jovanmaksimovic je napisao/la:vidim vama dosadno, pa pricate o eventualnim nasljednicima edisa... samo amar i niko vise!!!
iako sam više protiv nego za edisa, po meni je malo i bezobrazno govoriti o njegovom naslijedniku a do sad čovjek ima omjer 16-3-4
70% utakmica je pobjedio, 74% bodova uzeo
statistika je neumoljivo na njegovoj strani i svaki drugi komentar je suvišan
željo-sarajevo (1:0)
zrinjski-željo (2:1)
željo-gošk (3:0)
željo-čelik (4:0)
rudar-željo (1:0)
gošk-željo (0:1)
željo-slavija (0:0)
željo-borac (1:0)
radnik-željo (0:0)
željo-vitez (3:0)
željo-široki (2:0)
velež-željo (0:1)
borac-željo (0:2)
željo-mladost (2:1)
željo-borac (2:1)
sloboda-željo (0:1)
željo-olimpik (3:1)
drina-željo (0:2)
željo-sloboda (1:2)
travnik-željo (2:1)
sloboda-željo (3:1)
sarajevo-željo (0:1)
željo-zrinjski (0:0)
Da se ne lažemo, nisam ni ja zadovoljan našom igrom, mislim da imamo najbolji tim u ligi a da ne igramo najbolje, te da je to isključivo do trenera.
Ali dok god pobjeđujemo, a Boga mi pobjeđujemo 3 od 4 utakmice, ne treba tjerati čovjeka i tražiti mu naslijednika...bar dok negdje ne kiksa.
Kome se god ovaj Željo ne sviđa i Edis na kormilu, nek malo češće pogleda mečeve Atletiko Madrida (ja jesam juče) i nek vidi kako oni dolaze do bodova, pobjeda...nema tu neke pretjerano dobre igre već samo na rezultat. To ja želim od Želje, od Edisa...čvrstina u odbrani koje sad nemamo, kad je bio Odović odbrana nam je bila najbolji dio ekipe i to treba da opet uspostavimo, a kad imaš granitnu odbranu mora proći nešto i u napadu, jer gore imamo ubicu, kakvog smijem ruku u vatru staviti da nema niti jedan tim u ligi.
Sabura braćo, ne fali nama puno...ako rekoh samo malo sigurnija odbrana, lijevo krilo ali bar da je na 75% ko Miro na drugoj strani, te zamjena za Tuceta kad ga stane.
EDIT:
godrina je napisao/la:ma ne smjenjujemo edisa nego bas ubijamo dosadu, neko je bacio tu vijest za husrefa....
ne treba edisa mijenjati nego mu samo pridruzit dobre saradnike

Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