pile87 je napisao/la:Ja bi svasta uradio na tom sportskom planu, prvo bi dove nekoga ko ima iskustvo i znanje za rad sa omaldinskim pogonom i dao mu apsolutno odrijesene ruke a taj neko je Nenad Starovlah za nas i kod nas ne postoji bolji.Postavio ga za sefa omadinskog pogona koji se za sve pita.
Drugo postavio bi nekoga za sportskog direktora ali nekog poznatog ne mora biti strucnjak mora imati veze recimo Refika Sabanadzivica ili Marija Stanica.
Trece postavio bi nekoga na funkciju skauta nekoga ko bi pratio mlade igrace sirom lige i pravio analize recimo Adzema.
Cetvrto strucni stab ako vec nismo u stanju dovesti nekog iz vana kvalitetnog jer je to kisa para doveo bi Simu Krunica za sefa strucnog staba a recimo Kemu Alispahica za pomocnika, i pustio da sebi nadju trenere specijaliste tj odluce ko bi trebao biti.
Nakon toga bi doveo jos jedno dva igraca koja nam trebaju stopera i krilo i poceo pripreme za slijedecu sezonu.
Ovo bi po meni imalo smisla na dugorocnom planu uz neki dogovor sta zelimo recimo kratkorocno tu sezonu i sta nam je cilj recimo narednih pet godina. Uz planiranje da uvijek imamo par igraca iz omladinskog pogona kojima bi se otvarao prostor i ne dovoditi igrace na njihovim mjestima.Po meni bi ovo bilo ravno tome da smo ligu osvojili.

Slazem se za Nenada.
Dobro bi bilo i to za sportskog direktora, Refik ili Mario.
I treca stavkla je dobra.
Simo Krunic je u Kini, sigurno dobro zaradjuje, pitanje je da li bi se vratio trenutno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!