@Goodison, +1

fk1921 je napisao/la:PA JA NE VJERUJEM, LIK PRATI TRENING I GOVORI HALO USTASA HALO VLAHO. MOLIM BOGA DA ZATVORE TRENING ZA JAVNOST
Ko ?fk1921 je napisao/la:PA JA NE VJERUJEM, LIK PRATI TRENING I GOVORI HALO USTASA HALO VLAHO. MOLIM BOGA DA ZATVORE TRENING ZA JAVNOST
Znam ko je lik. Uvijek to radi. Bogdanovica je zvao svim nacionalostima.fk1921 je napisao/la:PA JA NE VJERUJEM, LIK PRATI TRENING I GOVORI HALO USTASA HALO VLAHO. MOLIM BOGA DA ZATVORE TRENING ZA JAVNOST
Ako se radi o desetak legendi (zna se koji su to) i o pođekojem jačem sponzoru halal bilo, inače potpuno si u pravu, trebalo bi prestati sa praksom nekakvih gratis ulaznica, pogotovo ti što ih dobijaju itekako su solventni. Inače neka gledaju u 22h reprizu na TV Vogošća.Veteran je napisao/la:Ma legende....ne zlažem se da bilo ko treba dobiti gratis ulaznicu za bilo koju utakmicu. Izvinite gospodo najmanje što možete dati Želji je yebena godišnja karta. Neka Vas u VIP loži naravno treba tako ali platite. Možeš i ti Vedrane platiti za njih, ali nemoj džabnih života ti....cijeli život gledam kako se bez karte ulazi na Grbavicu, zajebite to više....
![]()
![]()
Mislim da je u pitanju stara garda, tipa Mišo Smajlovic, Eldin Spreco i sl. Oni ljudi čijom zaslugom i dan danas postojimo.Valter je napisao/la:Ako se radi o desetak legendi (zna se koji su to) i o pođekojem jačem sponzoru halal bilo, inače potpuno si u pravu, trebalo bi prestati sa praksom nekakvih gratis ulaznica, pogotovo ti što ih dobijaju itekako su solventni. Inače neka gledaju u 22h reprizu na TV Vogošća.Veteran je napisao/la:Ma legende....ne zlažem se da bilo ko treba dobiti gratis ulaznicu za bilo koju utakmicu. Izvinite gospodo najmanje što možete dati Želji je yebena godišnja karta. Neka Vas u VIP loži naravno treba tako ali platite. Možeš i ti Vedrane platiti za njih, ali nemoj džabnih života ti....cijeli život gledam kako se bez karte ulazi na Grbavicu, zajebite to više....
![]()
![]()
Kako ovaj plavo bijeli zapad izgleda lijepo. Postoji li ikakva mogućnost da ona crvena buregzinica promijeni boju?Leon_Professional je napisao/la:Lajv, na direktnoj liniji sa vama @fk1921
Hvala fk1921