E vala pretjera ga i ti...ChWilla je napisao/la:ma pustite šuplju, to se moralo proći. sve su to precijenjeni treneri. nisu oni bolji ni od dine đ. i meme, a oda je druga dimenzija za njih.
Musa je smijesan trener, ja ne znam zasto i zbog cega ga nasa raja gotivi, valjda sto ima finu pricu onako elokventan kulturan, al ljudima iz ŠB se više povraca kad vide kako vodi ekipu, striktno po sablonu, nebitno ko je protivnik i koji je rezultat, opcenito ŠB ima dobre igrace i super uslove, al biraju najgore trenere pocevsi od Muse, Mladine, Blaža itd..ChWilla je napisao/la:vala kad se vidi s kakvim ekipama za naše uslove musa svake godine uđe u neku crnu seriju od 4-5 utakmica bez datog gola i dobije ili da otkaz...to više ne može biti slučajnost.
18hmirzza je napisao/la:U koliko je danas tekma?
Zato sto nas nahvali kad god igramo s njima i uvijek govori s ogromnim respektom prema nasem klubu.cikazubo je napisao/la:Musa je smijesan trener, ja ne znam zasto i zbog cega ga nasa raja gotivi, valjda sto ima finu pricu onako elokventan kulturan, al ljudima iz ŠB se više povraca kad vide kako vodi ekipu, striktno po sablonu, nebitno ko je protivnik i koji je rezultat, opcenito ŠB ima dobre igrace i super uslove, al biraju najgore trenere pocevsi od Muse, Mladine, Blaža itd..ChWilla je napisao/la:vala kad se vidi s kakvim ekipama za naše uslove musa svake godine uđe u neku crnu seriju od 4-5 utakmica bez datog gola i dobije ili da otkaz...to više ne može biti slučajnost.
A fakat, i Jagodica zbog toga gotivimo onda, uvijek neka prica kako je lijepo na Grbavici, amtmosfera ovo ono, mi ostanemo bez trenera i uvijek se oni provlace kroz mahalske price da su nasljedniciKapiten je napisao/la:Zato sto nas nahvali kad god igramo s njima i uvijek govori s ogromnim respektom prema nasem klubu.cikazubo je napisao/la:Musa je smijesan trener, ja ne znam zasto i zbog cega ga nasa raja gotivi, valjda sto ima finu pricu onako elokventan kulturan, al ljudima iz ŠB se više povraca kad vide kako vodi ekipu, striktno po sablonu, nebitno ko je protivnik i koji je rezultat, opcenito ŠB ima dobre igrace i super uslove, al biraju najgore trenere pocevsi od Muse, Mladine, Blaža itd..ChWilla je napisao/la:vala kad se vidi s kakvim ekipama za naše uslove musa svake godine uđe u neku crnu seriju od 4-5 utakmica bez datog gola i dobije ili da otkaz...to više ne može biti slučajnost.
Njegovo trenersko umijece nema veze s nasim gotivljenjem
CARSONIO je napisao/la:Bogami fale Grka i Italijana kazu da su dobri igraci ovo volim kad cujem osporavani ,ismijavani a na kraju ce biti najvece pojacanje naravno uz Lazica i Secerovica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od igraca Zelje kaze da su bez greske odigrali i da malom Zeri treba ugovor odmah na deset godina produzitiLARS1921 je napisao/la:CARSONIO je napisao/la:Bogami fale Grka i Italijana kazu da su dobri igraci ovo volim kad cujem osporavani ,ismijavani a na kraju ce biti najvece pojacanje naravno uz Lazica i Secerovica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje ih hvale?Šta kažu za ove ostale, niko da baci komentar
zicer zicer misliš da sam zicer
znaci imamo istu informaciju samo sto je reako da je Zeric veliki talenat i da ga treba maksimalno guratistorm_raider je napisao/la:Za Grka kazu da je hulk verzija Ace. Hvale ga prilicno, kao i Boccaccinija.