Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 8:27 pm

nazalost desilo se ono cega sam se pribojavao kad je Edis preuzeo ekipu...nije to ni taktika ni motivacija nego jednostavno da ne postanemo seljacka ekiipa...a upravo smo postali ...prava seljacka ekipa...nasi dvostruki arsini kukamo kad sloboda igra seljacki...kad se njihovi igraci seljacki ponasaju puna su nam usta kako smi mi real a oni samo seljaci...za incident krivim samo Edisa i nikoga vise...suspendovan trener sjedi u lozi a ne na tribinama...nek od Murinjo medju fanove Arsenala i dobit cemo isti ishod...o taktici necu sve smo vidjeti,tj nismo nista vidjeli....ako ce nam u liigi 12 Bekric biti desetka glavna i vodja na terenu,a Edis i Karic u ss ocekujem sezonu slicnu ovoj...Celik koji je izborio opstanak prije dva kola izgleda kao tim iz lige petice koji iz 3 dodavanja dodju na nasih 16 metara...i sramotno je za klub poput naseg da igraju dva igraca koja imaju viska 10 kg ...nismo Vrbanjusa i bas ruzno izgleda ,...mogu misliti kako je to nekome sa strane...nista braco ovdje nasa ljubav prema zelji ne prestaje ...jbg neki rekose neki dan ne bi dali Edisa za 100 Amara ...valjda i mi nekada ne zasluzujemo bolje ...bahati smo i sta ces...ajde Zeljo bice evrope...svi su prolazni samo si ti vjecan...VOLIM TE :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:27 pm

MrRiccoli je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Ma idemo u evropu. Siroki ce se okliznut negdje. Ugi nam je danas podbacio..
Siroki protiv Drine i Radnika se nece okliznut, cekamo kisk Sarajevu u Tuzli i remi sa Olimpikom !
vece su sanse da se oklizne siroki nego sarajevo dva puta. pa da smo makar bod uzeli danas i da pitari izgube u tuzli i eto ga al jok jbg kako je tako je
Drina i Radnik nemaju sta da dobiju, Olimpik obezbjeđuje opstanak !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:28 pm

govnagovna.ba
Nakon toga eskalacija se desila na zapadnoj tribini stadiona, gdje je prvo verbalni, pa zatim i fizički sukob s domaćim pristalicama imao gostujući trener Edis Mulalić i njegov pomoćnik Elvis Karić

D. Kurbegović je autor ove nebulozne rečenicice i zbog toga ga nabijem na onu stvar. Govnu novinarskom je.bem sve mrtvo i živo, zbog gnusnih laži.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

baxuz87
Kontakt:

Kreten koji je dobio šakama u glavu je prvo navijačima srednji prst pokazivao i psovao, te je pljunuo Vedrana. Šta bi ste vi uradili? Šutili? Šta bi ste uradili da vam neko trenera napadne? Sjeli na centar i drkali *****? Nek su se pobili, i treba.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Hurmasica
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:govnagovna.ba
Nakon toga eskalacija se desila na zapadnoj tribini stadiona, gdje je prvo verbalni, pa zatim i fizički sukob s domaćim pristalicama imao gostujući trener Edis Mulalić i njegov pomoćnik Elvis Karić

D. Kurbegović je autor ove nebulozne rečenicice i zbog toga ga nabijem na onu stvar. Govnu novinarskom je.bem sve mrtvo i živo, zbog gnusnih laži.
Pa šta si očekivao od novinara iz Zenice, objektivnost? :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:29 pm

Elegant je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Siroki protiv Drine i Radnika se nece okliznut, cekamo kisk Sarajevu u Tuzli i remi sa Olimpikom !
vece su sanse da se oklizne siroki nego sarajevo dva puta. pa da smo makar bod uzeli danas i da pitari izgube u tuzli i eto ga al jok jbg kako je tako je
Drina i Radnik nemaju sta da dobiju, Olimpik obezbjeđuje opstanak !
ako ih premiramo imaju itekako isto kao sto je danas imao i Celik, a siroki ne igra nista bolje od nas bar ne u zadnje dvije utakmice

SWRA_1921
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:29 pm

Nema Bga da odemo u Evropu ;) A igraci nisu navijaci, oni su tu da se ponasaju profesionalno, sve ostalo povlaci sankcije.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:30 pm

Elegant je napisao/la: Drina i Radnik nemaju sta da dobiju, Olimpik obezbjeđuje opstanak !
a šta je čelik danas imao da dobije? :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:30 pm

Jel nama više odgovara da Široki kiksa ili da Sloboda izgubi obje tekme i dobije kup?

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

smurf_
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:31 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Nema Bga da odemo u Evropu ;) A igraci nisu navijaci, oni su tu da se ponasaju profesionalno, sve ostalo povlaci sankcije.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Upravo tako. Iskreno nismo Evropu ni zasluzili. Mozda nisu ni neki drugi koji ce je igrati, ali mene zanima samo Zeljo, tako da cu Zelju i da komentarisem
Zadnja izmjena: smurf_, dana/u sri maj 04, 2016 8:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSONN
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:31 pm

Hurmasica je napisao/la:Jel nama više odgovara da Široki kiksa ili da Sloboda izgubi obje tekme i dobije kup?
NIšta, jedino sad odgovara barem jednom da siroki x odigra a mi sve dobiti

Okolele
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:32 pm

Hurmasica je napisao/la:Jel nama više odgovara da Široki kiksa ili da Sloboda izgubi obje tekme i dobije kup?
Ako mi vec nemozemo da budemo u 3 bolje da Sloboda bude i osvoji kup a mi se bar cetvrte pozicije domognemo..Kiksevi Slobode ako pite i Siroki zavrse ispred njih nam nista ne znace..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:32 pm

sloboda mora biti bar treća i uzeti kup, a mi četvrti da bi išli u evropu. tako da to drugo ne dolazi u obzir. ja se samo toj drini nadam, ostalo piši propalo.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u sri maj 04, 2016 8:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:33 pm

Ma teško ćemo do Europe, a i da ne odemo nije smak svijeta, barem meni lično. Klub ko klub će vjerovatno izgubiti određeni novac koji bi dobili igranjem u Europi al' po meni to nije tako alarmantno kao što su i ljudi u Upravi govorili još zimus.

Igrački kadar je ok, fali im uigranosti i rutine, svaka tekma im je bila na nož i na neki način mogu im oprostiti ako ne odemo u Europu. Što se tiče Edisa, smatram da je mogao bolje u smislu igre na terenu, na rezultatima u utakmicama mu ne mogu toliko zamjeriti. Također bih se složio sa nekim forumašima, ukoliko ne bi vratili Amara nema potrebe da dajemo otkaz Mulaliću, jer svi ostali treneri koje možemo dovesti su u par deka sa njim i ne bi postigli ništa specijalno puno.

Najviše sam volio da je ostao Oda jer bi on sa ovom ekipom imao i rezultate i igru dok je Edis klasični trener kojem je disciplina sve a ostalo kako bude, a mi baš i nemamo igrače za neku bitku na terenu ala Atletico (dajem primjer) nego više za neku lepršavost u igri što bi sa Odom vjerovatno imali kako smo je imali i prošle godine u ova doba.

Uglavnom ne treba žuriti sa otkazom Mulaliću jer ja u ovom trenutku ne vidim neko bolje rješenje od njega.

Što se tiče preostala dva kola, šanse da Široki ne dobije jednu od naredne dvije utakmice su po meni jednake šansama da kone izgube od Slobode i da ne dobiju Olimpik, tj. vrlo male. Treba igrati do kraja i nadati se nekom kiksu protivnika, ako i ne bude Bože moj, sve smo imali u svojim rukama i nismo uspjeli, to je to kratko i jasno. Krivce treba tražiti u nama a ne u nekom drugom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:33 pm

Ma jebat evropu, previše računanja i kalkulacija :lol:

Grbavica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:35 pm

Samo se treba marisati :ganja: Gotivan nam Simeone, a Sablja ne valja. Šega nam kad se pobiju na tekmi Čelzi - Totenhem, a kad se kod nas desi ludilo :shisha: JURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŠŠŠŠŠŠŠ
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:35 pm

Treba ojacati ekipu i strucni stab za ligu 12,ovi osim par pojedinaca nisu se pokazali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:36 pm

eto široki kiksa sljedeće kolo. i zamisli mi moramo dobiti slaviju koja igra za opstanak? kakve bi kvote postavili nakon današnje utakmice? :lol:

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:36 pm

Upravi svaka cast, vjerujem im kao nikom ali moraju promijeniti nesto, jer posteno u ovoj drzavi ne prolazi. Iskljucuju nam se oba trenera pred najbitniju tekmu , cijele sezone nas gaze i sude lose . Lijepo je biti posten, miran si, ali u ovoj zemlji to ne ide nikako!

Moramo razmisljati o nekom treneru novom koji je profesionalan i koji moze podici nasu igru. Dovesti par dobrih igraca, tamo gdje nam skripi i sljedece sezone krenuti na titulu.

Eto ljudi ispusite se, izbacite sve iz sebe. Takodjer i ja sam sjeb.an, mogu misliti kako je ljudima koji sutra moraju na posao :cigara:

Od sutra razmisljati sta se treba promjeniti i nastaviti dalje, necemo uprskati sve sto je do sad uradjeno.

Volim te Zeljo

Grbavica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 8:37 pm

Denisa Stojnića dovesti na poziciju zadnjeg veznog, Zahiroviću se zahvaliti... :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava