Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 20, 2016 1:56 am

Tryg je napisao/la:Meni sve isto na forumu :D

Sto se tice Spanca, mi bi vise trebali da se zabrinemo za ovu krticu u klubu koja siri Beganovicu informacije pa ih on namjeniski plasira pred sezonu. Izvor iz kluba lafo, **** nanu svoju izvorsku.
to je to :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

sri jul 20, 2016 2:03 am

Ko kaže meni, tebi, petom, desetom, može biti krtica. Teško je to upratiti. A znaš i sam kako se u ovom gradu informacije šire.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Virtu4L

sri jul 20, 2016 2:24 am

Tryg je napisao/la:Sto se tice Spanca, mi bi vise trebali da se zabrinemo za ovu krticu u klubu koja siri Beganovicu informacije pa ih on namjeniski plasira pred sezonu. Izvor iz kluba lafo, **** nanu svoju izvorsku.
Plasira ih onda kada se dese, a ne namjenski pred sezonu. Kad bi plasirao sve što zna, zvanična bi svaki dan morala pisati po jedan demant i prati se.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 20, 2016 5:14 am

Evo post čisto da mi u avatar gledate do ujutro :)

p.s. usitnilo braćo..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri jul 20, 2016 8:06 am

ma ko yebe spanca... meni je u pocetku bilo cudno da neko iz spanske primere dodje kod nas... kako god, na njegovu stetu treba raskinuti ugovor i cao...

zar ne mozemo skontati ko je taj sto siri informacije aci da odma kao navijaci i klub reagujemo i odstranimo ga/je...

svidja mi se ovaj design foruma... bravo administracijo...
100/94/37/34 - i to je to!

Okolele
Kontakt:

sri jul 20, 2016 8:14 am

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ponosannavas
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:09 am

LJudi dragi u svakom klubu je normalno da neko ode da neko dođe. To će se stalno dešavati. MI od svakog malo ozbiljnijeg odlaska dramu pravimo. Isto je tako i kad neki dobar igrač dođe kod konkurencije. Ohanite malo. Svaka njemu čast kao igraču. Mislim da bi nam valjao, ali ne volim pićoke. Kad tad bi nas negdje zajebo. BOlje odmah u stratu nego kasnije. Stalno govorim da su karakteri igrača najbitniji. DA je nakad bitniji karakter od kvalitete igrača. TO mislim i u ovom slučaju. Ne znamo bi li bio prevaga i jesmo li izgubili puno. Sigurno jesmo nekim djelom čim je bio tu blizu prvih 11, ali koliko je to ne znamo. MOžda bi se na kraju ispostavio i ko flop jer pićoke su takve nikad im ne znaš.

NIko nije mogao znati da će se ovo desiti i ne može se niko kriviti. Jedino ubuduće sa njegovim menadžerom malo opreznije. Pa i sa svim ostalim. ODmah u ugovore stavljati neke klauzule koje nas štite od ovih stvari, ako ih već nemamo. Ako ih nismo imali ja vjerujem da ove ljude ne ujeda dva puta zmija iz iste rupe.
Jedino šta ja nebi dozvolio je to da mu tek onako damo raskid. Onda će to biti pravilo. DObro se drug naguzi. Vrati svu lovu pa možeš dobiti inače ti idu odbijanja od plata i sl stvari.

Da mi je doživiti dan kad ćemo normalno gledati na ove stvari. Možda je malo neobično ali dešavaju se sl stvari i u drugim većim klubovima.

AKo ništa sad se otvorilo mjesto za Dadu, pa nećemo više o njemu hahahahahahahhaha

Okolele
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:13 am

Eto taman da Dadu vratimo ako ovaj ode.. :palacgore:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ponosannavas
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:22 am

exbabilon je napisao/la:Transfermarket nije relevantan kad su u pitanju transferi, to je i budali jasno. Cijena je koliko dobijes, a ne koliko neko napise da ti igrac vrijedi.

