Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 14, 2016 3:43 pm

Mozel se vidjeti sta na treningu? Ako ne moze da ne idem onda bzvze, jos ako odem a nema treninga u 6h uslikat cu ako budem mogao istok sta se radi na stadionu i tak to :D

Ajzea i pokemoni :rofl: :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 14, 2016 3:46 pm

Bavil se ko aktivnim skupljanjem pokemona? Ja ih imam 35 :ganja:
Željezničar ante portas !

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet jul 14, 2016 3:48 pm

iggy2377 je napisao/la:Molim jedan info da li ima trening veceras i u koliko je sati?

U 18h
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet jul 14, 2016 3:49 pm

fk1921 je napisao/la:Mozel se vidjeti sta na treningu?
Nista specijalno :roll: ...sipke sve zaklanjaju :ganja:

fk1921

čet jul 14, 2016 3:50 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
Ozb bolan :D da ne dolazim bzvze...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet jul 14, 2016 3:53 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
irfo je napisao/la:jel bio ko na treningu jutros? da nam malo isprica
Imas na nekoj od predhodnih stranica.. Standardan trening.. Zanimljivosti su da Jahic ima nekih problema sa koljenom pa je veci dio treninga radio po posebnom rezimu i nije bilo Bekrica a razlog ne znam..
iggy2377 je napisao/la:Molim jedan info da li ima trening veceras i u koliko je sati?
Meni rekose u 18h al nemoj me drzati za rijec..
Ženi se Bekrija u srijedu, što znači ništa od njega definitivno :lol:

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet jul 14, 2016 3:53 pm

fk1921 je napisao/la:
Nemam pojma legendo...trening ko trening. Jutros su igrali dvije ekipe sa dzokerima na skracenom terenu. Uzeo clansku, godisnju, pogledao pola sata treninga i razgulio.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet jul 14, 2016 3:55 pm

AsharaK je napisao/la:Bavil se ko aktivnim skupljanjem pokemona? Ja ih imam 35 :ganja:
A to su one budale što ulicom idu i gledaju u mobitel, a saobraćaj zaustavljaju, izginuće neko zbog tih pokemona.

delinjo
Kontakt:

čet jul 14, 2016 3:59 pm

e cuj Zuban donio vise dobrog nego loseg ....vanserijskog talenta je uspio prodati cak za 500 hiljada necega :ganja: :ganja:

kako bi neko govno upakovao i prodao :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

shzna
Kontakt:

čet jul 14, 2016 4:00 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la: Ženi se Bekrija u srijedu, što znači ništa od njega definitivno :lol:
Još između 2 Bajrama. Uhh :shisha:
1987

Neandertalac

čet jul 14, 2016 4:01 pm

delinjo je napisao/la:e cuj Zuban donio vise dobrog nego loseg ....vanserijskog talenta je uspio prodati cak za 500 hiljada necega :ganja: :ganja:

A sta je to lose donio/ uradio?
Željeznicar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

čet jul 14, 2016 4:04 pm

Neandertalac je napisao/la:
delinjo je napisao/la:e cuj Zuban donio vise dobrog nego loseg ....vanserijskog talenta je uspio prodati cak za 500 hiljada necega :ganja: :ganja:

pa eto brate u mom postu ti je odgovor i na to pitanje !!

ali helem nejse bilo proslo ...ima kod komsija rasprodaja i talovi gore ce bolje proci :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

fk1921

čet jul 14, 2016 4:07 pm

fk1921 je napisao/la:
Nemam pojma legendo...trening ko trening. Jutros su igrali dvije ekipe sa dzokerima na skracenom terenu. Uzeo clansku, godisnju, pogledao pola sata treninga i razgulio.
Aha znaci vidi se ipak, haj odo onda ako sta uslikam javim vam se :D
04.03.2015

Neandertalac

čet jul 14, 2016 4:11 pm

delinjo je napisao/la:

ali helem nejse bilo proslo ...ima kod komsija rasprodaja i talovi gore ce bolje proci :palacgore:

Aha. Po tvojoj slobodnoj procjeni, za koliko smo tu osteceni?

Dalje, ima li jos neki igrac da ga je prodao ispod cijene, ili neki transfer da je on ucestvovao?

I za kraj, za koliko inace idu igraci iz nase lige, za koje cifre?@
Željeznicar za život cijeli!

Budi Željo
Kontakt:

čet jul 14, 2016 4:13 pm

Neandertalac je napisao/la:[quote="

Prvi post i odmah u kost.

Pa onda nakon par replika i pacica koji se nakace dolazi TM87 kao provjereni insajder, osoba od povjerenja i hladno baci palac na ovo.

Ako cemo ovako sa legendama i ljudima koji su nam valjali, pa makar i jedan mali djelic, onda smo moralno na jako niskim granama.

Razmislite malo sta pisete i radite.

S obirom da sam pratio tvoje pisanje, jednostavno se necu spustati na tvoj mahalski nivo i nastaviti sa daljnom diskusijom.
Ja sam imao uposlenika u svojoj firmi koji je bio sjajan ali je onda odlučio da bi on isti taj posao mogao sam da radi ali da se koristi mojim resursima. Naravno udaljen je i dobio je otakaz a samim tim i ostao bez resursa. Nije bio sretan zbog toga. Možda ces shvatiti poentu ali mislim da ipak neces...

Ne želim nikoga da osudjujem, decko je upisan zlatnim slovima i svaka mu cast! Ali uvijek ima ona druga strana medalje. Sto se mene tiče može i Fata biti predsednik ako ce to znaciti da cemo biti stabilan i uspjesan klub.

lp
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

fcz
Kontakt:

čet jul 14, 2016 4:16 pm

Ne znam sta je istina oko svega ovoga jer sam samo obican navijac. Medjutim, para mi usi kad se kaze da nam je Zuban donio milion maraka. Milion maraka nam je donio nas mozda i najveci poslijeratni dragulj Amir Hadziahmetovic. Donijeli su nam ih i treneri koji su ga trenirali, pomogli mu da se razvije i davali mu sansu. Zuban je tu samo posredovao oko transfera i ugovorio cifru koja je za tako talentovanog momka... pa eto, onako.

Ljudi koji zaista daju Zelji su oni cija se imena ovih dana upisuju na fasadu plavog salona, oni koji od svojih plata, penzija, dzeparaca i uzina odvajaju da kupe kartu, uclane se u klub i ucestvuju u izgradnji stadiona - a jedina korist i jedini interes koji imaju je da kad sudija odsvira kraj Zeljo na semaforu ima barem jedan gol vise od protivnika.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

delinjo
Kontakt:

čet jul 14, 2016 4:20 pm

delinjo je napisao/la:

Aha. Po tvojoj slobodnoj procjeni, za koliko smo tu osteceni?

Dalje, ima li jos neki igrac da ga je prodao ispod cijene, ili neki transfer da je on ucestvovao?

I za kraj, za koliko inace idu igraci iz nase lige, za koje cifre?@
A po tvojoj procjeni koliko vrijedi jedan pd najvecih dragja naseg fudbala... Momka koji je sa 17 god bio nositelj igre u jednom takvom klubu kao sto je Zeljo... Momak koji je sa tih istih 17 godina dominirao u odnosu na evropske igrace... E sad ti meni reci jel to kosta 500 hiljada necega... I jel nas Zuban ostetio... Dobar menadjer prodaje govna kpja upakuje i tako dpnosi korist sebi klubu i ostalima... A ako je tebi uspjeh dragulja prodati za one smjesne pare svaka cast... Cak mislim da bi ga i ja prpdao za te pare bez dana staza u tim vodama...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

SWRA_1921
Kontakt:

čet jul 14, 2016 4:22 pm

Realno, sramota je da Bulja koji ima jos godinu ugovora ode za iste pare kao Bajic i Hadziahmetovic koji su pojeli ovu ligu (Bajic pogotovo). ;) Realno, smijurija je da se postavljaju smijesne otkupne klauzule (Amir) kada se potpisuje ugovor sa igracem, pa onda Boga molis da izvuces koju kintu vise za tog igraca da ne bi otisao za tu smijesnu cifru.

Realno, moze 100 puta bolje, zato pustimo ih da pokazu sta mogu. Imaju kredita jos koliko hoces a vjerujem da rade samo u korist Zelje. Sve do sada upucuje na to jer ne vidim nigdje primjere lopovluka, ako ih znate, iznesite ovdje, ili sutite. ;) Jednostavno...
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u čet jul 14, 2016 4:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jul 14, 2016 4:23 pm

Jednostavno nije znao bolje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

fk1921

čet jul 14, 2016 4:32 pm

Hocel ko doci na trening? :D
04.03.2015

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava