Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 19, 2016 11:27 pm

Izlija je napisao/la:Ko nije malo hodao po svijetu teško mu se može objasniti zašto se jedan čovjek može odlučiti na ovakav potez koji je napravio Hervas. Nije ovo sramota kluba već sramota države i naroda koji ga naseljava. Ko nije sposoban da malo pogleda širu sliku teško shvata težinu života na balkanu, ja nemogu kriviti struku u klubu što su gledali da dovedu što kvalitetnijeg igrača, čak šta više moram da ih pohvalim a ne da ih kudim što se jedan španac, dobar tehničar, školovan i kvalitetan fudbaler s*ebo kada je shvatio gdje je došao mada smatram da je ovo bila porodična odluka u kojoj se Javi najmanje pitao. Ništa još nije konačno i on ima važeći ugovor sa klubom, ako hoće da ide ima brate otkupni član ugovora pa neka kešira i ide iz BiH.
Nema on para brate. Da ima nebi on ovdje dosao da igra za smijesne pare .
Cuva Bog Zelju svog!

sajo10
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:29 pm

Znaci info za Javija je 100% tacan, to je da ugovor ce se raskinuti?? :roll: :roll: :cry: :cry:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u uto jul 19, 2016 11:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:30 pm

Hervase papucaru
Željezničar ante portas !

Dr. Adzem
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:30 pm

sajo10 je napisao/la:Znaci info za Javija je 100% tacan, to je da ugovor ce se raskinuti?? Ili i dalje se naglaba ovo ono... :roll: :roll: :cry: :cry:
Naglaba se i trajace do derbija izgleda naglabanje.
Cuva Bog Zelju svog!

Elegant
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:33 pm

Sutra cemo saznati o cemu se radi, valjda nas obavjeste !

Ja sam ocekivo da ce ovih dana Stevanovic da produzi ugovor kad ovo sra.nje se desi. :(
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NoKe
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:34 pm

Mozda je ovo neka taktika za derbi..zbunjola za pitare..mada vidim mi smo vise zbunjeni :r

Jaozinho22

uto jul 19, 2016 11:34 pm

Tačno su ovi Španci najveći papučari. I ona De Geina mala njega maltretira da se vrati u Madrid jer princezi ne odgovara Mančeestaa.
Ok i do ovog smo zaključka došli :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:35 pm

Kako pobogu nije samar? Dodje covjek kao jedno od najvecih, ako ne i najvece pojacanje unazad nekoliko godina, dajes mu platu, odradi pripreme, uigrava se za derbi a zatim zatrazi raskid ugovora.
Zalosna, a ujedno i komicna situacija.

storm_raider
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:36 pm

Ok, istresli su se svi. A sada ono bitnije - subota!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:37 pm

Joj duske i analize nasih igraca haha.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Jaozinho22

uto jul 19, 2016 11:38 pm

E čuj Dejo kriv što nam je doveo najzvučnije pojačanje u historiji ove lige. :lol:
E što se tiče derbija,siguran sam da startaju Memija ili Žera. :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

Ma ti si tvrdio da nije najveci transfer, a sad ipak jest.. :cigara:
Zeljo je bio i sa Javijem i bez njeg, ako smo onda mogli igrati bez Tomica, mozemo i bez Javija.
Hajmo dobiti derbi, to je najbitnije sad .. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

Za koliko bi mi novaca pustili Hervasa? Neka isplati tu cifru, i neka ide. Inace, zakucajte ga na klupu i upropastite mu karijeru. Neka nas zaobidje ovaj blam, pod svaku cijenu.

barbarez
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:40 pm

Meni bi bilo iskreno zao da dodje do ovoga, jer kokiko god mnogi govorili da ne znamo kakav je i da nije neka steta bar u igrackom smislu,vec samo da nije dobro za ugled kluba. Meni je ovo steta i sa jedne i sa druge strane.
Po meni se vidi da je Javi jako dobra igrac, imao je neku dimenziju vise. Dobru kontrolu lopte , smirenost, dobru i jaku loptu i pas. Mada mi imamo dobru veznu liniju i bez njega , opak mislim da je velika steta ako ode.
Samo bi se jedne stvari dotakao. Ne bi volio da se nastavi sa ovim stvarima kako god neko pozeli da ode, nasi pljus evo ti papiri. Stani ba malo. Ako se i dese neke nepredvidjene stvari , i sam klub treba zastiti svoje interese i ugled kluba.
Uredu ako klub nema interes za nekog igraca, ali za ovog ocito imamo. Nije ni korektno pred pocetak prvenstva ti neke privatne razloge navodis da ides. Pa ljudima su umirali clanovi porodice pa su igrali utakmice i slicno. Odjebi ba, neces da igras. Ma suspenzija , drkacemo i mi tebe dok ne nadjemo zamijenu .
Ok dogovor neki i nesto, ali profesionalac si jarane, ne mozes ovo raditi. Uredu da si razgovarao pa rekao ja cu odradit do polusezone, pa se snadjite dajte da raskinemo saradnju, ovako nije uredu.

Elegant
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:40 pm

Da li je moguce da je njemu ugovor poceo prije 19. dana a vec hoce da ide ? :r
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Jaozinho22

uto jul 19, 2016 11:41 pm

slika
Halalite morao sam. :lol:
Hvala bratu @Fatić Nerminu.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:42 pm

Oni s gg.ba nemaju druga posla, pa prate masovno forum, jedva docekali ovu mahalsku pricu, svrsavaju tamo :rofl: :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Okolele
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:45 pm

Joj daj derbi pa da zagalamim Željooo Željooo Željooo to je moj tim.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sajo10
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:48 pm

Ja se na kraju krajeva ipak nadam da ce se situacija smiriti sa Javijem i da ce izaci demant uvezi ovog pisanja i da ta vijest samo ostane jedna obicna i jeftina laz! Razgovor, razgovor, razgovoro. Ako i posle toga hoce da ide, onda se goni vala...

delinjo
Kontakt:

uto jul 19, 2016 11:49 pm

sajo10 je napisao/la:Ja se na kraju krajeva ipak nadam da ce se situacija smiriti sa Javijem i da ce izaci demant uvezi ovog pisanja i da ta vijest samo ostane jedna obicna i jeftina laz! Razgovor, razgovor, razgovoro. Ako i posle toga hoce da ide, onda se goni vala...
ne pustati djabe ni pod kakvu cijenu ..suspenziju i prijavu mu sloziti i na tribine poslati...ili nek plati sam sebi obestecenje oko 300 milja i nek ide...pa zabili bi sebi autogol da ga pustimo djaba ...to nikako ...ali i ja se kao i ti nadam nekom demantu :D :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava