar je covjek. Ne vjerujem da ih je on nesto cepio i maltretirao da bi ga bojkotovali. Isto tako sumnjam da je Edis mogao to sve okrenuti protiv Ode, pa kasnije i Capljica, ako jeste onda svaka cast. Odina najveca greska je bila sto je Oda, covjek je uvijek isao linijom manjeg otpora, pa tako i s pojacanjima, doslo je do nesporazuma. Imao je on dobre planove i dobre igrace planirao dovesti, i steta je sto nije jasno rekao da zeli bas te igrace i nista drugo. Njemu je sve bilo ono: Ma moze. Livaja? Ma moze, Dijata umjesto Zakarica, ma moze kod Ode sve. Iz uprave su mislili da je to otprilike to i da se moze nesto napraviti, Oda je mislio da nema para i nije zelio rizikovati s nekim igracima, prihvatao je neke prijedloge i ostao kratak. Mada, s ove distance kada se pogleda Oda je s onakvim igracima igrao bolje nego sada. Vidjeli smo zadnjih nekoliko utakmica kako je kada ti sreca okrene ledja, a u prvom djelu nam nista nije islo. Prvo onaj cirkus u Sirokom i ponisten gol za pobjedu, onda Mladost i promasaji Tijaga i Kokota, onda ona utakmica kada je i dobio otkaz protiv Slobode onaj golman glavom udara u precku i ne uspjevamo ugurati u gol, bezveze izgubis od Radnika iako imas vodstvo, jos zabiju gol iz auta koji je nas bio. Tada se i panika pocela uvlaciti u nase redove, mijenjaj Odu mada je i tada bilo jasno da s onakvim igracima tesko mozemo bolje igrati i mislim da je to bila velika greska.

Sto se tice ovih drugih stvari apsolutno se slazem s @Chwila i Danan, ako imas nesto napisati da je za forum napisi, ako mislim da nije za forum nemoj pisati i to je to. Sasvim jednostavno. Mislim da je onaj Aldin s onog foruma postavio sliku gdje covjek ima sve godisnje karte od rata na ovamo, vjerovatno ima i clanske i kao takav moze pristupiti tom skrivenom forumu. Tako da nista ne dobijate, niti mozete zastiti informaciju koja bi eto trebala ostati medju rajom. Postoji zvanicna stranica i sve ce biti objavljeno na istoj kada se stvari realizuju.

nookey
Kontakt:

pon maj 09, 2016 2:08 pm

sergejevic je napisao/la:Ne znam samo zasto bi bojkotovali nekoga poput Odovica. Prvo covjek je donio drugu mjesto i borbu za titulu do samog kraja, iako su mnogi strahovali za Evropu, napravio velike stvari protiv Ferenca i Standarda. Znamo svi da Oda nije covjek kojeg bi igraci bojkotvali, jer ima sa svima dobar odnos, i onako dobar je covjek. Ne vjerujem da ih je on nesto cepio i maltretirao da bi ga bojkotovali. Isto tako sumnjam da je Edis mogao to sve okrenuti protiv Ode, pa kasnije i Capljica, ako jeste onda svaka cast. Odina najveca greska je bila sto je Oda, covjek je uvijek isao linijom manjeg otpora, pa tako i s pojacanjima, doslo je do nesporazuma. Imao je on dobre planove i dobre igrace planirao dovesti, i steta je sto nije jasno rekao da zeli bas te igrace i nista drugo. Njemu je sve bilo ono: Ma moze. Livaja? Ma moze, Dijata umjesto Zakarica, ma moze kod Ode sve. Iz uprave su mislili da je to otprilike to i da se moze nesto napraviti, Oda je mislio da nema para i nije zelio rizikovati s nekim igracima, prihvatao je neke prijedloge i ostao kratak. Mada, s ove distance kada se pogleda Oda je s onakvim igracima igrao bolje nego sada. Vidjeli smo zadnjih nekoliko utakmica kako je kada ti sreca okrene ledja, a u prvom djelu nam nista nije islo. Prvo onaj cirkus u Sirokom i ponisten gol za pobjedu, onda Mladost i promasaji Tijaga i Kokota, onda ona utakmica kada je i dobio otkaz protiv Slobode onaj golman glavom udara u precku i ne uspjevamo ugurati u gol, bezveze izgubis od Radnika iako imas vodstvo, jos zabiju gol iz auta koji je nas bio. Tada se i panika pocela uvlaciti u nase redove, mijenjaj Odu mada je i tada bilo jasno da s onakvim igracima tesko mozemo bolje igrati i mislim da je to bila velika greska.

Sto se tice ovih drugih stvari apsolutno se slazem s @Chwila i Danan, ako imas nesto napisati da je za forum napisi, ako mislim da nije za forum nemoj pisati i to je to. Sasvim jednostavno. Mislim da je onaj Aldin s onog foruma postavio sliku gdje covjek ima sve godisnje karte od rata na ovamo, vjerovatno ima i clanske i kao takav moze pristupiti tom skrivenom forumu. Tako da nista ne dobijate, niti mozete zastiti informaciju koja bi eto trebala ostati medju rajom. Postoji zvanicna stranica i sve ce biti objavljeno na istoj kada se stvari realizuju.
ima ti i ova mjesta, mada je izgledalo kao da namjerno ne igraju jbg...
E sad ako je istina, opet kažem ,ne znam ali ako jeste, onda on opet može uticati na svlačionicu, jer su 'njegovi' juniori još tu:
Vedran, Dado, Dino,Memija, Ćeman itd...
Ovo što on kaže, vratiću se ja iako to nekom smeta, ta mi se izjava ne sviđa nikako...
Zadnja izmjena: nookey, dana/u pon maj 09, 2016 2:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon maj 09, 2016 2:11 pm

imao sam povjerenja u odu i zalagao za njegov povratak prosle godine, ali jbg, razocarao me... isto ko i mulalic... trebaju oni mnogo jos da uce da budu treneri najtrofejnijeg kluba u drzavi... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

pon maj 09, 2016 2:12 pm

razloge u krajnjoj liniji znaju samo oni, ali oda jeste bio potpuno izgubio svlačionicu. naravno osim onih trojice-četvorice "njegovih".
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.

Prijava