Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 12, 2016 10:45 pm

gavran je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Idu li im Dulja i Benko ?
Dulja sigurno nece benko nista se ne zna
neda niko 4 miliona za dlakavo cudoviste
Navodno odbili 1 mil eura i 30 posto od sljedeceg transfera !! :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:48 pm

diego1921 je napisao/la:
gavran je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: Dulja sigurno nece benko nista se ne zna
Odbili su najveće ponude od nas i Empolija.
Ko će ba za bucka dati milion eura plus toliki procenat?
:cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

diego1921
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:51 pm

Plava Porodica je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
gavran je napisao/la:
Bucko po Carsiji forsira tu pricu ! :kafa:

avlami97
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:52 pm

storm_raider je napisao/la:Za pocetak da Istok izgradimo i titulu vratimo.
To bi bilo super, ako bi se ostvarilo. Za Istok sam skoro siguran, da ćemo ga napraviti, pod uslovom da ne bude nekih podmetanja od "prijatelja".

Vratiti tiulu bi bilo više od očekivanog (po meni), ali izlazak u Evropu kroz KUP ili prvenstvo bi bilo sasvim OK. Trebamo biti strpljivi. Strpljen - spašen. Sezonu 2011/2012 smo prekucali i titulu obezbjedili haman nakon 2/3 prvenstva. Te sezone smo oborili skoro sve rekorde, a nakon uvodna 4 kola smo imali samo 4 boda. :kafa:

Šta hoću reći? Moramo biti strpljivi ili saburli, što ja volim kazati. Svako drugo razmišljanje i vršenje pritiska na igrače, trenera, a samim tim i na Upravu nam ne bi ništa dobro donijelo. Može biti samo kontraproduktivno.

Primarni cilj Želje u svakoj sezoni mora biti osvajanje oba trofeja, ali to je samo CILJ, koji ne treba biti imperativ. Moje razmišljanje - cilj dupla kruna - izlazak u Evropu ekstra stvar. U desetak godina osvojiti 3-4 trofeja i u tom periodu minimalno izaći 8 puta u Evropu je sasvim OK. Sve preko je uživanje :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Jaozinho22

uto jul 12, 2016 10:52 pm

Naša je najveća ponuda bila.Pustite njihove šuplje oni su lafo i za Veladžića odbili 300k i za Osmanovića 250 :lol:
@PlavaPorodica ma to je klauzula,Zvezda oko 3 mil traži a ako uđu u grupnu fazu neće nikog ni prodavat osim Ibaneza.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:53 pm

diego1921 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la: Navodno odbili 1 mil eura i 30 posto od sljedeceg transfera !! :ganja:
Bucko po Carsiji forsira tu pricu ! :kafa:
Kakvih je priča čula ta ista Čaršija...
Kažem ne znam,ali iskreno ne vjerujem..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:54 pm

najvece frustracije u meni izazivaju ovi komentari kako mi nemamo uslova,i na svaki komentar za neuspjeh nasih klubova,sportista opcenito krivimo uslove...ok nemamo uslova...da ste vidjeli kakav je klub pobjedio seltik,na kakvom stadionu igraju,teren za ragbi bukvalno...hiljadu linija po terenu prepravljali i ljudi pobjede seltika...jedna Lipaja Salzburg drzi u egalu...ne moaram pisati kako je Apoel prosao protiv TNS-a....itd itd ...mi moramo prestati da trazimo izgovore u svemu eto svi su krivi a nije krivo to sto nemamo talenta i snage da trcimo u svim sportovima...pa ova Legia nije nista posebno ...usudit cu se reci ispodprosjecna evropska ekipa...nisam pristrasan ali onaj Plzen od prije par godina je Real za ovu Legiu...ali ko je kriv nasim ekipama kad se osjeti strah,nasoj svakoj ekipi treba pola sata samo da vide da mogu igrati...Zrinjski cim je malo krenuo naprijed zabio je gol ...Sloboda i Siroki su sami sebe pobjedili ...mozda sam lud ali ove ekipe vecinom su u 5 deka sa nama ja imam takav utisak i uvijek cu biti pri tome...pa eto ova Legia je mozda bolja za 2 igraca indivudalno i to za nijansu i nista posebno ...jbg mi samo sebe izbacujemo iz evrope ...prije ce klub sa MALTE I FARSKIH OTOKA igrati grupe nego neki nas kolektiv jer nam je takav mentalitet...ako ce biti izuzetaka nek to budemo mi...jebote grob pravi se oed Legie neki Real Madrid....MA NI BLIZU !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

diego1921
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:56 pm

Plava Porodica ne vjerujem ni ja u te price,al eto on forsira to,fo Nant to ponudio ! :ganja:
Kad ima trening u cetvrtak,kontao sam tad po godisnju ako Bog da ,pa da vidim na sta lice !! :kafa:

ChWilla
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:58 pm

delinjo je napisao/la:najvece frustracije u meni izazivaju ovi komentari kako mi nemamo uslova,i na svaki komentar za neuspjeh nasih klubova,sportista opcenito krivimo uslove...ok nemamo uslova...da ste vidjeli kakav je klub pobjedio seltik,na kakvom stadionu igraju,teren za ragbi bukvalno...hiljadu linija po terenu prepravljali i ljudi pobjede seltika...jedna Lipaja Salzburg drzi u egalu...ne moaram pisati kako je Apoel prosao protiv TNS-a....itd itd ...mi moramo prestati da trazimo izgovore u svemu eto svi su krivi a nije krivo to sto nemamo talenta i snage da trcimo u svim sportovima...pa ova Legia nije nista posebno ...usudit cu se reci ispodprosjecna evropska ekipa...nisam pristrasan ali onaj Plzen od prije par godina je Real za ovu Legiu...ali ko je kriv nasim ekipama kad se osjeti strah,nasoj svakoj ekipi treba pola sata samo da vide da mogu igrati...Zrinjski cim je malo krenuo naprijed zabio je gol ...Sloboda i Siroki su sami sebe pobjedili ...mozda sam lud ali ove ekipe vecinom su u 5 deka sa nama ja imam takav utisak i uvijek cu biti pri tome...pa eto ova Legia je mozda bolja za 2 igraca indivudalno i to za nijansu i nista posebno ...jbg mi samo sebe izbacujemo iz evrope ...prije ce klub sa MALTE I FARSKIH OTOKA igrati grupe nego neki nas kolektiv jer nam je takav mentalitet...ako ce biti izuzetaka nek to budemo mi...jebote grob pravi se oed Legie neki Real Madrid....MA NI BLIZU !!
čini ti se. u jednoj utakmici se sve može desiti, pa i u dvije. ali za kontinuitet rezultata trebaju uslovi.

10 godina će sad otkad je ovaj sistem, niko naš ni slučajno nije prošao u grupe. to je svake godine po 4 ekipe da pokušaju, nikome da se sluči, poklopi nijednom. to ne može biti slučajno. ne možeš imati peh 40 puta...a i mentalni kvalitet je kvalitet.
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:58 pm

diego1921 je napisao/la:Plava Porodica ne vjerujem ni ja u te price,al eto on forsira to,fo Nant to ponudio ! :ganja:
Kad ima trening u cetvrtak,kontao sam tad po godisnju ako Bog da ,pa da vidim na sta lice !! :kafa:

Ovako raja na carsiji izgleda kad im Duljevic pocne bacati bombe o tim ponudama :ganja:
slika
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u uto jul 12, 2016 10:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

fk1921

uto jul 12, 2016 10:59 pm

diego1921 je napisao/la:Plava Porodica ne vjerujem ni ja u te price,al eto on forsira to,fo Nant to ponudio ! :ganja:
Postavili su sipke, neces nista vidjeti :kafa:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

delinjo
Kontakt:

uto jul 12, 2016 11:01 pm

ChWilla je napisao/la:
delinjo je napisao/la:najvece frustracije u meni izazivaju ovi komentari kako mi nemamo uslova,i na svaki komentar za neuspjeh nasih klubova,sportista opcenito krivimo uslove...ok nemamo uslova...da ste vidjeli kakav je klub pobjedio seltik,na kakvom stadionu igraju,teren za ragbi bukvalno...hiljadu linija po terenu prepravljali i ljudi pobjede seltika...jedna Lipaja Salzburg drzi u egalu...ne moaram pisati kako je Apoel prosao protiv TNS-a....itd itd ...mi moramo prestati da trazimo izgovore u svemu eto svi su krivi a nije krivo to sto nemamo talenta i snage da trcimo u svim sportovima...pa ova Legia nije nista posebno ...usudit cu se reci ispodprosjecna evropska ekipa...nisam pristrasan ali onaj Plzen od prije par godina je Real za ovu Legiu...ali ko je kriv nasim ekipama kad se osjeti strah,nasoj svakoj ekipi treba pola sata samo da vide da mogu igrati...Zrinjski cim je malo krenuo naprijed zabio je gol ...Sloboda i Siroki su sami sebe pobjedili ...mozda sam lud ali ove ekipe vecinom su u 5 deka sa nama ja imam takav utisak i uvijek cu biti pri tome...pa eto ova Legia je mozda bolja za 2 igraca indivudalno i to za nijansu i nista posebno ...jbg mi samo sebe izbacujemo iz evrope ...prije ce klub sa MALTE I FARSKIH OTOKA igrati grupe nego neki nas kolektiv jer nam je takav mentalitet...ako ce biti izuzetaka nek to budemo mi...jebote grob pravi se oed Legie neki Real Madrid....MA NI BLIZU !!
čini ti se. u jednoj utakmici se sve može desiti, pa i u dvije. ali za kontinuitet rezultata trebaju uslovi.

10 godina će sad otkad je ovaj sistem, niko naš ni slučajno nije prošao u grupe. to je svake godine po 4 ekipe da pokušaju, nikome da se sluči, poklopi nijednom. to ne može biti slučajno. ne možeš imati peh 40 puta...a i mentalni kvalitet je kvalitet.
normalno brate cinjenica je da mi radimo pogresno tj ne radimo pravilno ali mi je glupo konstantno vrtiti pricu o uslovima i da je to glavni razlog,kad nije ...brate nedavno sam citao koliko ima drzava ciji se klubovi nisu plasirali i grupe...veoma malo zemalja medju kojima smo i mi ...a da stvar bude gora u grupe su upadali klubovi iz zemalja kojima fudbal uopste nije u fokusu niti je glavni sport ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

diego1921
Kontakt:

uto jul 12, 2016 11:04 pm

fk1921 je napisao/la:
Postavili su sipke, neces nista vidjeti :kafa:
Zavrsio sam ja to s Misketom ! :ganja:
Brko vjeruj mi da je jos gore !! Nadam se da cemo ih uzeti na derbiju,da se kerovi odmah raspadnu !! :kafa:

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 12, 2016 11:05 pm

U 10 je trening napisa Ipe juče.
Planirao sam i ja ići..
Valjda još nisu kakvu platformu na one šipke postavili :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

diego1921
Kontakt:

uto jul 12, 2016 11:15 pm

U 10 je trening napisa Ipe juče.
Planirao sam i ja ići..
Valjda još nisu kakvu platformu na one šipke postavili :ganja:
Vidio sam da je to Ipe napisao,kontam da nece dva biti ! :ganja:
Imal kakvih informacija,niko nista ne prica..Osjecam se kao da smo u Sjevernoj Koreji !! :ganja:

