a je.bi se i ti sad ahahhahadelinjo je napisao/la:brat ima na fb sve igrace premijer lige
a je.bi se i ti sad ahahhahadelinjo je napisao/la:brat ima na fb sve igrace premijer lige
jes jesrios je napisao/la:Mirso brate hvala ti,koliko sam se samo puta nasmijao zbog tebeEvo maksuz udjoh na forum i ovu temu da napisem to,al stvarno..
![]()
Najjaci si mi kad citiras,post je,lupam sad, vani je sunce i lijep je dan a Mirso citira i napise nesto tipa kad je finale LP![]()
Veliki pozdrav brate i ne napustaj nas
mozda se mi i znamo...i mene su trenirali ovi nabrojani osim Stilediego1921 je napisao/la:Brate ja tad dosao iz Vratnika,ja i Mirso imamo nesto zajednicko !!delinjo je napisao/la:u juniorima sam braco presao u Olimpik haha ...a ti ?diego1921 je napisao/la: Delinjo i ja sam 89,samo sam ja stalno odlazio i dolazio,imao neke pauze !!
Ko te je trenirao u juniorima,jel Stila ?![]()
Seha mi kapiten bio,vodio nas Stila !!A prije toga su me trenirali : Faco,Munja,Usanovic i malo Memic !
ocm koji god igrac se spomene da treba doci kod nas....brat se javi nakon sat vremenea i kaze nista od njega pitao ga ja na fb hahahahhahahha ....to je nas bratLeon_Professional je napisao/la:a je.bi se i ti sad ahahhahadelinjo je napisao/la:brat ima na fb sve igrace premijer lige
zamisli scene kad me sutraa banujuuuuuu pa recu stormu zelje ti nisi fer inace brate alal ti vjera za onaj post svaka ti dalarios je napisao/la:Mirso brate hvala ti,koliko sam se samo puta nasmijao zbog tebeEvo maksuz udjoh na forum i ovu temu da napisem to,al stvarno..
![]()
Najjaci si mi kad citiras,post je,lupam sad, vani je sunce i lijep je dan a Mirso citira i napise nesto tipa kad je finale LP![]()
Pisacemo Misketu da te vrate na forum ako te @storm_raider banujemirsadmekic je napisao/la:zamisli scene kad me sutraa banujuuuuuu pa recu stormu zelje ti nisi fer inace brate alal ti vjera za onaj post svaka ti dalarios je napisao/la:Mirso brate hvala ti,koliko sam se samo puta nasmijao zbog tebeEvo maksuz udjoh na forum i ovu temu da napisem to,al stvarno..
![]()
mirsadmekic je napisao/la:o kume kantonaaaaaaaa svihPlava Porodica je napisao/la:Mirso familijooooooo
A znam brate, ali cuj ima sve iigrace PL na Fb.. Bat Mirso, ja znaci placem, e stvarno sehur nisam mogao ljepse docekati. Hvala ti bratedelinjo je napisao/la:ocm koji god igrac se spomene da treba doci kod nas....brat se javi nakon sat vremenea i kaze nista od njega pitao ga ja na fb hahahahhahahha ....to je nas bratLeon_Professional je napisao/la:a je.bi se i ti sad ahahhahadelinjo je napisao/la:brat ima na fb sve igrace premijer lige![]()
![]()
![]()
Alipasino je napisao/la:Ono nije trener ono je neki bizmismen tako mi djeluje.Imam osjecaj da CE Sam sebi davat platu.
Nakon izgubljene utakmice Slobode protiv Radnika komentar.Alipasino je napisao/la:Komsinica Ferida paprike sadi na istoku se tribina gradi.Bice velika u tri djela al BI sad donacija sjela.Kad se cuje SA istoka Huk Bice Jaci OD Juga zvuk.Volim Zelju i plavu boju odo sad maznut koju.
Alipasino je napisao/la:Jel nam lakse.
Alipasino je napisao/la:**** ti kuglu zemaljsku evropu fudbal blato .Mulalicu ti si kriv za ovo .
Alipasino je napisao/la:Mulalicu ti si sve kriv sram te bilo.
Alipasino je napisao/la:Sablja nozu macu sjekiro buzdovanu **** te Bekric a ti njega.
Alipasino je napisao/la:I kazu dosadna Premijer liga.Ma bjazi ma cega svega.
Alipasino je napisao/la:Opet halali sezonu dokad CE mo Halalisat.
Alipasino je napisao/la:Hocemo halalit sezonu hocemo koga necemo Bekrica treba namlatit.
Alipasino je napisao/la:Robijasi nema izvlakuse Manijaci se cuju u sred Blatuse.Prije tekme idemo na picu Celik CE da primi tricu.Moze i sendvic ako ga uvali Lendric.
Alipasino je napisao/la:Hakala sta tebi predstavlja to Zeljo nece u Evropu jel se lozis na to jel ti to furka uletis trebi i kazes jesi divi Zeljo nije otiso u Evropu de nam malo objasni.
Ajzea je napisao/la:Sabrana djela forumasa @Alipasino !
Alipasino je napisao/la:Ono nije trener ono je neki bizmismen tako mi djeluje.Imam osjecaj da CE Sam sebi davat platu.Nakon izgubljene utakmice Slobode protiv Radnika komentar.Alipasino je napisao/la:Komsinica Ferida paprike sadi na istoku se tribina gradi.Bice velika u tri djela al BI sad donacija sjela.Kad se cuje SA istoka Huk Bice Jaci OD Juga zvuk.Volim Zelju i plavu boju odo sad maznut koju.
Alipasino je napisao/la:Jel nam lakse.Alipasino je napisao/la:**** ti kuglu zemaljsku evropu fudbal blato .Mulalicu ti si kriv za ovo .Alipasino je napisao/la:Mulalicu ti si sve kriv sram te bilo.Alipasino je napisao/la:Sablja nozu macu sjekiro buzdovanu **** te Bekric a ti njega.Alipasino je napisao/la:I kazu dosadna Premijer liga.Ma bjazi ma cega svega.Alipasino je napisao/la:Opet halali sezonu dokad CE mo Halalisat.Alipasino je napisao/la:Hocemo halalit sezonu hocemo koga necemo Bekrica treba namlatit.Alipasino je napisao/la:Robijasi nema izvlakuse Manijaci se cuju u sred Blatuse.Prije tekme idemo na picu Celik CE da primi tricu.Moze i sendvic ako ga uvali Lendric.Alipasino je napisao/la:Hakala sta tebi predstavlja to Zeljo nece u Evropu jel se lozis na to jel ti to furka uletis trebi i kazes jesi divi Zeljo nije otiso u Evropu de nam malo objasni.
Leon_Professional je napisao/la:A znam brate, ali cuj ima sve iigrace PL na Fb.. Bat Mirso, ja znaci placem, e stvarno sehur nisam mogao ljepse docekati. Hvala ti bratedelinjo je napisao/la:ocm koji god igrac se spomene da treba doci kod nas....brat se javi nakon sat vremenea i kaze nista od njega pitao ga ja na fb hahahahhahahha ....to je nas bratLeon_Professional je napisao/la:
a je.bi se i ti sad ahahhaha![]()
![]()
![]()
![]()