Jok, nije ona baba gataraHurmasica je napisao/la:Ima li nam Slovenac negdje one gatare? Da malo graha pred derbi baci

Njoj ide moj jaro tepsija a ne ja

Jok, nije ona baba gataraHurmasica je napisao/la:Ima li nam Slovenac negdje one gatare? Da malo graha pred derbi baci
Ma šta god da je, misli joj se pozlatile. Draga mi nešto od posljednjeg derbijaModel1964 je napisao/la:Jok, nije ona baba gataraHurmasica je napisao/la:Ima li nam Slovenac negdje one gatare? Da malo graha pred derbi baciona je alternativni zdravilec
![]()
Žena mu govorila za vrijeme *iz sivog u plavo*Hurmasica je napisao/la:Ma šta god da je, misli joj se pozlatile. Draga mi nešto od posljednjeg derbijaModel1964 je napisao/la:Jok, nije ona baba gataraHurmasica je napisao/la:Ima li nam Slovenac negdje one gatare? Da malo graha pred derbi baciona je alternativni zdravilec
![]()
Zato pojedinaca nema veceras na forumuMirek11 je napisao/la:Ljudi hajmo se malo opustiti, imaju ljudi u klubu kojima je posao da rjesavaju te stvari. Ima vazeci ugovor, tu stoje prava i obaveze svake strane i pod kakvim uslovima se moze ugovor raskinuti. Nasi pravnici su dokazali da znaju posao i da ce sve uraditi kako klub ne bi bio ostecen, vjerujem da ce naci najbezbolnije rjesenje. Naravno i trener treba reci svoj stav o igracu ali definitivno nezadovoljan igrac bez motiva nam ne treba.
Ne trebamo davati puno paznje ovome vec se okrenuti prvenstvu i dati podrsku klubu, nije ovo nista sto nas treba brinuti niti sto moze nastetiti klubu, kao sto dusmani zele predstaviti.
Kažeš par finih plata,a frajeru ugovor vazeci od 1.7.Hadzijalagic je napisao/la:Vala nije normalno da igrac najavljen kao pojacanje ode iz kluba prije nego sto je sezona i pocela.. Njega ko njega ko yebe.. Nismo ni imali koristi od njega pa nam nece ni faliti ali takve stvari su neozbiljne i nema smisla ih opravdavati..
Ako ode krivicu treba da snosi onaj koji ga je pronasao i doveo.. Kojim kanalima je on dosao i kako su ga uopce iskopali Bog sami zna.. Primio je on par finih plata i zauzeo nekome mjesto na pripremama.. Mozda smo finansijski stabilni ali para za bacanje nemamo a Hervasov boravak u ovih par mjeseci nas je kostao godisnje plate nekih igraca..
Pretjeruješ i širiš dezinformacije imaš li argumente za ovu tvrdnju. Ali to moraju biti faktički neoborivi dokazi kad već pišeš da je kraj diskusiji o tome!? Tvoje mišljenje nije nikakav argument i ne mora biti tačno uopšte. Kakva ba kocka, ko da se poklopi i šuti, kakve stvari ne lupaj života ti, ti ovdje dižeš najveće tenzije a sve pod krinkom podrške, kakve podrške? Kad bi bila disciplina na olimpijadi pljuvanje u dalj i laganje na kilometar ti bi predstavljao BiH. Sve sam šutio jer sam mislio da se zezaš u većini slučajeva, ali pretjeruješ već. "Insajder"Neandertalac je napisao/la:Sve se svodi na ono, nekompetentni ljudi vode transfer politiku. Tu svakoj diskusiji treba da bude kraj.
Kada se pricalo o tome usutkavali ste redom pa tako i jedan FKZ1921@ sigurno najbolji i najkompetentniji forumas biva otjeran od pojedinaca koji ga napadose u coporu a koji bi sada npr ostavili na klupi desetine milja maraka, a drugi se pozivaju na FM, treci traze krivca u `idealnoj` upravi, itd itd...
Poklopite se i sutite. Dajte podrsku, jel vam se mora crtat kako sada nije vijeme da se o tome uopste prica, vece su stvari na kocki od jednog ugovora.
Ma nista se jos ne zna za sigurno, samo mahalske, ali evo, cijeli forum na nogamaOkolele je napisao/la:Kakava su sranja sad oko Španca..?
Sta ako je tacno? Kakav blam, kakav samar bi to bio..Okolele je napisao/la:Nista nema zvanicno a ovde vec milion zakljucaka..Sabura ljudi jos koji dan do derbija bacili nam patku u jezero..
Izlija je napisao/la:Ko nije malo hodao po svijetu teško mu se može objasniti zašto se jedan čovjek može odlučiti na ovakav potez koji je napravio Hervas. Nije ovo sramota kluba već sramota države i naroda koji ga naseljava. Ko nije sposoban da malo pogleda širu sliku teško shvata težinu života na balkanu, ja nemogu kriviti struku u klubu što su gledali da dovedu što kvalitetnijeg igrača, čak šta više moram da ih pohvalim a ne da ih kudim što se jedan španac, dobar tehničar, školovan i kvalitetan fudbaler s*ebo kada je shvatio gdje je došao mada smatram da je ovo bila porodična odluka u kojoj se Javi najmanje pitao. Ništa još nije konačno i on ima važeći ugovor sa klubom, ako hoće da ide ima brate otkupni član ugovora pa neka kešira i ide iz BiH.