NijePlava Porodica je napisao/la:@Pintol je mešćini malo ironičan.On je uživo sa terena

IPE NEMA SLIKAAAAA
NijePlava Porodica je napisao/la:@Pintol je mešćini malo ironičan.On je uživo sa terena
A sto je najjace lajka frajer sve komentare o zeljiLARS1921 je napisao/la:Pridružite se akciji muntanja Samira Memiševića da dođe na Grbavicu. Sve što trebate uraditi je otvoriti profil dotičnog i na prvu sliku u komentaru napisati očekujemo te sutra na prozivci.
![]()
![]()
irfo je napisao/la:A sto je najjace lajka frajer sve komentare o zeljiLARS1921 je napisao/la:Pridružite se akciji muntanja Samira Memiševića da dođe na Grbavicu. Sve što trebate uraditi je otvoriti profil dotičnog i na prvu sliku u komentaru napisati očekujemo te sutra na prozivci.
![]()
![]()
Mislim da od toga nema nista, pripreme su zavrsene i cisto sumnjma da ce bilo ko vise doci. Tako da on ostaje u Radniku ili ide vani ako ima ponudu.LARS1921 je napisao/la:Pridružite se akciji muntanja Samira Memiševića da dođe na Grbavicu. Sve što trebate uraditi je otvoriti profil dotičnog i na prvu sliku u komentaru napisati očekujemo te sutra na prozivci.
![]()
![]()
Elegant je napisao/la:Mislim da od toga nema nista, pripreme su zavrsene i cisto sumnjma da ce bilo ko vise doci. Tako da on ostaje u Radniku ili ide vani ako ima ponudu.LARS1921 je napisao/la:Pridružite se akciji muntanja Samira Memiševića da dođe na Grbavicu. Sve što trebate uraditi je otvoriti profil dotičnog i na prvu sliku u komentaru napisati očekujemo te sutra na prozivci.
![]()
![]()
Mislio sam za ostale ako mozes da sarnes..baci i koju slikicuAsharaK je napisao/la:Bolji od Bekrića za klasu družepintol_TM87 je napisao/la:De nam ukratko napisi kakav je ko bio ako nije frka..AsharaK je napisao/la:Postali smo bolji kada je Hervas ušao
Pintol, baci ti misljenje, ako nisi gledao tekmu bar imas prijatelja nek šarne ko je kakav biopintol_TM87 je napisao/la:Mislio sam za ostale ako mozes da sarnes..baci i koju slikicuAsharaK je napisao/la:Bolji od Bekrića za klasu družepintol_TM87 je napisao/la: De nam ukratko napisi kakav je ko bio ako nije frka..![]()
Ma sta ce bekric propo..
Zasto mislis tako?fk1921 je napisao/la:jos malo pa ce ovaj forum postati smijurija...