Posto sam ja spomenuo tih 5%, a vidim da se mnogi hvataju za taj bas procenat, tu sam mislio iskljucivo na organizovanu skupinu koja ce doci, Horde Zla. Zdenka njima, super bi bila ta gusca mreza, da apsolutno nista u teren ne moze uci. Ostali navijaci Sarajeva, ko hoce, neka udje na sjever medju ostale Zeljine. I ja bih volio da bude prava derbi atmosfera, ali kada bi im dali skoro pa pola juga, nasi bi navijaci bili osteceni, jer uvijek ima par metara praznog mjesta izmedju navijaca, i onda skontajte, jos bi nasi nagurani bili na zdenku odakle se nista ne vidi. Ne treba biti supak, ali takvi su nam uslovi, sta sad, trebaju ispastati ljudi koji su uzeli godisnje za sjever? Bit ce to druga situacija kada se izgradi istocna tribina, dio istoka koji se spaja sa sjeverom za navijace Sarajeva, za Hz zdenku malo povecati i to je to. Jednostavno, mora se paziti na sigurnost, a neki kao da zaboravljaju sta su znali sve raditi na stadionu HZ. Ja bih najvise volio zdravu, derbi atmosferu, da nema razmaka medju navijacima, da su razmijesani, kao sto vidimo na poslijeratnim snimcima derbija na Grbavici, ali nazalost nije tako. Bit ce to sve uredu, ne trebamo mi opet ovoliko glavu razbijati

A sto se rezultata tice, ja se ne usudjujem prognozirati. Reci cu opet, bio bih super zadovoljan remijem, da se ne krene porazom u sezonu, pogotovo ne od vjecitih rivala. Bit ce to spektakularan dogadjaj, uvjeren sam u to, ali covjece, nikad docekati, oduzilo se pravo