Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 19, 2016 8:13 pm

Imao si slucaj Tiaga sad evo Hervas,sta ce sutra zaustaviti lupam Miroslava da trzi raskid.Tu je po meni problem a ne on kao igrac,jebes ga.

Jaozinho22

uto jul 19, 2016 8:13 pm

delinjo je napisao/la:ma ako je to razlog uopste mu ne dozvoltii raskid ugovora pa nek truhne na tribinama...nije ti ovo jarane Oviedo da mozes sta hoces....poslati ga n atribine i to je to...ako je istina da je bas ovo oko kerova razlog mada mi je to presmjesno
Ma ne možeš buraz igrača od par hiljada nečega poslat na tribine u ovoj ligi...nismo mi ni blizu tog nivoa..a pitanje je da li ćemo i biti...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Dr. Adzem
Kontakt:

uto jul 19, 2016 8:15 pm

zlo87 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:http://sport1.ba/sarajevo-skuplje-u-zel ... -stranaca/
Samo na osnovu cega su oni skuplji?
halalite na upadu. Skuplji smo na osnovu toga sto tm vodi frajer koji navija za Sarajevo i koji je dobar sa Bulicem (Jesicev jad obicni) i sa Ibrakovicem. tako da..
Realno 4 miliona da ste skuplji je smijesno al eto
Cuva Bog Zelju svog!

IvanOsim
Kontakt:

@Djulaga buraz nisam mislio na navijace, nego na portal kako to sastavi..

Nisi mu trebo brisati post, normala...
Samo ti imaj misljenje, to je super, samo nemoj ga previse puta ponavljat, nema potrebe, evo necu ni ja svoje misljenje u vezi tog vise ni jednom ponoviti..
Inace ti dobar

psihopata
Kontakt:

Charlie Sheen je napisao/la:Imao si slucaj Tiaga sad evo Hervas,sta ce sutra zaustaviti lupam Miroslava da trzi raskid.Tu je po meni problem a ne on kao igrac,jebes ga.
to je poenta.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jul 19, 2016 8:24 pm

Plava Porodica je napisao/la:Evo upravo stigoh sa treninga.
Ništa se ne sikirajte braćo, ja sam prezadovoljan viđenim.
Malo ću o timskom,malo o pojedinačnom..
Krenuli su sa laganim trčkaranjem i dodavanjem,pa onda ševa..e pa onda igra u dvije ekipe sa džokerima a to su Šećer i Tuce, i onda za nas laike najzanimljiviji dio treninga, igra u dvije ekipe, golovi postavljeni na 16..
U prvoj ekipi igrali:
Ćeman- Memija--Aco--Boccaccini--Husić Bekrić--Ugi --Dženis(desno krilo)--Pozder(CF)--Nikolić(CF)--Lendrić(lijevo krilo)..
Ovo mi je više izgledalo kao 4-2-4..ne znam po meni je ovo previše ofanzivno ako bi se igralo na derbiju.
Bekrija i Ugi se polomili od trke..Isto tako i Memija,koji me je najviše oduševio.Glavu je sredio, i vraća se na klasu kakav je bio.Kakva trka,centaršutevi, u odbrani neprelazan..halali Siniša ali nisi ni blizu njegovog nivoa.Ono što sam vidio od njega me je najviše obradovalo,bravo Kera majstore! Ovo je igra klasična bez krila, gdje bekovi komplet stranu pokrivaju, Memija samo zujao tamo vamo.. Husić sa druge strane i nije imao lopti,većinom su napadi išli preko Memije i Dženisa koji mu je kao neki support po desnoj strani,mada mi više on i Lendrić izgledaju da grade napad kroz sredinu i da šalju lopte bekovima,koji pronalaze ovu dvojicu u napadu.
Dženis-poslije Memije,prava priča.Koliko se dečko bori,gine(bojim se za ostale igrače,agresivan pravo :mrgreen: )..Malo ga zeza što duže drži loptu od drugih,nekih 4-5 sekundi pa tek onda pronalazi rješenje,ali ga zato i vazda nađe da se sje.beš. Ima šuhu za fudbal, fin mozak :)

U drugoj ekipi igrali čini mi se:
Ćutahija- Siniša--Kemo--Toskas--Bevab(uzmi papire molim te :klanjase2:) Šećer--Blagojević(koliko će nam faliti na debiju Allahu dragi) Lazić(lijevo)--Mujaga(CF)--Miroslav(kao polušpic igrao)--Žera(desno)..