Model1964

uto jul 12, 2016 11:30 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Da nije bilo ove vrucine ubila bi ih Legija tri razlike, zato će u revansu. Ljudi jači za klasu. Spora igra Zrinjskog ko ih svih naših timova u Evropi. Ova se mrljavina baš više ne može gledati, kretanje loše, bezidejno naprijed bez ikakve akcije, taktika je bila samo ne primiti go itd. Kostić ako ubrza igru kao što se priča ovaj Zrinjski nema šta tražiti.
:palacgore: :palacgore:
Ako se po jutru sezona poznaje :rofl: , nas niko nece ni vidjeti, toliko smo se ubrzali u odnosu na protivnike. Mislim da ce se pitati * Šta bi*
Ovaj moj jaro što me je izvjestavao sa tekme protiv Arsenala, danas samoincijativno :) odgledo tekmu tepsija protiv Rusa. Jako cijenim njegov sud jer gleda sa strane i neke stvari vidi bolje. Igraji su 4 4 2 sa igracima koji nisu za tu formaciju. Slabo se krecu i pojedinacno i po linijama. Na sredini samo Saric ostalo posmatraci. Odbrana spora i kada ih presingom napadnu nastaje panika koju bi naši trebali iskoristiti. Kroz sredinu im se najlkše dolazi do gola. Bokovi su im nešto bolji ali ništa posebno. Depilirani solira i slabo igra odbranu. Tuzlaci :) solidni kao i crnogorci. Nije ni moje ni Violino :) da predpostavljamo taktiku za derbi :) ali... Fizicki smo tri puta jaci. Brži 12 puta. Držati skupa linije, konstantno pritiskati zadnju liniju jer ne postoji zadnji vezni i stoperi neznaju šta sa loptom. Šalju duge na Ahmetovica(što mi je ovo poznato :) ) pa ako prođe. On se jako dobro krece i ucestvuje u igri ali Toskic i Kosoric ce to odraditi. Ja nisam upratio ali jaro jeste :) golman unjihke :) je tanak na niskim loptama.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

fk1921

uto jul 12, 2016 11:32 pm

Gledam transfermarkt nasu ekipu i kone, Boze dragi kako zukanovic dize cijene preofirno njihovim igracima, za pola godine duplo vrijede.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

fk1921

uto jul 12, 2016 11:39 pm

Model1964 je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Da nije bilo ove vrucine ubila bi ih Legija tri razlike, zato će u revansu. Ljudi jači za klasu. Spora igra Zrinjskog ko ih svih naših timova u Evropi. Ova se mrljavina baš više ne može gledati, kretanje loše, bezidejno naprijed bez ikakve akcije, taktika je bila samo ne primiti go itd. Kostić ako ubrza igru kao što se priča ovaj Zrinjski nema šta tražiti.
Ako se po jutru sezona poznaje :rofl: , nas niko nece ni vidjeti, toliko smo se ubrzali u odnosu na protivnike. Mislim da ce se pitati * Šta bi*
Ovaj moj jaro što me je izvjestavao sa tekme protiv Arsenala, danas samoincijativno :) odgledo tekmu tepsija protiv Rusa. Jako cijenim njegov sud jer gleda sa strane i neke stvari vidi bolje. Igraji su 4 4 2 sa igracima koji nisu za tu formaciju. Slabo se krecu i pojedinacno i po linijama. Na sredini samo Saric ostalo posmatraci. Odbrana spora i kada ih presingom napadnu nastaje panika koju bi naši trebali iskoristiti. Kroz sredinu im se najlkše dolazi do gola. Bokovi su im nešto bolji ali ništa posebno. Depilirani solira i slabo igra odbranu. Tuzlaci :) solidni kao i crnogorci. Nije ni moje ni Violino :) da predpostavljamo taktiku za derbi :) ali... Fizicki smo tri puta jaci. Brži 12 puta. Držati skupa linije, konstantno pritiskati zadnju liniju jer ne postoji zadnji vezni i stoperi neznaju šta sa loptom. Šalju duge na Ahmetovica(što mi je ovo poznato :) ) pa ako prođe. On se jako dobro krece i ucestvuje u igri ali Toskic i Kosoric ce to odraditi. Ja nisam upratio ali jaro jeste :) golman unjihke :) je tanak na niskim loptama.
Sve ti je dobro rekao :D gledao sam ja tekmu, Saric jedino top pojacanje kod njih, Boga pitaj sto je napustio Slobodu
04.03.2015

Jaozinho22

uto jul 12, 2016 11:43 pm

Znaci jaka niska i u ćošu :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Model1964

uto jul 12, 2016 11:44 pm

fk1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Sve ti je dobro rekao :D gledao sam ja tekmu, Saric jedino top pojacanje kod njih, Boga pitaj sto je napustio Slobodu
Znaci Karanje u šupak bez mazanja im sljeduje u Dolini :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava