A KAKO BI BILO DA POČNEŠ NORMALNO DA KOMUNICIRAŠAlipasino je napisao/la:Halo bez ruznih rjeci pogotovo koga ne poznas.Kako vi ne kontate pojedini da bit zabrinut neznaci manje volit klub.Ko je proso ovoliko godina SA klubom uvjek CE bit zabrinut a ne samo hvalit da BI drugi bilo zadovoljni.Koga nebi bilo strah derbija kad pojma nemas ni ko CE igrat ni kakav je trener AMA bas nista.I sta stad treba pucat ovdje kako cemo mi nesto nekog .Sve dok lopta nekrene SA centra nista se nemoze rec.Ti koji spominjes neke pipe donje obrati paznju na jezik jer nekad jezik leti previse sto BI trebo.Ja i dalje volim svoj klub to sto Sam oprezan vjerovatno me zivot takvim napravio.Nevjeruj dok nevidis .
Ne treba gledati samo taj derbi. Znamo svi koliko bodova su im donijeli i Dulja i Benko tokom cijele sezone, doduse Dulja i nije nesto bio. Mada svakako da bi bili slabiji njihovim odlaskom, ali trebamo gledati vise sebe. Naravno da treba gledati i protivnike, to je sasvim logicno, ali ja mislim da mi imamo najjaci tim pa vidjet cemo sta ce biti i kako ce se ovo iskombinirati.cikazubo je napisao/la:Ma vala mozete pricat sta hocete, bez Benke su slabiji 50%, ako ostane nece biti nimalo lako nasoj odbrani koja ce biti pretezno nova i neuigrana.. Za Bulju se ne brinem, nikad ne igra dobro protiv iosle brzih i solidnih bekova, a mi imamo cetvoricu takvih, svi brzi, nisko teziste, jaki u duelima, plus depilirani ne podnosi pun stadion i pritisak..
Naravno sve to stoji, ali znas nase navijace, izgubis na Kupresu utakmicu na fb stranici mahom vec tjeraju Kostica, zamisli da derbi zijanimo kakve bi reakcije bile. Sjetimo se kako je Amar odradjivao derbije, slicno Fergusonu prioritet je ne izgubit te velike takmice, na manjim utakmicama se titule uzimale, mi sad dobismo oba derbija al prosipali smo bodove protiv Rudara, Mladosti, Radnika, Slavije itd..FKZ1921 je napisao/la:Ekipa se priprema za predstojecu sezonu u kojoj ce se igrati cetrdesetak utakmica. Od toga najvjerovatnije,minimalno cetiri gradska derbija.
Prema tome,nemojte da se fokusiramo na prvo kolo i vec pricamo o eventualnim negativnim konotacijama ukoliko bi se ta utakmica izgubila. To je pogresno i nepotrebno. Pogresno je tim vise sto u sezonu ulazimo sa novim timom i novim strucnim stabom. Takav pristup ce samo dodatno povecati pritisak koji svakako postoji i bez kojeg je nemoguce.
Dakle,po meni,trebamo maksimalno izbjegavati pricu o prvom kolu kao o necemu sto ce usmjeriti prvenstvo,odnosno cijelu sezonu. Ne trebamo to tako gledati jer to ne mora biti tako i vjerovatno nece biti tako. Na kraju krajeva,dobili smo oba derbija prosle sezone pa nam to u konacnici nije nista donijelo.
Posebno je vazno zbog strucnog staba da ne vrsimo dodatni pritisak. Vazno je da se naprave pomaci u igri,da vidimo da ekipa lici na ekipu,da vidimo na terenu red i prepoznamo ideju koja se pokusava realizirati,da igraci daju maksimum...To nam mora biti dovoljno da pruzamo podrsku neovisno o rezultatu u prvom kolu...I ne samo prvom kolu. Bude li igre,doci ce i rezultat.
Sve se slažem druže, osim fokusa na prvo kolo. Mislim da moramo biti maksimalno fokusirani, svaku utakmicu, svako kolo, bez obzira na protivnika,pokušati igrati svoju igru i ići na pobjedu. Slažem se da ne treba dizati posebnu tenziju jer je to derbi,i ući u utakmicu kao i u sve koje su pred nama, jako, hrabro, angažovano, sa idejom i ciljem, i siguran sam da rezultat neće izostati, ne samo u ovoj utakmici, nego i u kompletnom prvenstvu.FKZ1921 je napisao/la:Ekipa se priprema za predstojecu sezonu u kojoj ce se igrati cetrdesetak utakmica. Od toga najvjerovatnije,minimalno cetiri gradska derbija.
Prema tome,nemojte da se fokusiramo na prvo kolo i vec pricamo o eventualnim negativnim konotacijama ukoliko bi se ta utakmica izgubila. To je pogresno i nepotrebno. Pogresno je tim vise sto u sezonu ulazimo sa novim timom i novim strucnim stabom. Takav pristup ce samo dodatno povecati pritisak koji svakako postoji i bez kojeg je nemoguce.
Dakle,po meni,trebamo maksimalno izbjegavati pricu o prvom kolu kao o necemu sto ce usmjeriti prvenstvo,odnosno cijelu sezonu. Ne trebamo to tako gledati jer to ne mora biti tako i vjerovatno nece biti tako. Na kraju krajeva,dobili smo oba derbija prosle sezone pa nam to u konacnici nije nista donijelo.
Posebno je vazno zbog strucnog staba da ne vrsimo dodatni pritisak. Vazno je da se naprave pomaci u igri,da vidimo da ekipa lici na ekipu,da vidimo na terenu red i prepoznamo ideju koja se pokusava realizirati,da igraci daju maksimum...To nam mora biti dovoljno da pruzamo podrsku neovisno o rezultatu u prvom kolu...I ne samo prvom kolu. Bude li igre,doci ce i rezultat.
10000+ navijacadell21 je napisao/la:Jedva čekam prvo kolo i pitare. Kakvo ludilo ce da bude![]()
Lazic 100%, prosli derbi sam pogodio da ce Miroslav pogodit1921.ba je napisao/la:ponovit ce se siroki, 2-0, lendric i bekric
12 000fk1921 je napisao/la:10000+ navijacadell21 je napisao/la:Jedva čekam prvo kolo i pitare. Kakvo ludilo ce da bude![]()