Model1964 je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:Bgm ja sto sam gledao Novakovic je tanak pravo. Ispada samo tako, a i pitari nisu zadovoljni njime. Drugi stoper moze biti Balic ili Mihojevic. Mislim da ce Mihojevic jer sad igraju 4-4-2. Mihojevic je derbi odigrao predobro na zadnjem veznom, mada odbrana im je pravo suplja.
Koliko ja znam o nogolopti oni ce protiv nas početi nešto ovako
Pavlovic
Hodžic----Mihojevic----Novakovic----Balic
-----------Saric----Rustemovic--------------
Crnkic--------------------------Cetkovi---
--------- Benko ---------Bekic---------
Naravno ako depilirani ode. Papak said možda odigra 30min max.
Vrlo moguce, samo po meni je dilema na lijevom beku, ja msm da ce Bekic tu igrati. Benko se kroz ove pripremne nije uigravao, tj. nije igrao startnu postavu, samo je protiv Maribora B igrao. Vjerovatno se nadaju njegovom odlasku, onda bi tu uletio Ahmetovic.
Cetkovic na krilu je ocajan, igrac manje. Mnogo pelja loptu, ako bude igrao, onda ce Memiji ili Sinisi biti lagan posao sto se tice te strane.
Derbi je derbi, svasta se moze desiti, ali oni su isto oslabljeni kao i mi, jer i njima moguce da nece biti 3 standardna igraca, Kovacevic, Benko i Dulja.
I usput da napisem nesto za onaj tvoj post o onoj ideji pitara. To sam ja govorio prije, jer oni ce namjerno sve razvaliti da bi nastetili Dinokiju. Treba sklopiti taj neki ugovor da plate svu stetu, ali to bi se moglo otegnuti oko naplate i svasta nesto.. Ja bi sklonio stolice ipak, ne znam koliko to traje i koliko kosta ali vjerujem da ce lomiti sve.