ne vjerujem da je to zbog nargileLARS1921 je napisao/la:Nek se šprica jednom u 15 dana, nije puno.. A i što na turniru pola ih ne može izdržati prvo poluvrijeme to je ok
delinjo je napisao/la:pa onda se moze i drogirati ...sta fali jednom u 15 dana nije strasno
Info iz prve ruke :KeepTheBlueFlag je napisao/la:Kojih 11 igraca se ocekuje da pocnu u subotu?
Leon_Professional je napisao/la:Info iz prve ruke :KeepTheBlueFlag je napisao/la:Kojih 11 igraca se ocekuje da pocnu u subotu?
Fejzic
Sinisa Toskas Aco Husic
Secer
Javi
Zera Bekric
Nikolic Lendra
Poprilicno ocekivano, s tim da bi ja Memiju umjesto Sinise, al' et vidjecemo.Leon_Professional je napisao/la:Info iz prve ruke :KeepTheBlueFlag je napisao/la:Kojih 11 igraca se ocekuje da pocnu u subotu?
Fejzic
Sinisa Toskas Aco Husic
Secer
Javi
Zera Bekric
Nikolic Lendra
Smrt al za konež'21 je napisao/la:
Ako budu Javi i Bekrić skupa igrali po meni je to smrt
Šuplji smo pozadiLeon_Professional je napisao/la:Smrt al za konež'21 je napisao/la:
Dobro je ovo, ja bi volio da Ugljesa pocne, neki dan kad udje imao je za kratko vrijeme dobra 2-3 zavrsna pasa i onaj sut, vidjet cemo...Leon_Professional je napisao/la:Info iz prve ruke :KeepTheBlueFlag je napisao/la:Kojih 11 igraca se ocekuje da pocnu u subotu?
Fejzic
Sinisa Toskas Aco Husic
Secer
Javi
Zera Bekric
Nikolic Lendra
ž'21 je napisao/la:Šuplji smo pozadiLeon_Professional je napisao/la:Smrt al za konež'21 je napisao/la: