Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 14, 2016 5:56 pm

Kostic primjetio mladica kako slika oko pomocnog i odlucio da ga uvede na teren. Zubanovic odmah potpisao ugovor sa njim. Cestitam @fk1921. Kasnije ima sastanak sa Siljkom, ko prezivi, pricat ce...

@Goodison, +1 :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fk1921

čet jul 14, 2016 5:59 pm

PA JA NE VJERUJEM, LIK PRATI TRENING I GOVORI HALO USTASA HALO VLAHO. MOLIM BOGA DA ZATVORE TRENING ZA JAVNOST
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

cikazubo
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:01 pm

@barbarez svaka cast na postu. :zeljeznicar1:
Dok ova uprava nije dosla nismo imali opste povoda da disktujemo jel nesto valja ili ne valja, jer nista nije valjalo izuzev sportskih rezultata na koje se trosilo bez pokrica jer se ocekivao neki iskorak u Evopu koji bi pokrio sve sto je potroseno ali to se nije desilo nakon cega klub dolazi do ruba egzistencije, prema navijacima klub nije imao nikakvu sponu, ovi ljudi su nam sad omogucili da mi budemo Željo, i na tom zasnivaju cijeli koncept rada kluba, s obzirom da je Miske rekao citiram "oca rodjenog iz groba bih prijavio sipi" mogu misliti koliko je krivo nekim "željovcima" sto vise nemaju onaj dio kolaca od Želje koji su imali, vjerovatno ima i forumasa koji od takvih i slicnih dobijaju neke informacije pa nas ovdje peglaju nekim glupostima, iskreni navijaci jednostavno osjete da su ovi ljudi pravi, i da je ovo jedini ispravan put za naseg Želju.
I jos nesto prije par dana sam imao priliku razgovarati s jednim uglednim sportskim radnikom koji je davno digao ruke od BiH sto se tice košarke s obzirom da se morao izboriti za mafijom u savezu, mozda ga neki znaju Rasim Šećerović, i pricao mi je za Vukotica neke stvari s obzirom da ga je Rasim kao momka vodio u Ameriku u ratnim godinama da bi studirao i igrao košarku na nekom univerzitetu dole, uglavnom kaze za Vukotica da je izuzetno sposoban a prije svega jako posten covjek, kaze da je imao prilike upoznati i Misimovica i za njega samo u superlativima prica, ali sto je glavno jeste prica oko KK Željo, navodno se to trebalo sprovesti u djelo ovog ljeta, ali se racunalo na novac od Evrope, trebalo je doci do fuzije sa OKK Spars kako bi klub odma igrao najvisi rang a isti taj Šećerović bi bio koordinator omladinskog pogona kluba koji bi brojao na stotine polaznika, novac od transfera dijelili bi FKŽ i OKK, medjutim u Evropu nismo izasli, i navodno je revizorska kuca u kojoj je Vukotic direktno ili inderktno nisam siguran otkrila neke stvari u poslovanju Sparsa koje se nisu svidjele nasim ljudima, tako da ideja i dalje živi ali ceka se novac kako bi se Željo osnovao kao potpuno novi klub koji bi krenuo od A2 lige tj treceg ranga kao nov klub sa cistim papirima, bez fzija sa nekim sumnjivim klbovima i sl.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:05 pm

fk1921 je napisao/la:PA JA NE VJERUJEM, LIK PRATI TRENING I GOVORI HALO USTASA HALO VLAHO. MOLIM BOGA DA ZATVORE TRENING ZA JAVNOST

Kakva smo mi komedija od drzave
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Qwerty_1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jul 14, 2016 6:08 pm

fk1921 je napisao/la:PA JA NE VJERUJEM, LIK PRATI TRENING I GOVORI HALO USTASA HALO VLAHO. MOLIM BOGA DA ZATVORE TRENING ZA JAVNOST
Ko ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

SWRA_1921
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:09 pm

Ne vrijedi davati pažnju debilima. ;) Podrska ce se vidjeti u prvom kolu :zeljeznicar1:

tm8782
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:12 pm

Znam ko je lik. Uvijek to radi. Bogdanovica je zvao svim nacionalostima.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

shzna
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:13 pm

Pitarima se izgleda povrijedio Kovačević (ne radujem se), ode Duljević. Koliko god da smo oslabljeni, mišljenja sam da smo opet jači od njih. Još ako im Benko ode..
1987

Valter
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:14 pm

Veteran je napisao/la:Ma legende....ne zlažem se da bilo ko treba dobiti gratis ulaznicu za bilo koju utakmicu. Izvinite gospodo najmanje što možete dati Želji je yebena godišnja karta. Neka Vas u VIP loži naravno treba tako ali platite. Možeš i ti Vedrane platiti za njih, ali nemoj džabnih života ti....cijeli život gledam kako se bez karte ulazi na Grbavicu, zajebite to više....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ako se radi o desetak legendi (zna se koji su to) i o pođekojem jačem sponzoru halal bilo, inače potpuno si u pravu, trebalo bi prestati sa praksom nekakvih gratis ulaznica, pogotovo ti što ih dobijaju itekako su solventni. Inače neka gledaju u 22h reprizu na TV Vogošća.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

rios
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:16 pm

Maloprije je @vrbanjusa napisao,u sali ili ozbiljno,da je istina uvijek na sredini.Samo trenutak mi treba da shvatim sta je moja sredina - Zeljo.Ne smijemo zaboraviti da se sve vrti oko Zelje,oko toga da se na Grbavicu ide da se gleda Zeljo, i to je tako evo vec 95 godina.Neuspjesi Zelje su nasi neuspjesi,isto kao sto su i uspjesi nasi uspjesi.I jedno i drugo,kao sto vidite,ima zajednicko to da su nasi.
Historija se pise od 1921 godine,i uspjesna i neuspjesna,sva je ona nasa.Nije se gasila kad bi odlazili jedni,niti je pocinjala kad bi dolazili drugi i to ce tako biti dok je dunjaluka,ne sumnjam da ce uvijek biti ljudi odanih plavoj boji.Necemo se mi nista vise radovati novoj tituli nego sto smo se radovali nekim ranijim,niti cemo vise voljeti Zelju ako ode u grupnu fazu LP nego sto ga volimo sad ili smo ga voljeli dok je tavorio na sredini tabele.
Nece sunce sijati sjajnije ni grijati toplije nego sto zapravo sija i grije i nikakva prica tu nece pomoci.Nece ni kise ni oblaci biti jace i tmurnije ako se o njima prica na taj nacin.Ono sto je nekom vruce drugom je mlako i ono sto je nekom tamno drugom je svijetlo.Samo Zeljo ostaje Zeljo.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

mkulaglic
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:17 pm

Valter je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Ma legende....ne zlažem se da bilo ko treba dobiti gratis ulaznicu za bilo koju utakmicu. Izvinite gospodo najmanje što možete dati Želji je yebena godišnja karta. Neka Vas u VIP loži naravno treba tako ali platite. Možeš i ti Vedrane platiti za njih, ali nemoj džabnih života ti....cijeli život gledam kako se bez karte ulazi na Grbavicu, zajebite to više....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ako se radi o desetak legendi (zna se koji su to) i o pođekojem jačem sponzoru halal bilo, inače potpuno si u pravu, trebalo bi prestati sa praksom nekakvih gratis ulaznica, pogotovo ti što ih dobijaju itekako su solventni. Inače neka gledaju u 22h reprizu na TV Vogošća.
Mislim da je u pitanju stara garda, tipa Mišo Smajlovic, Eldin Spreco i sl. Oni ljudi čijom zaslugom i dan danas postojimo.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:19 pm

Lajv, na direktnoj liniji sa vama @fk1921

slika
slika
slika
slika
slika

Hvala fk1921 :palacgore:

fk1921

čet jul 14, 2016 6:20 pm

Jahic trenira sa kondicionim odvojeno
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:29 pm

Joco napustio radnik.
Miske cekamo ga :DD:

mkulaglic
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:33 pm

Leon_Professional je napisao/la:Lajv, na direktnoj liniji sa vama @fk1921

slika
slika
slika
slika
slika

Hvala fk1921 :palacgore:
Kako ovaj plavo bijeli zapad izgleda lijepo. Postoji li ikakva mogućnost da ona crvena buregzinica promijeni boju?

storm_raider
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:36 pm

Tu buregdzinicu ce morati sklanjati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

mkulaglic
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:38 pm

I jest ruglo pravo

cikazubo
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:38 pm

Jesul ono postavili sve panele sa istoka iznad A I B sektora ili ih ima jos koji ce iznad C i D ?

irfo

čet jul 14, 2016 6:47 pm

Ovaj pomocni teren je u odlicnom stanju, mora se pohvalit

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:49 pm

Ljubav si mi jedina! :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava