Auuuuuuu pa jel moguceeeeeee, a sta je sadirfo je napisao/la:nemojte nas furat vise, malo mi je jedna neprospavana noc
BoomfanaticZeljin je napisao/la:Sta je sad?Elegant je napisao/la:Sta je sad bilo ?Ajzea je napisao/la:ŠTA JE OVO KOJE PIČKE MATERINE, ŠTA SE OVO VIŠEEE DEŠAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HAhhahahahahaDolina je napisao/la:Ivica Osim preuzima Želju
Bas jeeeee bummmmmmm infoo napisana skoljena od str klixa ba .. hahahaha bgm vidio sam pisalo hahahahaaCARSONIO je napisao/la:BoomfanaticZeljin je napisao/la:Sta je sad?Elegant je napisao/la:
Sta je sad bilo ?![]()
![]()
Može i to ako bude tri razlike za nas, 4 minute do krajaKapiten je napisao/la:asistencija iz penala, ovo onoGoodisonPark je napisao/la:Ja bih najviše volio da se sada do Širokog uigravaju neke akcije kod prekida ili kod kornera, ono neke fore i fazoni koje ponekad mogu upalitii što više uvježbavati prekide kako ofanzivno tako i defanzivno, jbg možemo pretpostaviti da teren neće biti baš za neku tika taku i prekidi bi mogli biti presudni.
HAHAHHAHAAHHAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAH NEISTINEEEGrbavica je napisao/la:AJZEAAAA JEL OVO MOGUĆE
sklonili su vijest jer je tražio menadžer radi nekih sponzoraAjzea je napisao/la:HAHAHHAHAAHHAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAH NEISTINEEEGrbavica je napisao/la:AJZEAAAA JEL OVO MOGUĆE
SAMOOO MALOOO, SAMOO MALOOOOOOOOO
hahahahaha lego bi ko samar budaliiiiiiii hahahahahahahahaElegant je napisao/la:Ovo za Salihovica je zayebancija ...
Samo da citiramNeandertalac je napisao/la:Jeste lijepo vidjeti sve vas na jednom mjestu, cak i neke od onih koji su davno prestali pisati.
Ps. Ima jedan janjac, 20 kila zive vage, do pocetka prvenstva abd
necu viseeeeee bgmmmmm, a jel se zna satnica tekmeee da ocee vise svanuttt 28.02 uz trudd podrsku dobit siroki, derimo grla i dlanoveSWRA_1921 je napisao/la:De ba Mirso ne ofiraj se vise, te Gasprom, te lafo oni iz partizana i Salihovic, nije ba ovo obdaniste, uredu malo, al ga pretjerujes.