Slavija i Rudar ispali Celik igra ni za sta, znaci sve je do nas.
A ovi sugavi tuzlaci uzese pare danas na kladionici.
Sent from my iPhone using Tapatalk
e ne kontam vam ovu pricu nikako. Kako mozete za svaku stvar izmisliti pricu ? svaka castTryg je napisao/la: A ovi sugavi tuzlaci uzese pare danas na kladionici.
To je fudbal.Tryg je napisao/la:Kako ti ovo obasnjavas danas? Da cujemo tvoju pricu.
kao podjecenjivanje protivnika, i igrali su bez veselinovica i ordagica. Svugdje se ovakva iznenađenja desavaju samo kod nas se moraju izmisljati neke price uvijek, ali bas uvijek. Kakav god da ishod bude.Tryg je napisao/la:Kako ti ovo obasnjavas danas? Da cujemo tvoju pricu.
Ma mi dobijemo 3 sigurni smo kako god ostali odigraju, u Tuzli nam je svejedno, Sloboda ako zijani mi s pobjedom njih preskacemo, Sarajevo ako izgubi takodje prelazimo, samo da je Celika sad nekako dobitElegant je napisao/la:Raja da joj jednom potvrdimo: Nase tri pobjede + 1/X u Tuzli = europa ?
s naše tri pobjede mi idemo i sa dvojkom u tuzli, jer prestižemo slobodu i ostajemo ispred širokog...Elegant je napisao/la:Raja da joj jednom potvrdimo: Nase tri pobjede + 1/X u Tuzli = europa ?
Naše tri pobjede i sigurno smo treći ! Ostali rezultati nas ne zanimaju.Elegant je napisao/la:Raja da joj jednom potvrdimo: Nase tri pobjede + 1/X u Tuzli = europa ?
Ma druže kakve kladionice šta vam je, sve neke teorije zavjere. Pa i nas je Radnik dobio kući, paa? Jesul pustili i Širokom 0:3?Tryg je napisao/la:Vidjelo se da padaju, kukali su savezu za raspored da je gust i zele vise odmora, slali su Radniku da pomjere tekmu ovi im odbili, ocekivali su poraz Zrinjskog sinoc nisu ga docekali, dosli su u situaciju da sve izgube. Ekipu koju niko nije nadigrao citavu sezonu osim Celika, dobije ekipa koja je vec ispala, a rece Edis sinoc Drina nema sanse protiv Slobode.
Ne raja, nije to fudbal, nego dobrodosli u PL.
Ovo smrdi i to bas smrdi, ja ne pamtim kad je na nekog bila kvota 20 na kladionici.
Al eto mozda sam ja paranoican i mozda je ovo sve fudbal. Ali imam pravo na svoje misljenje, a to je da ovdje nesto smrdi.
Ma stize ih umor brate, falili standardni igraci, potcijenili protivnika, mislili lako ce jer Zrinjski nije izgubio, i na kraju kiksase, mogli smo i mi kiksat protiv iste te Drine, ili Veleza npr. isto tako.. Tesko mi je povjerovati da je ovo djelo kladionica, nema mi smisla kako god okrenem..Tryg je napisao/la:Vidjelo se da padaju, kukali su savezu za raspored da je gust i zele vise odmora, slali su Radniku da pomjere tekmu ovi im odbili, ocekivali su poraz Zrinjskog sinoc nisu ga docekali, dosli su u situaciju da sve izgube. Ekipu koju niko nije nadigrao citavu sezonu osim Celika, dobije ekipa koja je vec ispala, a rece Edis sinoc Drina nema sanse protiv Slobode.
Ne raja, nije to fudbal, nego dobrodosli u PL.
Ovo smrdi i to bas smrdi, ja ne pamtim kad je na nekog bila kvota 20 na kladionici.
Al eto mozda sam ja paranoican i mozda je ovo sve fudbal. Ali imam pravo na svoje misljenje, a to je da ovdje nesto smrdi.
u pravu si... sad je malo ugodnije...Virtu4L je napisao/la:Naše tri pobjede i sigurno smo treći ! Ostali rezultati nas ne zanimaju.Elegant je napisao/la:Raja da joj jednom potvrdimo: Nase tri pobjede + 1/X u Tuzli = europa ?