Kao da se mogu poredit utakmice za u19 sa seniorskim fudbalom pogotovu sto je derbi u pitanju, a on meni opcenito ne ulijeva nikako sigurnost, Lazic je sigurno spremniji u glavi za takve utakmice.Dr. Kostic je napisao/la:Ma nije me strah Mirze bar znamo da ima vise jaci utakmica u nogama i bio je jedan od boljih igraca igrajuci za mladje kategorije Svedske
Pricamo sta vidimo, da li je relevantno to je druga prica.delinjo je napisao/la:ma ne sudite na osnovu prijateljskih utakmica !!!
ma on je jako eksplozivan ...mislim da nismo nikada imali nekog tako eksplozivnog igraca ...medjutim za ono sto on igra ipak trebaju malo bolji tereni zato ovdje ne moze meda....on dok smiri loptu puska mu treba,i dok to uradi pisi propalo ...da su bolji tereni i da je moze gurnuti sebi iz prve da je opali...uhhcikazubo je napisao/la:Kao da se mogu poredit utakmice za u19 sa seniorskim fudbalom pogotovu sto je derbi u pitanju, a on meni opcenito ne ulijeva nikako sigurnost, Lazic je sigurno spremniji u glavi za takve utakmice.Dr. Kostic je napisao/la:Ma nije me strah Mirze bar znamo da ima vise jaci utakmica u nogama i bio je jedan od boljih igraca igrajuci za mladje kategorije Svedske
ma znam ali eto nista ti to nece reci,i neces dobiti odgovor ni na jedno pitanje iz ove utakmiceLeon_Professional je napisao/la:Pricamo sta vidimo, da li je relevantno to je druga prica.delinjo je napisao/la:ma ne sudite na osnovu prijateljskih utakmica !!!
On je ako gledamo fizicki, najspremniji igrac u Želji, momak nenormalno trenira, ko mina je, al na terenu nekako djeluje izgubljen, mozda i nije za lijevog krila, ali ne mozes ga ni desno kad je tu Mićo, ne vjerujem da to ima veze sa terenima, sad su u ligi klubovi koji ce imat dobre terene kad nema padavina, nema vise oranica Lukavice, Zvornika, Mostara, Prijedora..delinjo je napisao/la:ma on je jako eksplozivan ...mislim da nismo nikada imali nekog tako eksplozivnog igraca ...medjutim za ono sto on igra ipak trebaju malo bolji tereni zato ovdje ne moze meda....on dok smiri loptu puska mu treba,i dok to uradi pisi propalo ...da su bolji tereni i da je moze gurnuti sebi iz prve da je opali...uhhcikazubo je napisao/la:Kao da se mogu poredit utakmice za u19 sa seniorskim fudbalom pogotovu sto je derbi u pitanju, a on meni opcenito ne ulijeva nikako sigurnost, Lazic je sigurno spremniji u glavi za takve utakmice.Dr. Kostic je napisao/la:Ma nije me strah Mirze bar znamo da ima vise jaci utakmica u nogama i bio je jedan od boljih igraca igrajuci za mladje kategorije Svedske
Samo Dulja sto moze napraviti nesto 1 na 1. Kad imaju loptu nemaju neku ideju, vracaju se Saric ili Rustemovic po loptu i onda nabijaju na krila. Nemaju sredine sigurno, 2 napadaca izgledaju obojica jednodimenzionalno. Vidjet cemo kakvi smo mi, ali Spartak je bolji daleko ne mora ova tekma biti referent za uporedjivanje.Jaozinho22 je napisao/la:Što se tiče manjeg sarajevskog kluba u 3 minutke sazetka možeš vidjet da im sredina ne postoji i da se igra zasniva "daj je na krilo il u prostor."
Već sam pisao o tome poslije utakmice s Zagrebom tako su i dali golove. Dakle poduplaj strane (odlična stvar za 4-4-2 formaciju u kojoj krila nisu klasična krila nego i veznjaci i krila) u sredini će se i napadači vraćat tako da očekujem da ih razbijemo taktički.
@SIMA_SIMAU je napisao tokom sljedeće sedmice. Tako mu rečeno u fan shopu1987 je napisao/la:Kad stize plava garnitura dresova?
Komentariši i ne obaziri se, šta se ovdje sve komentariše..Leon_Professional je napisao/la:Dobro, ne valja sad ni komentarisati ostale ekipe. Sta je jos zabranjeno, pricati od Dadi, finansijama, zezat se, malo stvari ostaje koje su pozeljne.
Jeste tako je...na stanju samo imaju crniEisenbahner1921 je napisao/la:@SIMA_SIMAU je napisao tokom sljedeće sedmice. Tako mu rečeno u fan shopu1987 je napisao/la:Kad stize plava garnitura dresova?
Said, dulja, ahmetovic trube prave , jedino im prolaznu ocjenu moze dobit saric onaj..Okolele je napisao/la:Ma prvo poluvrijeme Spartak pod rucnom igrao,u drugom ih ubise ljudi,mogli su jos dva gola najmanje dati..