Ali.. evo danas ce ovu vijest da je Sarajevo najskuplji tim prenijeti nekoliko, ako ne i svi sportski portali u zemlji. Od raje koja to vidi jedno 2% zna da to uredjuje njihov lik i sutra ce meni jaran, operisan od nase lige reci pa eto, Sarajevo ima najbolje igrace u ligi, najbolji su.. na osnovu cega, na osnovu nekog balavca koji po forumu odredjuje vrijednost igracima. Smijesno. Opet ce se stvoriti neka slika gdje su oni najjaci na papiru, najbolji igraci u svim linijama, i pobjeda Zelje ce biti samo plod srece, borbe, sudijske greske i slicno... to se meni ne svidja. Naravno, daj da mi njih pobijedimo, ostalo je manje bitno, ali je bitno jer su se i nasi nasadili na glavu da dovedu super igrace, a tamo neki balavac ce rec ne ne, i bez nasa 3 najbolja, opet smo mi skuplji, a za masu raje to znaci i bolji. Njihova subjektivnost ne poznaje granice, neki dan frajer mrtav hladan napisa na onom forumu da su bili bolji na proslom derbiju na Grbavici, halo ba, vile ih nosale da ih ne ponizimo, nisu imali sut u go i frajer mrtav hladan napise eh eto, bili smo bolji, oni se udarali pa pobijedili. Ne znam kako to vise i nazvati..
Neka prenose portali. To je kontra onoga što oni od početka pokušavaju da prebace ulogu favorita na nas. Nakon ovoga to teže ide kod tih takvih neupućenih ljudi :) SA druge strane i prosjeke godina i te ukupne cijene timova se ne mogu uzeti baš tako. Recimo Zrinja je iza nas ali ima i manje igrača u rosteru. MOžda kad nama ode Hervas ili njima neko dođe oni će biti skuplij.

MATORI
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:23 am

Okolele je napisao/la:Eto taman da Dadu vratimo ako ovaj ode.. :palacgore:
I ja sam za !
Pod uslovom da za svaku utakmicu obuče već isprljan dres :lol:
Evo i u H.vazu kažu Špancu će klub izaći u susret i raskinuti ugovor sa njim...
Zadnja izmjena: MATORI, dana/u sri jul 20, 2016 9:25 am, ukupno mijenjano 1 put.

Okolele
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:24 am

A mozda ga Hervas zabije na derbiju.. :rofl:

MrRiccoli
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:31 am

Malo je reci da je ovo smijesno, komicno, neozbiljno ili nezz ni ja sta vec.

Sent from my C5303 using Tapatalk

MrRiccoli
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:43 am

Bas postajemo ko pitari i jos da nam se desava ovo da nam se svi smiju. Ubuduce kad dodje igrac dosao taj i taj i zdravo, a ne nekakve presice gluposti i slicno i onda se ovako izofiras i smijesno i zalosno. Ne kazem da je do kluba sto ovaj hoce da ide ali mi se od pocetka nije svidjelo neko pompezno najavljivanje presice i gluposti

cikazubo
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:48 am

MrRiccoli je napisao/la:Bas postajemo ko pitari i jos da nam se desava ovo da nam se svi smiju. Ubuduce kad dodje igrac dosao taj i taj i zdravo, a ne nekakve presice gluposti i slicno i onda se ovako izofiras i smijesno i zalosno. Ne kazem da je do kluba sto ovaj hoce da ide ali mi se od pocetka nije svidjelo neko pompezno najavljivanje presice i gluposti

Jarane nismo mi izmislili predstavljanje igraca tako, to je marketinski potez, eno ti sta se Laziu neki dan desilo, tolki klub a jos veci bag sa Bielsom, jednostavno to su stvari na koje se ne moze uticati, i nije uopste tolika sramota, manje citajte prepucavanja na gg.

exbabilon
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:57 am

Da opet pitam, trening u 11?

south side
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:59 am

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

droba
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:59 am

ode hervas a sarmu probo nije

cikazubo
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:01 am

exbabilon
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:01 am

Administracija i upravljačka struktura Kluba kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan.
Taman ovo bilo 1KM, neka je napisano, pa da bar ubuduce ne trazi raskid svako kome se vise ne bude igralo. Imidz je narusen, ali fino smo ovo upakovali na kraju, nije ispao totalni fijasko.

EDIT
I molim vas prestanite kmecati na ss.ba. Okej, razisli smo se s njima, odnos nije bio najbolji, ali malo realnosti ba. Ljudi su ocito objavili tacnu informaciju, imali svoj izvor i to je to. Objavili bi i svi drugi takvu ekskluzivu. I kaze biraju trenutak pred derbi, ne, nego jebe*i spanac je tako izabrao trenutak, oni samo o tome izvjestili. Spustite se na zemlju i ne trazite u svima dusmane.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u sri jul 20, 2016 10:04 am, ukupno mijenjano 1 put.

zubanovic89
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:02 am

Administracija i upravljačka struktura Kluba kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan.

http://fkzeljeznicar.ba/sporazumni-rask ... som/21374/" target="_blank

Eto da ne kukate, zena ga natjerala i platice pare.

Ja mislim da je ovaj klip prigodan za trenutnu situaciju
[video]https://www.youtube.com/watch?v=avTBkXn5RFQ[/video]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava