interesantno kako vi mene zamisljateMinjore je napisao/la:Ako vidite ovo lice iduci vikend u Lukavici, da znate da je to @jovanmaksimovic s malim doso![]()
NEKA SI OVO NAPISAO, CITIRAT ĆU TE JOŠ PETNAEST PUTA ! Dosadili su više sa pitanjima kako se dovode igrači..vrbanjusa je napisao/la:Trenutna procedura za dovođenje igrača:
1. Trener kaže koja mu pozicija treba
2. Tim ljudi napravi spisak potencijalnih pojačanja
3. Pregledaju su karakteristike igrača
4. Pogledaju se utakmice (neke direktno a neke preko interneta)
5. Napravi se selekcija (npr 5 igrača)
6. Prezentuje se treneru
7. Trener odredi ko mu je interesantan (npr 3 igrača)
8. Kontaktiraju se menadžeri igrača putem "pisma namjere" sa rokovim i uslovima koje mi nudimo igraču
9. Menadžer i igrač se izjasne
10. Trener prihvati tog igrača
11. U slučaju pozitivnog odgovora od igrača potpisuje se ugovor. Igračima i menadžerima se sugeriše da "pismo namjere" ponesu sa sobom na potpisivanje ugovora da mogu uporediti ponuđene uslove i uslove koji su u ugovoru.
12. Potpisuje se ugovor
Ovo je od oktobra/novembra na snazi i tako će ostati i u budućnosti. Ko će vršiti selekciju i traženje igrača je najmanje bitno. Bitno je da se niti jedan igrač ne može dovesti bez odobrenja trenera.
Stornirace ihpinki je napisao/la:šta u slučaju Pozder, Javier i svi ovi postojeći igrači u slučaju recimo da dođe slovenac i kaže ne trebaju mi ti igrači hoću neke desete?
Trenera kad dovodis dovodis ga u ekipu koja je tu tenutno. Njegovo je da to posloži. Nama trenutno trebaju jos 2-3 igraca i sad je to stalo jer se ceka novi trener da kaze sta mu treba.pinki je napisao/la:šta u slučaju Pozder, Javier i svi ovi postojeći igrači u slučaju recimo da dođe slovenac i kaže ne trebaju mi ti igrači hoću neke desete?
Ako nije spreman preuzet kormilo s ovim kosturom, dovidjenja.. Pa ne mozes dovest novog trenera i da on kaze ne treba mi pola ekipe, gdje to ima..pinki je napisao/la:šta u slučaju Pozder, Javier i svi ovi postojeći igrači u slučaju recimo da dođe slovenac i kaže ne trebaju mi ti igrači hoću neke desete?
Minjore je napisao/la:Stornirace ihpinki je napisao/la:šta u slučaju Pozder, Javier i svi ovi postojeći igrači u slučaju recimo da dođe slovenac i kaže ne trebaju mi ti igrači hoću neke desete?
Bas. Onda odjebes trenera, ne potpisete ugovor i to je to.cikazubo je napisao/la:Ako nije spreman preuzet kormilo s ovim kosturom, dovidjenja.. Pa ne mozes dovest novog trenera i da on kaze ne treba mi pola ekipe, gdje to ima..pinki je napisao/la:šta u slučaju Pozder, Javier i svi ovi postojeći igrači u slučaju recimo da dođe slovenac i kaže ne trebaju mi ti igrači hoću neke desete?
ja imam drugi glagol u glavi ali biće cenzurisanAsharaK je napisao/la:Minjore je napisao/la:Stornirace ihpinki je napisao/la:šta u slučaju Pozder, Javier i svi ovi postojeći igrači u slučaju recimo da dođe slovenac i kaže ne trebaju mi ti igrači hoću neke desete?