poogotovo x nam ne odgsajo10 je napisao/la:Sa porazom ovdje smo skoro pa gotovo izgubili sve sanse za Evropu. Pa mi mozemo pricat sta hocemoNisam ocekivao nista bolje izdanje nego sto je slucaj bio prosli utakmica ali ovo je sramotno haha.
![]()
Izgubili smo definitivno sanse, nemamo mislim ni teoretske za evropu jer ce sarajevo i siroki dobiti do kraja.sajo10 je napisao/la:Sa porazom ovdje smo skoro pa gotovo izgubili sve sanse za Evropu. Pa mi mozemo pricat sta hocemoNisam ocekivao nista bolje izdanje nego sto je slucaj bio prosli utakmica ali ovo je sramotno haha.
![]()
Fuuj smrad onaj jadni. koji je ono hadalj ne mogu da vjerujemstorm_raider je napisao/la:Ma kada sam vidio da Blagojevicu uzima loptu da izvede slobodan udarac a ovaj mu je ne da, sve mim je jasno bilo. Bekricu mars napolje!
Nije premisanje nego kvalitet. Izuzev nekolika igraca kod nas nista mi bolji tim nemamo od Celika. Zasto to ljudi nemogu da shvate? Bekric, Sinisa, Bogicevic, Stanic - to je sve kvalitet ispod prosjeka koji vecina klubova imaju.mirsadmekic je napisao/la:premisanjeeee celika to je problemm drugg ovii ginuu iz celika dok nasii pickasoo ako nedadno u prvih 15 min goo bice jebenoneda_TM87 je napisao/la:ovakva igra je bila i protiv Drine, samo sto je Drina puno gora od Celika, pa s usvi govorili en valaj teren to je razlog, sta je sad razlog? mokar teren?
na klupi nit je murinjo nit amar osim, tako da od toga nema nistaOkolele je napisao/la:Bekrica odmah zamjeniti na startu a i u naredne dvije utakmice ga ostaviti sa klupe da pocinje..
pa vidis da nas trener nista ne rotira, drzi jedne te iste konstantno, kakv je ublehas EDIS MULALICChWilla je napisao/la:više su ginuli u pripremnim kad su se borili za tim pet puta...