Zezamo se pred spavanje nekako lakse zaspimGrbavica je napisao/la:Ne znam što razbijate glavu sa takvim glupostima.
Ma ima djecaka sirom BiH, talenata vecih nego sto su nasi kadeti i juniori. Mora se poraditi na tome da ih pratimo i potpisemo te neke najbolje iz cijele drzave. Sto bi se ogranicavali na 500 djecaka koji kod nas treniraju.1921.ba je napisao/la:mene vise brine kada vidim da nas buducnost, kadeti i juniori idu po nargilama, a seniori manje vise
e bas tako1921.ba je napisao/la:ma joj samo nek se napravi, briga me i za kapacitet i za zdenke
ma ne ljutim se kako to, nazalost nisam bio u spaniji pa gledao ovog ali zato sam i rekao mislim, imam osjecaj...ajmo se obojica nadat da budem u pravupintol_TM87 je napisao/la:Nemoj se ljutiti ali mislim da ti nisi uzivo gledao niti jednog od njih dvojice..cisti prosjek , spanac bi po finom terenu mogao nesto..vise se iznerviram kad vidim da pisete za svedjanina da ce u prvoj igrati, covjek na treningu jedva bude medju 20 a kamoli na utakmici, nazalost..godrina je napisao/la:uh ovo je prvi put cini mi se da otvorim forum a nema novih postova.. nema se na sta kukat aa![]()
kako nam je ova lopovska uprava podigla ocekivanja o jahicu se pise samo dan![]()
niko od vas ne spominje u onim formacijama halvadzica a ni spanca, ja mislim da ce bar jedan od njih dvojice bit medju 3 nasa najbolja igraca a medju 6-7 u ligi
koliko smo mi placali kosevo ??Elegant je napisao/la:Ne znaju oni da Kosevo vec od ove sezone mozda ne bude uslovno za euro utakmice, pa kada budu morali u Zenicu - a dole vec Sloboda igra ili jos gore da nama plate koristenje Grbavice. Ionako se qurce da su puni para, molim lijepo 50.000 € poa izvolite igrati.dell21 je napisao/la:Jos kad vidimo lica komsinica na zakopane temelje istoka koji ce vjerujem biti do utakmice. Sreci nigdje kraja![]()
Ja sam cuo da smo placali 20 000, sad nezz da lije prava cifra i da li je istina.godrina je napisao/la:koliko smo mi placali kosevo ??Elegant je napisao/la:Ne znaju oni da Kosevo vec od ove sezone mozda ne bude uslovno za euro utakmice, pa kada budu morali u Zenicu - a dole vec Sloboda igra ili jos gore da nama plate koristenje Grbavice. Ionako se qurce da su puni para, molim lijepo 50.000 € poa izvolite igrati.dell21 je napisao/la:Jos kad vidimo lica komsinica na zakopane temelje istoka koji ce vjerujem biti do utakmice. Sreci nigdje kraja![]()
Koševo je gradski stadion sa kojim upravlja opština Centar.Mislim da je cjena bila 8 hiljada samo za korištenje terena koje placaš opštini plus ostali troškovi koje klub ima u organizaciji utakmice.godrina je napisao/la:koliko smo mi placali kosevo ??Elegant je napisao/la:Ne znaju oni da Kosevo vec od ove sezone mozda ne bude uslovno za euro utakmice, pa kada budu morali u Zenicu - a dole vec Sloboda igra ili jos gore da nama plate koristenje Grbavice. Ionako se qurce da su puni para, molim lijepo 50.000 € poa izvolite igrati.dell21 je napisao/la:Jos kad vidimo lica komsinica na zakopane temelje istoka koji ce vjerujem biti do utakmice. Sreci nigdje kraja![]()
Model1964 je napisao/la:Vi zaboravljate zluradi osmjeh onog đukca zvanog dinokio pored snjegom porušene zapadne tribine![]()
Ja da sam uprava nikad ni za kakve pare nebih dozvolio da oni igraju na Grbavuci![]()
Nekog ko te je više puta probao ubiti pustiti u kucu
https://s32.postimg.org/ocksanaad/0_02_ ... 29d91e.jpg" target="_blankstorm_raider je napisao/la:
Danas!