Moguce ne sjecam se...ChWilla je napisao/la:na toj utakmici smo bili regularno, bila krcata ona jedna polovina.
zabranjeno je bilo kad smo dobili 1-5 u godini duple krune, a ovu prije toga kad smo uzeli "samo" kup zijanili 1-0, tu ne znam...
Moguce ne sjecam se...ChWilla je napisao/la:na toj utakmici smo bili regularno, bila krcata ona jedna polovina.
zabranjeno je bilo kad smo dobili 1-5 u godini duple krune, a ovu prije toga kad smo uzeli "samo" kup zijanili 1-0, tu ne znam...
bas u toj recenici lezi tajna njegovog trenerskog uspjeha. nema mu ravnog, uz duzno postovanje prema svim ostalim.ChWilla je napisao/la:apsolutno kultna rečenica.
Baš mi ta izjava u glaviHurmasica je napisao/la:Ako je Jamak pojačanje onda smo se pojačaliGrbavica je napisao/la:Jamak i Stančeski.... sexy.![]()
Yani je isto super momak.diego1921 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=bpBzt3UQQIc Al gdje ce ko s Yaniem,kaze sklon si udaranju ,pa kad treba moras![]()
I kad Comora za vrat uhvati
opet treba se sjetiti i jačih utakmica iz te sezone, deklasiranja od širokog koje sam maloprije pomenuo, isto kod kuće nisi mogao dobiti slobodu za zadnji voz za titulu, pa poslije nje opet ni širokog, derbi koji nisi mogao dobiti sa igračem više i mnogo boljom ekipom, dva glat poraza od borca bez ispaljenog metka, poraz od te slavije u lukavici, glat porazi u travniku i tuzli, gradačac još bio uklet za nas...nemojmo selektivnoexbabilon je napisao/la:Vise opasnih situacija protiv Slavije s igracem manje u zadnjih pola sata, nego u prosjecnoj utakmici trenutno. Stvarno smo imali ekipu koja je bila tv u boji za sve ostale.