Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 09, 2016 6:10 pm

ma ne sudite na osnovu prijateljskih utakmica !!! :DD:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:12 pm

Al im frajer zavuce golcinu.. :klanjase2:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:12 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Ma nije me strah Mirze bar znamo da ima vise jaci utakmica u nogama i bio je jedan od boljih igraca igrajuci za mladje kategorije Svedske
Kao da se mogu poredit utakmice za u19 sa seniorskim fudbalom pogotovu sto je derbi u pitanju, a on meni opcenito ne ulijeva nikako sigurnost, Lazic je sigurno spremniji u glavi za takve utakmice.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:15 pm

delinjo je napisao/la:ma ne sudite na osnovu prijateljskih utakmica !!! :DD:
Pricamo sta vidimo, da li je relevantno to je druga prica.
@Okolele ona 10 vrijedi haman duplo nego cijeli Zeljo.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sub jul 09, 2016 6:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:16 pm

cikazubo je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:Ma nije me strah Mirze bar znamo da ima vise jaci utakmica u nogama i bio je jedan od boljih igraca igrajuci za mladje kategorije Svedske
Kao da se mogu poredit utakmice za u19 sa seniorskim fudbalom pogotovu sto je derbi u pitanju, a on meni opcenito ne ulijeva nikako sigurnost, Lazic je sigurno spremniji u glavi za takve utakmice.
ma on je jako eksplozivan ...mislim da nismo nikada imali nekog tako eksplozivnog igraca ...medjutim za ono sto on igra ipak trebaju malo bolji tereni zato ovdje ne moze meda....on dok smiri loptu puska mu treba,i dok to uradi pisi propalo ...da su bolji tereni i da je moze gurnuti sebi iz prve da je opali...uhh :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:16 pm

Leon_Professional je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma ne sudite na osnovu prijateljskih utakmica !!! :DD:
Pricamo sta vidimo, da li je relevantno to je druga prica.
ma znam ali eto nista ti to nece reci,i neces dobiti odgovor ni na jedno pitanje iz ove utakmice :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Jaozinho22

sub jul 09, 2016 6:19 pm

Što se tiče manjeg sarajevskog kluba u 3 minutke sazetka možeš vidjet da im sredina ne postoji i da se igra zasniva "daj je na krilo il u prostor."
Već sam pisao o tome poslije utakmice s Zagrebom tako su i dali golove. Dakle poduplaj strane (odlična stvar za 4-4-2 formaciju u kojoj krila nisu klasična krila nego i veznjaci i krila) u sredini će se i napadači vraćat tako da očekujem da ih razbijemo taktički.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:20 pm

Ma prvo poluvrijeme Spartak pod rucnom igrao,u drugom ih ubise ljudi,mogli su jos dva gola najmanje dati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:24 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
ma on je jako eksplozivan ...mislim da nismo nikada imali nekog tako eksplozivnog igraca ...medjutim za ono sto on igra ipak trebaju malo bolji tereni zato ovdje ne moze meda....on dok smiri loptu puska mu treba,i dok to uradi pisi propalo ...da su bolji tereni i da je moze gurnuti sebi iz prve da je opali...uhh :ganja:
On je ako gledamo fizicki, najspremniji igrac u Želji, momak nenormalno trenira, ko mina je, al na terenu nekako djeluje izgubljen, mozda i nije za lijevog krila, ali ne mozes ga ni desno kad je tu Mićo, ne vjerujem da to ima veze sa terenima, sad su u ligi klubovi koji ce imat dobre terene kad nema padavina, nema vise oranica Lukavice, Zvornika, Mostara, Prijedora..
Bezveze komentarisete igru pitara, ljudi igraju sa Spartakom, njihovih 5-6 igraca vrijede ko i mi i pite zajedno.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:24 pm

neko i platu dobija da to gleda. a zasad djeluje vrijedno, pa vjerovatno gleda.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:31 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Što se tiče manjeg sarajevskog kluba u 3 minutke sazetka možeš vidjet da im sredina ne postoji i da se igra zasniva "daj je na krilo il u prostor."
Već sam pisao o tome poslije utakmice s Zagrebom tako su i dali golove. Dakle poduplaj strane (odlična stvar za 4-4-2 formaciju u kojoj krila nisu klasična krila nego i veznjaci i krila) u sredini će se i napadači vraćat tako da očekujem da ih razbijemo taktički.
Samo Dulja sto moze napraviti nesto 1 na 1. Kad imaju loptu nemaju neku ideju, vracaju se Saric ili Rustemovic po loptu i onda nabijaju na krila. Nemaju sredine sigurno, 2 napadaca izgledaju obojica jednodimenzionalno. Vidjet cemo kakvi smo mi, ali Spartak je bolji daleko ne mora ova tekma biti referent za uporedjivanje.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:35 pm

onaj ko zna igru i kome je to posao sigurno može vidjeti kakav je koncept, bez obzira na razliku u kvalitetu. mi teže...

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:43 pm

Dobro, ne valja sad ni komentarisati ostale ekipe. Sta je jos zabranjeno, pricati od Dadi, finansijama, zezat se, malo stvari ostaje koje su pozeljne.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:44 pm

nisam to uopšte ni napisao ni mislio.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:45 pm

1987 je napisao/la:Kad stize plava garnitura dresova?
@SIMA_SIMAU je napisao tokom sljedeće sedmice. Tako mu rečeno u fan shopu
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

cikazubo
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:47 pm

Sad zakljucivati slabosti kona protiv ovakvog protivnika je smijesno, kakav koncept kakav sistem igre, pa mi kad smo harali ligom dodjemo izraelcima, slovencima i slicnim nafiluju nas ko papriku ljudi. Opcenito je nigdje veze na osnovu prijateljskih zakljucivati jel neko taraba ili nije.

Jaozinho22

sub jul 09, 2016 6:49 pm

Pričamo konkretno o "Igri" tima a svakako znamo da su taraba :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:51 pm

Leon_Professional je napisao/la:Dobro, ne valja sad ni komentarisati ostale ekipe. Sta je jos zabranjeno, pricati od Dadi, finansijama, zezat se, malo stvari ostaje koje su pozeljne.
Komentariši i ne obaziri se, šta se ovdje sve komentariše..

Stevu od prve minute :D

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 09, 2016 6:55 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
1987 je napisao/la:Kad stize plava garnitura dresova?
@SIMA_SIMAU je napisao tokom sljedeće sedmice. Tako mu rečeno u fan shopu
Jeste tako je...na stanju samo imaju crni
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Whisperer

sub jul 09, 2016 6:56 pm

Okolele je napisao/la:Ma prvo poluvrijeme Spartak pod rucnom igrao,u drugom ih ubise ljudi,mogli su jos dva gola najmanje dati..
Said, dulja, ahmetovic trube prave , jedino im prolaznu ocjenu moze dobit saric onaj.. 8-)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava