...
Samir Memisevic dobro dosoirfo je napisao/la:gdje si to cuoSIMA_SIMAU je napisao/la:Jel' istina ovo da je potpisao Memisevic?
Familiju mu yebem onu odvratnu...i šta kaže čar derbija....raspali se daBogda....Omar500 je napisao/la:
...
Ja sam za Jocu al da nam kosi trvau i brise kopacke LendricuLeon_Professional je napisao/la:Rekao je Ćelo da Memisevic ima 3 inostrane ponude i da ce se realizovati ovih dana, a Joco ode da se obezbijedi za zivot i nece mu praviti probleme.
Ja se ne nadam Memisu, mada volio bi da dodje.
@Jaozinho, ne rise, znas isto sto i ja![]()
Sta ce klosar...popusio ga je on maksimalno odletit ce u prva 4 kolaOmar500 je napisao/la:
...
Kad ce video za Memisa brata ha haLARS1921 je napisao/la:Naravno da je zajebancijaSIMA_SIMAU je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Kaze Kostić fali mu igrača u vezi, pregovaramo sa Anelom Hadžićem
Eh ovo ode u pm...nadam se da je zajebancija![]()
Kad potpiše mirso, idemo svi za mirsu, lažni insajderi banKazanova je napisao/la: Kad ce video za Memisa brata ha ha
Veteran je napisao/la:Familiju mu yebem onu odvratnu...i šta kaže čar derbija....raspali se daBogda....Omar500 je napisao/la:
...
![]()
![]()
ha ha nista je ne obecajem sto znam cujem iznesem bgm , za stilu sam iznjeo sto sam cuo al brt 20.000 platu trazi jbgGrbavica je napisao/la:Mirso je zajebo Koldžu po obećanjima koja je davao...
pa ok je to sto govoris i sve stoji ali moze se to rijesiti i na drugi nacin...sve sto uniste naplatis masno ugovorom i kraj price...pa nek lome i ostete svoj klub nije frkaModel1964 je napisao/la:Veteran je napisao/la:Familiju mu yebem onu odvratnu...i šta kaže čar derbija....raspali se daBogda....Omar500 je napisao/la:
...
![]()
![]()
![]()
![]()
Da ponovim, da ne zaboravimo
Ja sam svjedok kako su pitari slavili kada je 92 gorila Grbavica. Svjedok sam raznoraznih podmetanja prije rata , svjedok sam kako su nam otimali igrace kada su se osnovali i otimacine u toku zadnjeg rata. Poznajem pitare koji su naše igrace slali na prvu liniju i naslađivali se. Sjecam se kako su puštali CZ da ih kara samo da Željo nebi bio prvak. Sjetite se zluradog osmjeha Dinokia pored krova na zapadu kada ga je snjeg oborio. Njihova mržnja proizilazi iz mahalskog gena koji misli da su oni dovoljni u ovom gradu, iz ubjeđenja da je njihova mahala početak i kraj svijeta, da drugo i drugi ne postoje. Njihov mentalni sklop se hrani idejom da nas uništi. Ko je pisao UEFI da lažiramo tekme(Leotar), ko nam šalje inspekcije raznih vrsta?
Nebi me zacudilo da se zavuku na zapad i naprave kakav incident, na sve su spremni.
Zato... SAMO PO PRAVILIMA,5 PROCENATA I KRAJ PRIČE! ako je njima u interesu 1700 mjesta, ok. Nama je u interesu da se na Grbavici uživa u fudbalu i druženju a ne da se strepi od ološa koji uništava sve pred sobom.
Od koga da naplatiš, kako? Jedino da daju predujam! Podpišu ugovor i nece da plate. Haj ti pa ganjaj to.delinjo je napisao/la:pa ok je to sto govoris i sve stoji ali moze se to rijesiti i na drugi nacin...sve sto uniste naplatis masno ugovorom i kraj price...pa nek lome i ostete svoj klub nije frkaModel1964 je napisao/la:Veteran je napisao/la:
Familiju mu yebem onu odvratnu...i šta kaže čar derbija....raspali se daBogda....
![]()
![]()
![]()
![]()
Da ponovim, da ne zaboravimo
Ja sam svjedok kako su pitari slavili kada je 92 gorila Grbavica. Svjedok sam raznoraznih podmetanja prije rata , svjedok sam kako su nam otimali igrace kada su se osnovali i otimacine u toku zadnjeg rata. Poznajem pitare koji su naše igrace slali na prvu liniju i naslađivali se. Sjecam se kako su puštali CZ da ih kara samo da Željo nebi bio prvak. Sjetite se zluradog osmjeha Dinokia pored krova na zapadu kada ga je snjeg oborio. Njihova mržnja proizilazi iz mahalskog gena koji misli da su oni dovoljni u ovom gradu, iz ubjeđenja da je njihova mahala početak i kraj svijeta, da drugo i drugi ne postoje. Njihov mentalni sklop se hrani idejom da nas uništi. Ko je pisao UEFI da lažiramo tekme(Leotar), ko nam šalje inspekcije raznih vrsta?
Nebi me zacudilo da se zavuku na zapad i naprave kakav incident, na sve su spremni.
Zato... SAMO PO PRAVILIMA,5 PROCENATA I KRAJ PRIČE! ako je njima u interesu 1700 mjesta, ok. Nama je u interesu da se na Grbavici uživa u fudbalu i druženju a ne da se strepi od ološa koji uništava sve pred sobom.
kolko je to sigurno mirsoKazanova je napisao/la:Samir Memisevic dobro dosoirfo je napisao/la:gdje si to cuoSIMA_SIMAU je napisao/la:Jel' istina ovo da je potpisao Memisevic?
irfo je napisao/la: kolko je to sigurno mirso,
Isplati se bgm stili dati 20 hiljada to je garantovana titula
Opet bi to bila jeftinija titula od one sarajeva od prosle godineLARS1921 je napisao/la:irfo je napisao/la: kolko je to sigurno mirso,
štila ne priča u markama, samo strane valute
Ma brate trebamo bit realni u ovom trenutku je stila daleko od nas , Memisa i kone i zele ali mi imamo neku prednost, sigurno je bolji i kvalitetniji od grka italijana trenutno, pa cak jahica od jahica bar meniirfo je napisao/la:kolko je to sigurno mirsoKazanova je napisao/la:Samir Memisevic dobro dosoirfo je napisao/la: gdje si to cuo,