Ovde se može pohvaliti Toskas,jak ko beton, dugi pas ko Iniesta,samo je agresivan haos.. Siniša u defanzivi je bolja verzija od Memije,ali ne toliko koliko je Memija bolja verzija od Siniše u napadu..Tako da nedvojbeno Memija mora igrati prije.
Blagojević opet par puta pokazao da mi nemamo boljeg igrača u ekipi, uz Miroslava.
Šećer trči,ganja.. E sad ne znam ko će u prvu u derbiju..on ili Ugi , ne mogu obojica, Bekrić je sigurno u prvoj.
Lazić neprimjetan..
Mujaga, halali druže,ali ne uklapaš se nikako u ovu viziju igre,brze igre koju Kostić traži.Previše spor trom, visina jbg..
Žera dobio udarac od Husića,malo me bio zabrinuo,ali eto izgleda da je nastavio,nadam se da nije šta ozbiljnije.
BEVAB-vjerovatno najveća fula ovog roka, to nisam samo ja primjetio , nego ko god je pratio utakmicu u subotu,i evo večerašnji trening.Bara-bara sa Livajom..Husić nedvojbeno,bez trunke razmišljanja je u prvoj :) Stalno Dinu galami Kosta, non stop.
Boccaccini-visok,jak,zna iznijet loptu,ali pod pritiskom je slab..Ne znam nisam siguran previše ni za Toskasa ni za njega, nadam se Jahiću što prije u ekipi.

Hervasa nije bilo,čuo mahalsku kao da je povrijeđen, dok drugi kažu pokupio papire..e šta je sad ne znam..
Hvala puno na informacijama, fino ovo zvuci :)
Hoce li Stevanovic produzavati ugovor, zna li neko?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cikazubo
Kontakt:

uto jul 19, 2016 8:24 pm

Evo par info s treninga. Prvo da napomenem Žerića je neko dobro udario i nije mogao nastavit trening. Prvi put mi je da sam otisao na trening odkako je ovaj strucni stab tu, i mogu rec da sam impresioniran nacinom rada. Forumas je na prosloj stranici otprilike opisao sve sto se desavalo na treningu, ima jos stvari za popraviti, imam utisak da nam je Bekric prijeko potreban u ekipi, ne prestaje da diriguje i prica sa svakim igracem, isto i Aco u zadnjoj liniji zagalami na kolege. Memija definitivno ispred Sinise mora kao i Husic ispred Bevaba. 3-0 dobise zuti 2 gola iz super akcija jedan je sam Dzenis iskreirao i lijepo opalio. Dok sam prolazio ispred sjeverne tribine cujem zvoni radi se, ne znam jel skidaju stolice ili sta vec rade, vidim tu je i hrpa nekih reklamnih banera, razapeli su i preko ona dva tunela na sjeveru reklame za scc.. I da jos nesto vezano za trening, svakakvih likova dodje, bili su neki mentoli koji samo pljuju i kritikuju, gledali pola sata i zakljucise "ma ovaj levat leti nakon 2 kola" covjek se neki iznerviro sasuo im par psovki dok su izlazili, uglavnom trebaju skroz zatvorit treninge zbog takvih kretena.

delinjo
Kontakt:

uto jul 19, 2016 8:26 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma ako je to razlog uopste mu ne dozvoltii raskid ugovora pa nek truhne na tribinama...nije ti ovo jarane Oviedo da mozes sta hoces....poslati ga n atribine i to je to...ako je istina da je bas ovo oko kerova razlog mada mi je to presmjesno
Ma ne možeš buraz igrača od par hiljada nečega poslat na tribine u ovoj ligi...nismo mi ni blizu tog nivoa..a pitanje je da li ćemo i biti...
ma brate moras na nekome kola slomiti tako ce sutra svi traziti raskide ...nismo cirkus jebote...zakucaj ga na tribinu pa i na nasu stetu pisaj ga...ali sljedeci koji dodje nece se kurciti jer zna da mu ide grijanje tribina...brate znam sta pises ali onda ce svaki cim mu se ***** digne traziti raskid jer je to vidio od drugih...imas primjer Tiaga evo sada spanca...ko je sljedeci pitam se
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto jul 19, 2016 8:27 pm

Nisu trenirali Hervas i Jahic. Mali Zera je fasovo udarac od Husica cini mi se...
Imamo nekoliko extra igraca za nase uslove. M. Stevanovic, Blagojevic, Lendric, Kosoric, Nikolic, Secerovic i Radinovic su top igraci za ovu ligu. Vjerujem da ce to izgledati odlicno na terenu...samo cemo morati sacekati nekoliko utakmica.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

cikazubo
Kontakt:

uto jul 19, 2016 8:29 pm

delinjo je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
ma brate moras na nekome kola slomiti tako ce sutra svi traziti raskide ...nismo cirkus jebote...zakucaj ga na tribinu pa i na nasu stetu pisaj ga...ali sljedeci koji dodje nece se kurciti jer zna da mu ide grijanje tribina...brate znam sta pises ali onda ce svaki cim mu se ***** digne traziti raskid jer je to vidio od drugih...imas primjer Tiaga evo sada spanca...ko je sljedeci pitam se
Jarane bacaj ti hiljade svaki mjesec na njega, lako je reci moras ga ostavit na tribini a iz tudjeg dzepa pare cure, na Tiaga se svakako nije racunalo nit je imao priblizno platu kao Hervas.

Timscho
Kontakt:

uto jul 19, 2016 8:41 pm

Ovo je nevjerovatno kako neki ljudi koriste svaku (polu)nformaciju i glasinu vezanu za Zelju da ustvrde da sve ovo u Klubu nista ne valja. Ne kontam fakat...

Svakom zainteresovanom, dobronamjernom navijacu Zelje je jasno da je Klub na pravom putu i da sve vise napreduje.
svojim snagama na svojoj zemlji

Fatić Nermin
Kontakt:

uto jul 19, 2016 8:59 pm

Ima li ikoga od ovih insajdera na forumu da ako ništa zna otprilike na čemu smo sa njim... Bezveze bi bilo da ode, lik nije utakmice zvanične odigr'o. Al' ako je fakat razlog kakav navodite, ja mu raskid ne bih potpis'o, jedino ukoliko će platiti obeštećenje plus penale, jer sinko nije ti ovo Zimbabve da zbog toga dobiješ raskid ugovora.
A sektor je pravi sektor.

Dr. Adzem
Kontakt:

uto jul 19, 2016 9:01 pm

U slucaju da zrinjski prodje imamo li mi kakve koristi ili nam ostaje koef oko 5?
Cuva Bog Zelju svog!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jul 19, 2016 9:20 pm

Kako stvari stoje umjesto Grka igrat ce Bocacini...Hervas je zaradio povredu i prica se sa je teza. Ko je bio protiv Metalegea mogao je vidjeti na kraju utakmice je imao zamotano koljenk.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cikazubo
Kontakt:

uto jul 19, 2016 9:24 pm

https://www.instagram.com/p/BIBEDE9getv ... kidas_odad" target="_blank
Ako Hervas ode treba vratit ovu balerinu :ganja:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Kad su pitari fasovali od Bazela 6 komada, dolaze na Grbavicu izmrcvareni i poniženi. Tražili odgodu, nismo pristali. Ako sam bio sigurniji da ćemo ih dobiti bio sam tada. Završi mrljavih 0:0. Od tada nikad više ne letim pred rudu kad je derbi u pitanju taman da neko s juniorima igra.

Ovo za Hervasa je baš čudno. Šta god je razlog, neozbiljno od njega. Očito frajer ima određenih problema i sad je jasnije što nije napravio karijeru kakva se možda očekivala. Kad je već tako bolje da ide prije nego kasnije. Mada nije fer pred derbi napraviti takvo sra. nje. Mogo je nedjelju sačekati pa nek ide gdje hoće. Ovako samo dušmane nam nahrani. Nije dobro što nam informacije izgleda negdje cure.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u uto jul 19, 2016 9:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Dr. Kostic je napisao/la:U slucaju da zrinjski prodje imamo li mi kakve koristi ili nam ostaje koef oko 5?
Prolaskom Zrinjskog malo će narasti državni koeficijent, ali neznatno. Tako da mi od tog nemamo nekog hajra. 4.775 ili eventualno malo više - nenositelji u 2. pretkolu LP, a možda i LE!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Dr. Adzem
Kontakt:

uto jul 19, 2016 9:27 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:U slucaju da zrinjski prodje imamo li mi kakve koristi ili nam ostaje koef oko 5?
Prolaskom Zrinjskog malo će narasti državni koeficijent, ali neznatno. Tako da mi od tog nemamo nekog hajra. 4.775 ili eventualno malo više - nenositelji u 2. pretkolu LP, a možda i LE!
Hvala brate. Da se ne nerviram bezveze
Cuva Bog Zelju svog!

ž'21
Kontakt:

uto jul 19, 2016 9:27 pm

Sta god da je sa njim nama najvece pojačanje u historiji ode bez marke. Dokaz da smo jos uvijek nula od kluba.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto jul 19, 2016 9:28 pm

Ma oni ne mogu proći kad bi se šest puta igralo. Razlika u kvaliteti i pristupu je prevelika.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava