Nas u prvenstvu odmah cekaju jake tekme i mi odmah moramo biti na najvecem nivou ako zelimo izaci dobro iz tih meceva. Kostic ima viziju, zna sta treba popraviti i sta treba forsirati, siguran sam da ce to biti dobro do tekme sa Sarajevom.

LARS1921 je napisao/la:Slovenac hoces nam radit stream utakmica ?
Aj javi mi se u pm, ako kostic dozvoliTm Olovo-Ljubljana je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Slovenac hoces nam radit stream utakmica ?
Napravio bi brat stream da zna![]()
Trebao je Kostić saslušat preporuke FM stručnjakaLeon_Professional je napisao/la:Objasnio je Kostic na onom tamo portalu. Prema njegovim rijecima previse "davimo" loptu. Treba ubrzati tu igru da se nadju rupe u odbrani. Takodjer, on je 2 puta pomenuo da su teske noge i da ima i to uticaja, ali naravno da se ne moze samo to uzeti kao referenca. Do sad nismo ni radili intenzivno na taktici i uigravanju, to cemo u Sloveniji, tek nakon tih prijateljskih mozemo vidjeti imali tu napredka i imali nesto za sta se mozemo uhvatiti. Mada i te tekme ne moraju biti konacna slika.
Nas u prvenstvu odmah cekaju jake tekme i mi odmah moramo biti na najvecem nivou ako zelimo izaci dobro iz tih meceva. Kostic ima viziju, zna sta treba popraviti i sta treba forsirati, siguran sam da ce to biti dobro do tekme sa Sarajevom.
![]()
![]()
Juzna tribina cijela zapjevaaaaarodrigo87 je napisao/la:A kada na teren izadje nam Zeljoooooooooooooo![]()
![]()
Dalje nije potrebnoooo jer svi znajuu.... JOJJJJJJ TRICU CEMO IM UVALIT, MAJKU IM YEBEM UHLJUPSKUOmar500 je napisao/la:Juzna tribina cijela zapjevaaaaarodrigo87 je napisao/la:A kada na teren izadje nam Zeljoooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam gledao utakmicu, Kostic je dobro rekao na onom portalu sve, ja cu svoj utisak dati na tekmi protiv Metalegea, tad bi se nesto vec moglo reci i mozda zakljuciti, ali trebat ce sigurno par kola da se sve fino slegne, ali nadam se da cemo noseni dobrim pripremama, finom atmosferom i podrskom s tribina izvojevati vazne pobjede u samom startu
Svaka cast svima koji rade na ovome, odlicno ce ovo bitistorm_raider je napisao/la:Uskoro...
Imal brate ko da ne valjapintol_TM87 je napisao/la:Spoiler:
LARS1921 je napisao/la:Imal brate ko da ne valjapintol_TM87 je napisao/la:Spoiler:Ko ce iscekati bum, sjebace se ljudi
Je li boom u vidu igraca ili?LARS1921 je napisao/la:Imal brate ko da ne valjapintol_TM87 je napisao/la:Spoiler:Ko ce iscekati bum, sjebace se ljudi
Hvala druze. @Izlija i @AsharaK rade tekstove, @jovan radi statistiku, a @Larson radi video. Oni su najzasluzniji za ovo.Omar500 je napisao/la:Svaka cast svima koji rade na ovome, odlicno ce ovo bitistorm_raider je napisao/la:Uskoro...