Haj sastavi tu formaciju ? Opet ti se svede na 4-2-3-1...Ajzea je napisao/la:Mene takodjer brine formacija.. Eh da mi je vidjeti 4-3-3 formaciju, taman momentalno krepo..
Što opet nije garant da ćemo biti ofanzivniAjzea je napisao/la:Mene takodjer brine formacija.. Eh da mi je vidjeti 4-3-3 formaciju, taman momentalno krepo..
Sva tri igraca u vezi igraju ofanzivu i defanzivu, Miroslava na lijevo krilo a Halvadzica na desno i prskaj prepotentnu nejac.Minjore je napisao/la:Haj sastavi tu formaciju ? Opet ti se svede na 4-2-3-1...Ajzea je napisao/la:Mene takodjer brine formacija.. Eh da mi je vidjeti 4-3-3 formaciju, taman momentalno krepo..
NisiBrkoo je napisao/la:Jesam li ja jedini koji misli da nam treba jos jedan golman jer mi Cutahija i Ceman ne ulijevaju nikakvo povjerenje, a i Fejzic je samo solidan cak i za nasu ligu..
Nema veze s tobom nego mi ovaj bi najkraći za citirati. Nećemo mi ni nakon 5 kola znati na čemu smo. Pravi se totalno novi tim i nova koncepcija i to ni Murinjo ne bi mogao za 40 dana, a ne Kostić.Grbavica je napisao/la:Protiv ovih iz Jajca Metalege, Metaleđ ili kako već, 16. jula ćemo vidjeti na čemu smo. Sve do tada je nagađanje.
Ne svede ako u sredini igras s :Minjore je napisao/la:Haj sastavi tu formaciju ? Opet ti se svede na 4-2-3-1...Ajzea je napisao/la:Mene takodjer brine formacija.. Eh da mi je vidjeti 4-3-3 formaciju, taman momentalno krepo..
Upravo to.Ajzea je napisao/la:Sva tri igraca u vezi igraju ofanzivu i defanzivu, Miroslava na lijevo krilo a Halvadzica na desno i prskaj prepotentnu nejac.Minjore je napisao/la:Haj sastavi tu formaciju ? Opet ti se svede na 4-2-3-1...Ajzea je napisao/la:Mene takodjer brine formacija.. Eh da mi je vidjeti 4-3-3 formaciju, taman momentalno krepo..
Mi sem formacije 4-4-2 moramo imati i rezervnu, ili pak istu prilagodjavati protivniku. Da li cemo moci protiv jacih klubova igrati sa igracem manje u vezi? Cisto sumnjam..
Baš tako. Nemaš igraća koji donose prevagu na terenu, sve je to u pet deka. Evo sad da zamijenimo sa pitarima ekipu isti bi ti klinac bio. Dva vrhunska igrača rješavaju ovu ligu, ovo ostalo je svejedno jesu li pitari ili iz Širokog, Zrinjskog, Slobode...Grbavica je napisao/la:Znači opet pogibija
Bas tako, ali i ja sam rekao da je los teren i da nije to to, ali opet su ovo neki pocetci, sama cinjenica da smo gore odigrali samo jednu tekmu sve govori..Omar500 je napisao/la:Neko spomenu da zbog loseg terena nije dosla ta nova igra do izrazaja. Ako cemo gledati po terenima, u Bosni nema normalnog i pravog za tu igru koju bi Kostic, tako da mi nije neki izgovor. Ne cini mi se nesto Kostic kao tvrdoglav lik koji bi isao i sebi i ekipi na stetu - ako vidi da ne funkcionise, vjerovatno ce i da promijeni.
Valjda zato sto je bio dosta dugo Secerovic u inostranstvu, mozda zbog toga.pintol_TM87 je napisao/la:Bas tako, ali i ja sam rekao da je los teren i da nije to to, ali opet su ovo neki pocetci, sama cinjenica da smo gore odigrali samo jednu tekmu sve govori..Omar500 je napisao/la:Neko spomenu da zbog loseg terena nije dosla ta nova igra do izrazaja. Ako cemo gledati po terenima, u Bosni nema normalnog i pravog za tu igru koju bi Kostic, tako da mi nije neki izgovor. Ne cini mi se nesto Kostic kao tvrdoglav lik koji bi isao i sebi i ekipi na stetu - ako vidi da ne funkcionise, vjerovatno ce i da promijeni.
I igraci i strucni zrinjskog su posmatrali tekmu, tomic aa nasim bio i bilbija.
Neko me pitao za secera, mogu reci da je on jedan od skolovanijih igraca i cini mi se kao da ima bas puno iskustva i ne znam samo gdje je naucio sve to. .prica , krece se gdje treba , unaprijes zna sta i kako, nije los danas bio...
Danas su svi bili isti i igrali timski, jedini sto odskace je lazic...