Drina i Radnik nemaju sta da dobiju, Olimpik obezbjeđuje opstanak !MrRiccoli je napisao/la:vece su sanse da se oklizne siroki nego sarajevo dva puta. pa da smo makar bod uzeli danas i da pitari izgube u tuzli i eto ga al jok jbg kako je tako jeElegant je napisao/la:Siroki protiv Drine i Radnika se nece okliznut, cekamo kisk Sarajevu u Tuzli i remi sa Olimpikom !Kapiten je napisao/la:Ma idemo u evropu. Siroki ce se okliznut negdje. Ugi nam je danas podbacio..
Pa šta si očekivao od novinara iz Zenice, objektivnost?avlami97 je napisao/la:govnagovna.ba
Nakon toga eskalacija se desila na zapadnoj tribini stadiona, gdje je prvo verbalni, pa zatim i fizički sukob s domaćim pristalicama imao gostujući trener Edis Mulalić i njegov pomoćnik Elvis Karić
D. Kurbegović je autor ove nebulozne rečenicice i zbog toga ga nabijem na onu stvar. Govnu novinarskom je.bem sve mrtvo i živo, zbog gnusnih laži.
ako ih premiramo imaju itekako isto kao sto je danas imao i Celik, a siroki ne igra nista bolje od nas bar ne u zadnje dvije utakmiceElegant je napisao/la:Drina i Radnik nemaju sta da dobiju, Olimpik obezbjeđuje opstanak !MrRiccoli je napisao/la:vece su sanse da se oklizne siroki nego sarajevo dva puta. pa da smo makar bod uzeli danas i da pitari izgube u tuzli i eto ga al jok jbg kako je tako jeElegant je napisao/la:
Siroki protiv Drine i Radnika se nece okliznut, cekamo kisk Sarajevu u Tuzli i remi sa Olimpikom !
a šta je čelik danas imao da dobije?Elegant je napisao/la: Drina i Radnik nemaju sta da dobiju, Olimpik obezbjeđuje opstanak !
Upravo tako. Iskreno nismo Evropu ni zasluzili. Mozda nisu ni neki drugi koji ce je igrati, ali mene zanima samo Zeljo, tako da cu Zelju i da komentarisemSWRA_1921 je napisao/la:Nema Bga da odemo u EvropuA igraci nisu navijaci, oni su tu da se ponasaju profesionalno, sve ostalo povlaci sankcije.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
NIšta, jedino sad odgovara barem jednom da siroki x odigra a mi sve dobitiHurmasica je napisao/la:Jel nama više odgovara da Široki kiksa ili da Sloboda izgubi obje tekme i dobije kup?
Ako mi vec nemozemo da budemo u 3 bolje da Sloboda bude i osvoji kup a mi se bar cetvrte pozicije domognemo..Kiksevi Slobode ako pite i Siroki zavrse ispred njih nam nista ne znace..Hurmasica je napisao/la:Jel nama više odgovara da Široki kiksa ili da Sloboda izgubi obje tekme i dobije kup?