Leon_Professional je napisao/la:Sta je sa Jahicem?! Kad misli doci na pripreme ili ce samo na tekme dolaziti?

Što se tiče Memisevica @Minjore zna!

Leon_Professional je napisao/la:Sta je sa Jahicem?! Kad misli doci na pripreme ili ce samo na tekme dolaziti?
Sutra ide zvanicno za Jahica? Poslije odmah putuje za Sloveniju.Leon_Professional je napisao/la:Sta je sa Jahicem?! Kad misli doci na pripreme ili ce samo na tekme dolaziti?
Obavlja mirsin posao na fbJaozinho22 je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:Sta je sa Jahicem?! Kad misli doci na pripreme ili ce samo na tekme dolaziti?![]()
Što se tiče Memisevica @Minjore zna!
Neće za ramazan da trenira, kaže teže mu postiti.Elegant je napisao/la:Zezate se ili fakat odbio - zasto ?
Pokaze li se kao Bekric ovu sad proslu polu-sezonu odmah ga otjerati, a ima podobru platu sigurno.
zvanično je već objavljeno i potpisao je. sutra dolazi u sarajevo pa ide u sloveniju.SIMA_SIMAU je napisao/la:Sutra ide zvanicno za Jahica? Poslije odmah putuje za Sloveniju.Leon_Professional je napisao/la:Sta je sa Jahicem?! Kad misli doci na pripreme ili ce samo na tekme dolaziti?
AsharaK je napisao/la:Kod Jahica u ugovoru stoji da je duzan samo na tekme dolaziti. trenirat ce privatno.
Ti mu procitao ugovor ?AsharaK je napisao/la:Jahic ima 500 po utakmici ako dobijemo, 200 ako izgubimo. Nema fiksnu platu, treninzi mu se ne placaju.
Da ga ne ureknemLeon_Professional je napisao/la:Minjore je zavrsio Memisevica, pravi video Larsone
Ja sam moderator, znam sveElegant je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Kod Jahica u ugovoru stoji da je duzan samo na tekme dolaziti. trenirat ce privatno.Ti mu procitao ugovor ?AsharaK je napisao/la:Jahic ima 500 po utakmici ako dobijemo, 200 ako izgubimo. Nema fiksnu platu, treninzi mu se ne placaju.
Kontas sarkazam kao ja dinamiku sa 3 stepena slobode kretanja.Elegant je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Kod Jahica u ugovoru stoji da je duzan samo na tekme dolaziti. trenirat ce privatno.Ti mu procitao ugovor ?AsharaK je napisao/la:Jahic ima 500 po utakmici ako dobijemo, 200 ako izgubimo. Nema fiksnu platu, treninzi mu se ne placaju.
On mu je brate PR menadzer,ima 7 posto od svakog transfera !Elegant je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Kod Jahica u ugovoru stoji da je duzan samo na tekme dolaziti. trenirat ce privatno.Ti mu procitao ugovor ?AsharaK je napisao/la:Jahic ima 500 po utakmici ako dobijemo, 200 ako izgubimo. Nema fiksnu platu, treninzi mu se ne placaju.
cala je napisao/la:Kontas sarkazam kao ja dinamiku sa 3 stepena slobode kretanja.Elegant je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Kod Jahica u ugovoru stoji da je duzan samo na tekme dolaziti. trenirat ce privatno.Ti mu procitao ugovor ?AsharaK je napisao/la:Jahic ima 500 po utakmici ako dobijemo, 200 ako izgubimo. Nema fiksnu platu, treninzi mu se ne placaju.
Suti, kako sam skontao ovaj Zeljeznicar iz Maribora je u rangu Novog Gradafk1921 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=jLcQz8gnB8s
Joj bruke...s kim oni igraju prijateljske
Ko ce s piticamaLeon_Professional je napisao/la:Suti, kako sam skontao ovaj Zeljeznicar iz Maribora je u rangu Novog Gradafk1921 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=jLcQz8gnB8s
Joj bruke...s kim oni igraju prijateljske
Jos ce biti 0-0![]()
![]()