Moj dozvola ti ne treba, huliganstvo nije moja furka. Pajser u ruku i opleti.Minjore je napisao/la:Cekamo tvoju dozvolu![]()
Moj dozvola ti ne treba, huliganstvo nije moja furka. Pajser u ruku i opleti.Minjore je napisao/la:Cekamo tvoju dozvolu![]()
Sto naravno ne rade.Da ali pod uvjetom da u skladu sa zakonom radi SD i opština.
Ne shvataju to ovi, ali baš nikako, napraviće problem sebi i klubu, ali ne može, jednostavno im to ne možeš dokazati.pile87 je napisao/la:I molim vas ne pozivajte nikoga na bilo kakvo nasilje neko ce od mladjih nasjesti i napraviti sebi problem klub ima dovoljno pravbih stvari da rijesi sve u svoju korist.
Bas tako, pola uze familije Mehicevica radi u Amko Komercu a gle cuda on direktor SD., na isti nacin Amko je uzeo zemljiste u Kolodvorskoj iza Hitne, Amko je kupio neku firmu koja je polagala pravo na dio zemljista, posto im je to bilo malo polagali su pravo na dio zemljista Union investa i zbog toga je godinama bio problem, na kraju promjenom strukture u Union Investu nova uprava je sve prepisala na Amko Komerc, i sada se Amko tamo prosirio i tu im je sjediste, slicna stvar koju pokusavaju sada i ovdje uraditi.Hadzijalagic je napisao/la:Vlasnici amko komerca su Muamer Aleta i Nedzad Koldzo.. Koldzo nije vlasnik u papirima ali je 100% dio njegovog kapitala osnovao tu firmu i zaradjuje na njoj.. Ako ima istine u tome onda je to klasicni sukob interesa..
Hoce li se prekidati radovi sada na zapadu ?pile87 je napisao/la:Bice dobro mi imamo dovoljno i pametnih ljudi i argumenata da rijesimo ovo u nasu korist. Zaustaviti nece nista mi cemo stadion napraviti samo sto ce se na neke stvari morati cekati malo duze. Ali bitno je da smo svi upoznati sa situacijom ko je dusman i ko pokusava omesti sve ovo. I molim vas ne pozivajte nikoga na bilo kakvo nasilje neko ce od mladjih nasjesti i napraviti sebi problem klub ima dovoljno pravbih stvari da rijesi sve u svoju korist.
Sad kad te napadne prosvjetitelj Virtual, čuvaj se.Okolele je napisao/la:Zakljucak treba devastirati amko komerc..
e cuj amko komerc hahahahaha pa kunem ti se svaki bi na kraju bojkotovali u gradu sarajevu, propali bi jednostavno recenoOkolele je napisao/la:Zakljucak treba devastirati amko komerc..
Žalosno je da u 2016. godini nekome treba prosvjetljenje po pitanju nasilja, još u ovako delikatnoj situaciji. Posebno sad kad se klub svim silama trudi da se na legalan način bori protiv zla.Špekac1921 je napisao/la:Sad kad te napadne prosvjetitelj Virtual, čuvaj se.
Bingo je tuzlanski, a kupuje voce i povrce iz Srbije i prodaje kao svoje, Bingovo. Ako cemo mak na konac, kupovinom pomazes Slobodu i istocne susjede.fk1921 je napisao/la:e cuj amko komerc hahahahaha pa kunem ti se svaki bi na kraju bojkotovali u gradu sarajevu, propali bi jednostavno recenoOkolele je napisao/la:Zakljucak treba devastirati amko komerc..ionako samo u bingu treba kupovat, kakav amko
E pa ne vjerujem .Virtu4L je napisao/la:Žalosno je da u 2016. godini nekome treba prosvjetljenje po pitanju nasilja, još u ovako delikatnoj situaciji. Posebno sad kad se klub svim silama trudi da se na legalan način bori protiv zla.Špekac1921 je napisao/la:Sad kad te napadne prosvjetitelj Virtual, čuvaj se.
Zamisli da ti klub plaća advokatske timove, ulaže desetine žalbi i onda neki nafurani klinac koji je prije deset dana povukao svoju prvu ćizu sve to uništi? Vjerujem da bi tada ti, Tryg, Minjore i ostali bili zadovoljni?
nista protiv slobode nemam, nit protiv sarajeva, celika i ostalih bh klubova, drazi su mi nego zrinjski (sto neki glupi pitari prizeljkuju da budu prvaci umjesto slobode) siroki brijek, borac....al opet svima ***** mater kad igraju protiv zeljeexbabilon je napisao/la:Bingo je tuzlanski, a kupuje voce i povrce iz Srbije i prodaje kao svoje, Bingovo. Ako cemo mak na konac, kupovinom pomazes Slobodu i istocne susjede.fk1921 je napisao/la:e cuj amko komerc hahahahaha pa kunem ti se svaki bi na kraju bojkotovali u gradu sarajevu, propali bi jednostavno recenoOkolele je napisao/la:Zakljucak treba devastirati amko komerc..ionako samo u bingu treba kupovat, kakav amko
Jesi uspio saznati?Kapiten je napisao/la:zna li ko od vas da li je ulaz na otoku besplatan ? da se ode pogledati to ..
Ti očigledno živiš u zemlji čuda a ne vjerujem da si Alisa.Virtu4L je napisao/la:Žalosno je da u 2016. godini nekome treba prosvjetljenje po pitanju nasilja, još u ovako delikatnoj situaciji. Posebno sad kad se klub svim silama trudi da se na legalan način bori protiv zla.Špekac1921 je napisao/la:Sad kad te napadne prosvjetitelj Virtual, čuvaj se.
Zamisli da ti klub plaća advokatske timove, ulaže desetine žalbi i onda neki nafurani klinac koji je prije deset dana povukao svoju prvu ćizu sve to uništi? Vjerujem da bi tada ti, Tryg, Minjore i ostali bili zadovoljni?
Nisam jos uvijek. Javim ako saznam...Vrag je napisao/la:Jesi uspio saznati?Kapiten je napisao/la:zna li ko od vas da li je ulaz na otoku besplatan ? da se ode pogledati to ..
Treba nekad i silu upotrijebiti, ali to je zadnja opcija. Neka se SD i Koldzo dobro zapitaju, stadion je osjetljiva tema.