Objasnio je @tm8782 kakva je procedura

Minjore je napisao/la:Hvala @pinki sto me to pitas, znao sam da ces me to pitati, a na to sam ti maloprije odgovorio, ako si slusao..![]()
![]()
Objasnio je @tm8782 kakva je procedura
I ja to nesto kontam (da ce ih jos i pogurati zbog "nacionalnog kluca") al Sloboda je duplo bolja.. Bilo bi iznenadjenje u svakom slucaju..ChWilla je napisao/la:i kad će ćelo uzeti kup...
oni su svoje odradili, ispoštovali sve kolege iz entiteta...Hadzijalagic je napisao/la:I ja to nesto kontam (da ce ih jos i pogurati zbog "nacionalnog kluca") al Sloboda je duplo bolja.. Bilo bi iznenadjenje u svakom slucaju..ChWilla je napisao/la:i kad će ćelo uzeti kup...
a vrlo brzo nakon toga i Capljica. i nije samo on.exdomorocki je napisao/la:Kakav strucni stab i on.On licno je i minirao Odu
Haj ti nama cire kad ce se istok poceti graditi? Istok me jedino moze iscupati iz depresijeChWilla je napisao/la:oni su svoje odradili, ispoštovali sve kolege iz entiteta...Hadzijalagic je napisao/la:I ja to nesto kontam (da ce ih jos i pogurati zbog "nacionalnog kluca") al Sloboda je duplo bolja.. Bilo bi iznenadjenje u svakom slucaju..ChWilla je napisao/la:i kad će ćelo uzeti kup...
pitari svršavaju na ćelu, kupio ih je sa dvije izjave, sad gledaj kako će ih ostaviti bez evrope
i ako može i pastir i ovce i malo janje i još koja koza AMIN!Okolele je napisao/la:Ako mi vec ne mozemo u Evropu onda nek i kod komsije crkne krava..
Je.bo špansku sapunicu...ChWilla je napisao/la:pa ne može bez igrača...
Na stranu to da li će ili neće ostaviti komšije bez Europe, ali ja ga zasigurno ne bih doveo kod nas zbog onoga što radi evo pet-deset kola u kontinuitetu. Taman da je tri puta veći stručnjak, ne bi mi ni bio u opciji..ChWilla je napisao/la:oni su svoje odradili, ispoštovali sve kolege iz entiteta...Hadzijalagic je napisao/la:I ja to nesto kontam (da ce ih jos i pogurati zbog "nacionalnog kluca") al Sloboda je duplo bolja.. Bilo bi iznenadjenje u svakom slucaju..ChWilla je napisao/la:i kad će ćelo uzeti kup...
pitari svršavaju na ćelu, kupio ih je sa dvije izjave, sad gledaj kako će ih ostaviti bez evrope
Najviše se na Livaji vidjeloChWilla je napisao/la:ja sam vala i tad pisao da mi izgleda da pola tima svjesno bojkotuje odu...
ideja je dobra. nije u pitanju davanje "boom informacija" nekoj eliti. ja to vise vidim kao mjesto na kojem clanovi kluba u miru mogu razmjenjivati misljenja bez etiketiranja da su ovakvi ili onakvi. polazi se od cinjenice da su svi zaista jednaki i da su svi svojim clanstvom i dosadasnjim pisanjem pokazali da zaista vole klub i da mu bez obzira na misljenje, uvijek zele samo najbolje.ChWilla je napisao/la:ne vidim ni ja poentu, ako se nešto može napisati pišite, ako stvarno ne može nemojte i zdravo...
Nemoj Boga ti. Igraci bi vise bili kod nje nego na treninzima. Bila bi situacija k'o sa onom Evom iz ChelseaMinjore je napisao/la:Zamisli Natasu ko fizioterapeuta..