uto jul 19, 2016 11:40 pm
Meni bi bilo iskreno zao da dodje do ovoga, jer kokiko god mnogi govorili da ne znamo kakav je i da nije neka steta bar u igrackom smislu,vec samo da nije dobro za ugled kluba. Meni je ovo steta i sa jedne i sa druge strane.
Po meni se vidi da je Javi jako dobra igrac, imao je neku dimenziju vise. Dobru kontrolu lopte , smirenost, dobru i jaku loptu i pas. Mada mi imamo dobru veznu liniju i bez njega , opak mislim da je velika steta ako ode.
Samo bi se jedne stvari dotakao. Ne bi volio da se nastavi sa ovim stvarima kako god neko pozeli da ode, nasi pljus evo ti papiri. Stani ba malo. Ako se i dese neke nepredvidjene stvari , i sam klub treba zastiti svoje interese i ugled kluba.
Uredu ako klub nema interes za nekog igraca, ali za ovog ocito imamo. Nije ni korektno pred pocetak prvenstva ti neke privatne razloge navodis da ides. Pa ljudima su umirali clanovi porodice pa su igrali utakmice i slicno. Odjebi ba, neces da igras. Ma suspenzija , drkacemo i mi tebe dok ne nadjemo zamijenu .
Ok dogovor neki i nesto, ali profesionalac si jarane, ne mozes ovo raditi. Uredu da si razgovarao pa rekao ja cu odradit do polusezone, pa se snadjite dajte da raskinemo saradnju, ovako nije uredu.